אפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט
-
@שמשון גש לועדת הרבנים לביצור חומות הדת ותסביר להם
הם הכתובת לא הפורום
איזה התר יש לצורכי לימוד לפתוח סרטונים עם נשים?
מה זה סה"כ בסדר?
ואני שואל אותך אולי יש לך כתובת לאתר לימודים כל שהוא שעליו אתה מדבר?
בנתים מתחילת הנושא פה ובשרשורים אחרים עוד לא הביאו למיטב זכרוני קישור מסודר לאתר שיש בו בעיה בנטפרי -
@שמשון אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
אני חושב שכל אחד מבין שלא כל סרטון עם הנ"ל הוא בעייתי, ובפרט שיש גם הרבה נשים שמשתמשות באתרים הנ"ל, שלהם בכלל אין את הבעיה
אני לא בטוח שרבני נטפרי וחלק גדול מהמשתמשים בנטפרי מבינים כמוך.
-
ובפרט שיש גם הרבה נשים שמשתמשות באתרים הנ"ל
כאשר יהיה איך לדעת שבסרטו מסוים רק נשים יצפו ולגברים לא יהיה גישה אליו
יהיה ניתן להשתמש בטענה זו -
@a0533057932 אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
@שמשון גש לועדת הרבנים לביצור חומות הדת ותסביר להם
הם הכתובת לא הפורוםהם כנראה יפנו אותו ל
-
@חינמי ממש לא
הם הכתובת לנושאים אלו
לכאורה הם ועדת הרבנים של נטפרי
או הרב אולמן
אבל ברור שגם להם יש קשר לנושא -
@a0533057932 אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
@חינמי ממש לא
והם ממליצים על + בפרסומים רשמיים
-
@חינמי ואיך זה קשור לשאלתו של פותח האשכול
הוא רוצה שינוי מדיניות בנטפרי
מה גם שבמסלולים הסגורים הרמטית שלהם אין בעיה
(כוונתי לרשימה הלבנה הבסיסית שלהם) -
לפתוח אתר גם למי שאם לא יפתחו יעבור ללא כשר וזה מקשה עליו את החיים מה שנקרא זה בעיה שלו בלבד
מפני שברגע שיהיה מסולול כזה נטפרי תיהיה עוד סינון
כי כול אחד שצריך פתיחה כזה ואחרת יחליט לאיים שאם לא תפתחו לי אני יעבור -
והדבר החשוב שעליו צריך להתמקד בפורום הזה זה איך לפתור את הבעיות האלה
ופיתרון זה לא פתיחה
מה שצריך לעשות זה איך פותרים את איך גורמים לפתיחה מהירה
לדוגמה
בניית רובוט שמזהה באופן אוטומטי תמונה שנפתחה כבר באחד האתרים המאושרים על ידי נטפרי והועתקה עם הקישור לאתר אחר כך הרובוט יפתח באופן אוטומטי -
@חינמי @a0533057932 @nk
תסלחו לי על התגובה
אבל - אתם כנראה מדברים מ"קנאות" ומרצון לשמור על רמה רוחנית וכדו'. אני לעומת זאת מדבר מהשטח ורואה בעיניים לאיזה דברים אנשים נחשפים כשמקשים עליהם יותר מדי הסינון. לא מדובר על אנשי קלי דעת וגם לא פשרנים או משהו בסגנון. מדובר על אנשים מהעידית כמו אברכים וכן מורות וכדו' שפשוט אין להם האפשרות לחכות או להתמהמה או לבקש על כל PDF באיזה אתר של מט"ח וכו' שיפתחו להם ושיהיה נורמאלי וכדו'.
אני סיימתי להגיב כאן כי נראה לי שאנחנו מדברים בשתי שפות ואתם אולי מדברים יפה, ואולי הדברים שלכם מתאימים לאיזה מאמר מערכת באיזה עיתון. אבל בשטח נראה לי שזה לא כל כך עובד.וסליחה על החריפות
-
אבל בשטח נראה לי שזה לא כל כך עובד.
