להקל על העומס בנטפרי
-
רציתי לשלוח פניה חדש, אבל בראש העמוד יש הודעה עקב העומס, בבקשה לשלוח רק דברים דחופים.
אני מנסה להיות אדם נחמד ומתאפק --- אבל באמת למה אי אפשרר לעקוף את הבעיה???
חשבתי על הצעה מעניינת, אני חושב אולי גם מעשית... עם קצת מעוף... אולי יהיה גם אפשרי
כשאנחנו מחפשים משהו מסויים בשפה זו או אחרת, אנחנו שולחים את הפניה על בסיס הרקע המינימלי שגוגל מציעה, שוליחם ד"ש לנטפרי ומקבלים תשובה חמה... בדרך כלל הכיוון נכון, אבל צריך עוד משהו שהדף שנפתח היה קצת מיותר, אז ממשיכים לבדיקה נוספת או חבילות בדיקה בשביל לא לבזבז מידי הרבה זמן.
אם היה לנו קצת יותר רקע על הדף או קצת יותר מלל היה לכאורה בסיס רחב יותר ופניות יותר ממוקדות לבדיקה
הלא כן? -
@chaim7 עיקר העומס לא באתרים ווידיאו.
-
@משרדי אמר בלהקל על העומס בנטפרי:
@chaim7 עיקר העומס לא באתרים ווידיאו.
אולי.
אבל הוזכר פה הרבה פעמים בפורום (אולי @ליכט ימצא) שחלק נכבד מהפניות ששולחים הם מחוסר ידע מה יש בדף שעדיין לא נבדק.
כשמחפשים דבר מסוים ונכנסים להרבה אתרים בשביל לבדוק / להשוות ועוד דוגמאות, זמן יקר מתבזבז על המתנה למשהו שהרבה פעמים הוא זניח. ו.. כן גם על מערכת הפניות בסוף זה משפיע. -
אז מה ההצעה? איך אפשר לתת יותר מידע על האתר בצורה נקייה ובלי לפתוח את האתר?
-
זה לא אפשרי להזריק יותר מלל מהאתר?
זה גם יכול להיות שימושי גם לרובוט שיסנן אתרים לא מתאימים הרבה לפני שזה מגיע לצוות הבדיקה
אני סתם שואל בתור עם הארץ
זכור לי שפעם בניתי קוד שנכנס לכל הקישורים שבעמוד, זה לא מסובך למצוא חומר איך לעשות את זה לפחות בPHP. באופן אישי מחקתי אותו בגלל שהוא הקריס את החומת אש של השרת ולא היה טעם לשמור אותו (אין לי שרת פרטי)
אבל אולי דווקא נטפרי יכולים למנף את זה לתועלת העניין? -
@משרדי
לא הבנתי--
אתה מתכוון שעיקר העומס הוא לא באתרים אלא בוידיאו? או ששניהם זה לא מכביד?
אם שניהם לא מכבידים על מה הכוונה של ההודעה? -
@chaim7 אמר בלהקל על העומס בנטפרי:
זה לא אפשרי להזריק יותר מלל מהאתר?
הכל אפשרי, אבל זה לא אפשרי בקלות.
-
אם שניהם לא מכבידים על מה הכוונה של ההודעה?נראה לי שהוא התכוון שבדיקת אתרים ווידיאו לא מכבידים. מה שמכביד הוא פנייות של אתרים או תוכנות שלא עובדים שמקבלים בדרך לתגית טיפול מקצועי.
-
@yzahn אמר בלהקל על העומס בנטפרי:
אם שניהם לא מכבידים על מה הכוונה של ההודעה?נראה לי שהוא התכוון שבדיקת אתרים ווידיאו לא מכבידים. מה שמכביד הוא פנייות של אתרים או תוכנות שלא עובדים שמקבלים בדרך לתגית טיפול מקצועי.
כןת גם לי נראה לי דבר כזה.
-
אולי אפשר להגיש צילום מסך של הדף, בכפוף לסינון מלל ותמונות (אפשר רק את הצילום הסופי, לאחר סינון מלל כך שזה יהיה רק תמונה אחת לבדיקה).
זה יכול לעזור להבין עם האתר רלוונטי, ולהקל את עומס ממערכת הפניות.
עוד ראיון שעולה לי תכ"ד, לשלוח לבדיקה מס' פריימים מהסרטון, ובמידה והם יחסמו, לחסום את הסרטון.