הצעה מחוץ לקופסה
-
administrators חשבתי על זה שכל הזמן חושבים איך אפשר לסנן את גוגל את יטיוב וכו
ההצעה שלי אולי אפשר לגוגל עצמם ולהציע שיתוף פעולה או לחילופין את הסינון של נטפרי שיהיה מוטמע בתוך יוטיובשהם ישלמו על זה או בחינם ואולי גם ימצאו ביחד פתרון לדרייב ועוד בעיות
אונ י מודע שזה נשמע הזוי אבל בסופו של דבר הכל אינטרסים וגוגל במיוחד מחפשים חידושים ורוצים לשלוט בכל תחום שהכל יהיה דרכם אם הם יבינו שיש כוח קניה או יותר נכון פרסום אין סיבה שלא יתאמצו
כמובן צריך לבוא אליהם אם דברים שימשוך אותם לדעתי הדוגמא של סינון 10,939 קטעי וידאו יכול לדבר
לדעתי גם חברה כמו גוגל אמורה לדעת הכי טוב כמה חרדים גולשים ואיך וכבר לפני וכבר לפני שנה או שנתיים הם עשו כנס לחברות שחרדיות שמתעסקות עם פרסום ושיווק באינטרנט כאן http://www.jdn.co.il/gallery/495052 -
@shukiha אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
ההצעה שלי אולי אפשר לגוגל עצמם ולהציע שיתוף פעולה או לחילופין את הסינון של נטפרי שיהיה מוטמע בתוך יוטיובשהם ישלמו על זה או בחינם ואולי גם ימצאו ביחד פתרון לדרייב ועוד בעיות
אונ י מודע שזה נשמע הזוי אבל בסופו של דבר הכל אינטרסים וגוגל במיוחד מחפשים חידושים ורוצים לשלוט בכל תחום שהכל יהיה דרכם אם הם יבינו שיש כוח קניה או יותר נכון פרסום אין סיבה שלא יתאמצו
כמובן צריך לבוא אליהם אם דברים שימשוך אותם לדעתי הדוגמא של סינון 10,939 קטעי וידאו יכול לדבר
לדעתי גם חברה כמו גוגל אמורה לדעת הכי טוב כמה חרדים גולשים ואיך וכבר לפני וכבר לפני שנה או שנתיים הם עשו כנס לחברות שחרדיות שמתעסקות עם פרסום ושיווק באינטרנט כאן http://www.jdn.co.il/gallery/495052בסינונים אחרים
זה עובד ככה
דרך חיפוש מותאם אישית
(חיפוש גוגל)
אבל זה לא מביא תוצאות נכונות ומשקפי מציאות של גוגל
בדרך כלל זה לא מעודכן עם הרובטים החדשים שלהםאבל בכל זאת רעיון נחמד
שנראה לי הועלה בעבר
בפורום כאן או בישןבכל זאת נראה לי שדרישה של לקוחות גם יכול להועיל
זה אומר שאתה יכול להחתים אנשים שמשתמשים עם סינונים לאו דוקא נטפרי
וכך לגשת אליהם בבקשה כזאת
בהצלחה -
רעיון טוב אבל לא ישים
רק שתבינו שבדפדפן chrome של גוגל יש בגרסה האחרונה באג עם גופנים בעברית.
זה כך כבר כחודשיים.
אתם יודעים לא עדיין לא הוציאו גרסה חדשה ?
כי אין מספר משתמשים בעברית שמצדיק גרסה חדשה, לכך זה יצטרך לחכות לעדכון הבא שבו יהיו שיפורים ותיקונים אחרים ועל הדרך גם זה יסודר. -
איזה באג? לי אין שום באג.
-
-
-
-
@עילום אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
לדעתי גם חברה כמו גוגל אמורה לדעת הכי טוב כמה חרדים גולשים ואיך וכבר לפני וכבר לפני שנה או שנתיים הם עשו כנס לחברות שחרדיות שמתעסקות עם פרסום ושיווק באינטרנט כאן http://www.jdn.co.il/gallery/495052בסינונים אחרים
זה עובד ככה
דרך חיפוש מותאם אישית
(חיפוש גוגל)
שנראה לי הועלה בעבר
בהצלחההסינונים האחרים כמו שכתבת לא עובדים בשיתוף פעולה עם גוגל אלא רוכבים על מה שיש
מה שאני טוען שצריך לשנות גישה ולבוא אליהם אם הוחכות מה הם יכולים להרויח מזה במיוחד אם יבינו שהם מפסידים כי הסינוניםנחוסמים להם את הפרסומות וכמו שהבאתי בקישור לעיל שהם מרצונם (לפי הבנתי) באו וניסו לחדור לשוק החרדי -
@עילום אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
זה עובד ככה
דרך חיפוש מותאם אישית
(חיפוש גוגל)
שנראה לי הועלה בעבר
בהצלחההזיהומים האחרים כמו שכתבת לא עובדים בשיתוף פעולה עם גוגל אלא רוכבים על מה שיש
מה שאני טוען שצריך לשנות גישה ולבוא אליהם אם הוחכות מה הם יכולים להרויח מזה במיוחד אם יבינו שהם מפסידים כי הסינוניםנחוסמים להם את הפרסומות וכמו שהבאתי בקישור לעיל שהם מרצונם (לפי הבנתי) באו וניסו לחדור לשוק החרדיזה מה שכתבתי ולזה היתה כוונתי אבל בסגנון אחר
ולזה כתבתי גם
תתחיל לאסוף חתימות וכו'
אולי יעזור -
הזיהומים האחרים כמו שכתבת לא עובדים בשיתוף פעולה עם גוגל אלא רוכבים על מה שיש
כמה שצחקתי
חזק. -
@למדן-וידען אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
הזיהומים האחרים כמו שכתבת לא עובדים בשיתוף פעולה עם גוגל אלא רוכבים על מה שיש
כמה שצחקתי
חזק.לקחתם את זה רציני זה היה ממש בלי כונה ותיקנתי
-
@shukiha
כדאי לתקן לא מתאים לדבר כך על האחרעריכה : תוקן
-
@957 אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
@shukiha
כדאי לתקן לא מתאים לדבר כך על האחר
כנראה שכתבת לפני שראית שהגבתי -
@shukiha
שכחת לכתוב פרט אחד: איך אתה מתכנן להציע להם להרויח מזה.