נטפרי לא כל כך עובד?
מישהו מסכים?
-
אבל - אתם כנראה מדברים מ"קנאות" ומרצון לשמור על רמה רוחנית וכדו'. אני לעומת זאת מדבר מהשטח ורואה בעיניים לאיזה דברים אנשים נחשפים כשמקשים עליהם יותר מדי הסינון. לא מדובר על אנשי קלי דעת וגם לא פשרנים או משהו בסגנון. מדובר על אנשים מהעידית כמו אברכים וכן מורות וכדו' שפשוט אין להם האפשרות לחכות או להתמהמה או לבקש על כל PDF באיזה אתר של מט"ח וכו' שיפתחו להם ושיהיה נורמאלי וכדו'.
גם אני מצטרף.
-
@שמשון באם מדובר כמוך
הם היו הולכים לנתיב ולוקחים רק את הפיננסי וזהו
ואז אין פה שום בעיה
איך מזה שהם מחפשים קובץ PDF בר מטח שצריך להמתין לבדיקה הם בוחרים את הרמה הגרועה של נתיב?ושוב אתר ספציפי שעליו אתה מתלונן
סיסמאות באוויר לא עוזרות -
אני מבין ממש לאט כשלא מסבירים לי
יש בנאדם, יש לו נטפרי, הוא "משום מה" רוצה להישאר ב"נטפרי"
אבל לא מתאים לו רמת הסינון, אז בבקשה תביאו לו את הרמה של עולם הסינון הישן לנטפרי!כמו שאמר @a0533057932, ישנם חברות מהדור הדפוק של הסינון שמאפשרות את הדברים הללו, ולא חייבים להגיע ל"בלי סינון".
או שמא אנשים יעדיפו ללכת על אפס סינון בגלל השירות בטטה של החברות האחרות. נו, מה אפש'שות?
-
@מעלה-ומוריד
אני גונז בזאת את תגובתי...
גנבת לי את המילים מהמקלדת... -
יש כאן נקודה שמתפספת בקביעות בלהט כל הויכוחים
כשאדם עושה סינון הוא מתמקד ב2 דברים- הרמה הרוחנית של הסינון - מה מסננים
- איכות הסינון ברמה הטכנית - איך מסננים
מבלי לחוות דעה
הרבה אנשים וקהילות מתחברים לנטפרי בגלל הרמה הרוחנית שלה
מאידך יש הרבה אנשים שפחות מתחברים להקפדה הרוחנית של נטפרי והסיבה שבכל זאת לקחו נטפרי היא בגלל שהסינון באיכות טכנית גבוהה מאד כך שאין דרך לעקוף את הסינון ושאר היתרונות הידועים.מכאן באה הבקשה לפעמים להשאיר את האיכות הטכנית של נטפרי אך 'לשחרר' בקריטריונים הרוחניים
לכן תשובה בסגנון "אם נטפרי תאפשר x היא תפסיק להיות נטפרי" לא מדוייקת
היא אולי תפסיק להיות מה שחלק מהאנשים מחפשים בנטפרי
אבל כנראה תמשיך להוות סינון איכותי מאד ששומר על הרבה יהודים מלהיכשל באיסורים חמורים גם אם יוכלו לדוגמא לראות סרטון של הצגת ילדים. -
@וידאל נמנעתי מלהגיב לדיון כאן כי למיטב הבנתי לא היה מביא תועלת.
הפעם בחרתי להגיב כי הגדרת את הדברים בצורה מדוייקת.נטפרי מתייחדת בשני דברים.
1 החלק הטכנולוגי
2 רמת הפיקוח (אם נגזים נומר שהמטרה היא להפוך את האינטרנט ללא אינטרנט).וכאן יש את נטפרי שלפני 5 שנים נטפרי ששימשה ציבור מצומצם שמשתמש באינטרנט עם רמה טכנולוגית גבוהה, וסינון נקי.