גוגל חיה מפרסומות. תוך כדי סרטון, בתוך דף חיפוש ואיפה לא..
הדבר שמתעדכן הכי חזק בגוגל - זה הפרסומות. נטפרי לא יכולים להציע להם שום דבר, חוץ מדבר אחד: לחסום את הפרסומות שלהם.. שמתעדכנות בקצב שנטפרי לא תוכל לעמוד בבדיקתו.
במחשבה שניה, זה הרבה יותר מזה. נטפרי לא מעונינים שאנשים יצפו ביוטיוב, ולכן הם מעדיפים שתקבל סרטון רק על מה שתחפש, ורק 30 סרטונים. כלומר - האינטרס של נטפרי - כמה שפחות שימוש בפלטפורמה הזו. האינטרס של גוגל - כמה שיותר. -
@5566NEWbrs יותר מזה, האינטרסים הפוכים מהבסיס:
גוגל רוצה להרויח כמה שיותר כסף ע"י משיכה של האנשים לתוך עולם האינטרנט, נטפרי באה לעזור לאנשים להרויח כסף (אינטרנט לצורכי פרנסה) ע"י שימוש רק בחלקים שנזקקים להם באינטרנט. -
@dLive
נכון מאד.
צ"ל "גוגל באה לעזור לאנשים לשלם כסף (לגוגל כמובן) ונטפרי באה לעזור לאנשים להרויח כסף". -
@5566NEWbrs אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
@shukiha
שכחת לכתוב פרט אחד: איך אתה מתכנן להציע להם להרויח מזה.
גוגל חיה מפרסומות. תוך כדי סרטון, בתוך דף חיפוש ואיפה לא..
הדבר שמתעדכן הכי חזק בגוגל - זה הפרסומות. נטפרי לא יכולים להציע להם שום דבר, חוץ מדבר אחד: לחסום את הפרסומות שלהם.. שמתעדכנות בקצב שנטפרי לא תוכל לעמוד בבדיקתו.
במחשבה שניה, זה הרבה יותר מזה. נטפרי לא מעונינים שאנשים יצפו ביוטיוב, ולכן הם מעדיפים שתקבל סרטון רק על מה שתחפש, ורק 30 סרטונים. כלומר - האינטרס של נטפרי - כמה שפחות שימוש בפלטפורמה הזו. האינטרס של גוגל - כמה שיותר.ת הפרסומות לכאורה אפשר לסנן כמו שמסננים את כל התמונות ותקנו אותי עם אני טועה חוץ מזה שברגע שיש אינטרס ושיתוף פעולה נט פרי או מישהוא מוסכם יוכלו גם לאשר את הפרסומות מראש
על המחשבה השניה לכאורה אתה צודק אם כי אפשר לעשות שרק סרטוני הדרכה וכו
ושוב פעם אם הם יבינו שזה אינטרס שלהם יוכלו אולי לחלק שרק קטגוריות מסוימות היו פתוחות וכך גם ישאר האינטרס של נט פרי וגם בנט פרי יש כאילו שעוסקים לדוגמא במוזיקה יהיה פתוח להם מוזיקה והכל כמובן מסונן
ודרך אגב אני מתכון שלא רק נט פרי יהיו שותפים אלא כל הסינונים
וכן לא רק בארץ בעברית אלא שהם יבינו שיהודים שרוצים סינון יש בכל העולם -
@dLive אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
גוגל רוצה להרויח כמה שיותר כסף ע"י משיכה של האנשים לתוך עולם האינטרנט, נטפרי באה לעזור לאנשים להרויח כסף (אינטרנט לצורכי פרנסה) ע"י שימוש רק בחלקים שנזקקים להם באינטרנט.ן
@dLive אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
גוגל רוצה להרויח כמה שיותר כסף ע"י משיכה של האנשים לתוך עולם האינטרנט, נטפרי באה לעזור לאנשים להרויח כסף (אינטרנט לצורכי פרנסה) ע"י שימוש רק בחלקים שנזקקים להם באינטרנט.@dLive אמר בהצעה מחוץ לקופסה:
גוגל רוצה להרויח כמה שיותר כסף ע"י משיכה של האנשים לתוך עולם האינטרנט, נטפרי באה לעזור לאנשים להרויח כסף (אינטרנט לצורכי פרנסה) ע"י שימוש רק בחלקים שנזקקים להם באינטרנט.הטענה שלי זה לעשות את זה בצורה שיעזור לאנשים להרויח כסף ולפעמים בשביל זה צריך לתת להם גם את הנתח שלהם ובמי מיוחד אם הפרסומות יהיו מסוננות