לנטפרי היום שמשרתת הרבה מאוד אברכים שצריכים לכתוב חידושי תורה ולעתים להיעזר בבנק וכו'.המצב שנוצר הוא מאוד פשוט הרבה מאוד דברים שעבור אברך שהמחשב משמש נטו לחידושי תורה הם בעייתים, לציבור אחר ממש לא.
אם ניקח את ויקיפדיה לדוגמא על תכניו ה"כשרים" גם זה לפעמים יותר מדי לאותו אברך, וכו'.בכל פעם שישתנה כלל או משהו הדיון יחזור, פעם זה יהיה ניק שמפריע לו הצגה שחסומה לילדיו שמשום מה מי שארגן אותה היה חבר מועצה חרדי, ופעם זה יהיה מישהו שרוצה pdf פתוח.
(במקרה אתמול עברתי לצורך חשוב על חומרים באתר מבקר המדינה, הרבה קבצי pdf היו מצונזרים, במקרה הזה אני סבור בסבירות גבוהה שזה נקי, הפעם זה לא היה שווה לי את זמן ההמתנה ושליחת נקודה והמשכתי הלאה, לא קרה כלום, זה היה איורים שהציגו את מה שכתוב לכאורה והסתדרתי בלעדי זה.
האם במקרה שזה היה דחוף ואין זמן המתנה לנקודה ומספיק נקודות לכל דבר קטן, לא מובן למה אנשים אומרים רוצים נטפרי ברמה גבוהה אבל פחות הדוקה? מובן מאוד). -
@by6199
שים לב שנמנעתי מלחוות דעה מה נכון ומה לא כי באמת קטונתי
רק היה חשוב לי לשים את האבחנה על שולחן הדיונים כי הרגשתי שיש נטיה להתייחס יותר לצד שהסיבה שהוא בוחר בנטפרי היא מה מסננים -
@וידאל בכוונה עד עכשיו לא התייחסתי לדעתי האישית.
התייחסתי רק אחרי שניתחת את הנתונים נכון לגופם של דברים -
@וידאל אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
היא אולי תפסיק להיות מה שחלק מהאנשים מחפשים בנטפרי
אבל כנראה תמשיך להוות סינון איכותי מאד ששומר על הרבה יהודים מלהיכשל באיסורים חמורים גם אם יוכלו לדוגמא לראות סרטון של הצגת ילדים.לדעתי מה שעושה את נטפרי למה שהיא זה שני הדברים ביחד.
העמידה על העקרונות, וגם הרמה הטכנולוגית.
אבל השוני המהותי בינה לבין השאר היה ויהיה אך ורק העמידה על העקרונות.
אין שום סיבה מהותית שמונעת מחברה מסחרית להתקדם טכנולוגית, ויכול להיות שזה באמת יקרה ביום מן הימים, אבל תמיד הם יהיו חברות מסחריות שחושבות על שורת הרווח, ורק עליה בסופו של יום.
ונטפרי?, היא תישאר נטפרי. זאת שמיישרת את המשתמש אל עקרונות התורה (כמובן אותו אחד שרוצה להתיישר) ולא מייצרת 'סינון מותאם אישית' בשביל לספק כמה שיותר לקוחות.
אמנם שתי המעלות של נטפרי נובעות משורש אחד והוא הרצון "להציל נפשות מסכנת האינטרנט", אבל המעלה הראשונה לעולם לא תהיה במתחרים, כי זה נוגד את עצם מהותם - קודם כל - חברות מסחריות.
אף אחד לא פספס שום נקודה. רק שמבחינתנו זה מובן מאליו שסינון, וכש"כ נטפרי, נמדד קודם כל ב'מה הוא מסנן' ורק להחמ"כ ב'איך הוא מסנן'.