פתרון לתמיכת vip בלי שיעלה כסף לנטפרי
-
בהמשך לאשכול הזה ועוד רבים
ממה שאני רואה ומבין יש כל מיני סוכנים/טכנאים ועוד שמבינים יכולים ורוצים לעזור לכל מיני משתמשים במיוחד חברות וכו רק הבעיה שאין להם גישה למערכת של נטפרי ואישור לאשר ולפתוח דברים
מה שאני מציע שנטפרי יקחו כמה סוכנים/טכנאים
אחרי בדיקה שהם מבינים ושאפשר לסמוך עליהם ויקבלו גישה ואישור לאשר ולפתוח מה שצריך כולל גישה מהספק למה שצריך כמובן בצורה מאובטחת כמו שלכאורה עובדים התומכים מהבית
ולא יקבלו תשלום מנטפרי בכלל אלא רק מי שצריך/רוצה תמיכה vip ישלם להם ויקבל מה שצריך
כך ש1.מנטפרי ירד חלק מהעומס
2.מי שצריך באמת שירות ולא סתם נוחות יקבל את זה.
הרב @magicode @מנהלים
עריכה: רק להדגיש אני לא מדבר על התמיכה הרגילה ויותר מרגילה שבזה אין על נטפרי אני מדבר רק על מי שצריך באמת vip שזה יש גבול במה נטפרי יכולים לעמוד וגם אם כן יש את הבעיה הכספית שזה הפתרון שאני מציע -
גם אני חשבתי ככה לפני כמה שנים. היום לאחר נסיון. אני יודע.
שמי שאתה לא משלם לו אין לו מרות. ואתה לא יכול לסמוך עליו.
לכן הרעיון הזה לא מעשי. -
@magicode צודק ב 100%!
אבל אי אפשר למנות משהו מטעמך, כמובן שבתשלום ? -
@magicode אמר בפתרון לתמיכת vip בלי שיעלה כסף לנטפרי:
גם אני חשבתי ככה לפני כמה שנים. היום לאחר נסיון. אני יודע.
שמי שאתה לא משלם לו אין לו מרות. ואתה לא יכול לסמוך עליו.
לכן הרעיון הזה לא מעשי.צודק. אם כי לא תמיד אתה צריך כסף בשביל שמישהוא יהיה כפוף אליך אני רק יביא לך דוגמה שעולה לי בראש תקח למשל את איחוד הצלה יש היררכיה מאד ברורה בלי שאנשים עובדים בכסף אני מביא את הדוגמה הזאת כי יש דמיון לנטפרי שגם פה אנשים מרגישים שליחות
ואגב הנסיון שלך מלפני כמה שנים לא בטוח שזה נכון היום כי אז האנשים הרגישו שותפים שלך היום חלק לפחות זה כבר דור חדש יותר
והשאלה פה אם אין דברים טכניים שלא אמורים להיות בעיה ולהם כן תוכל לתת גישה חלקית רק למה שרלונטי ?
אני מאמין שמי שרלונטי יוכל להביא דוגמאות -
@magicode
עולם הקוד פתוח מתקיים יפה מאוד יפה עם מתנדבים
ולא חוששים כל כך שמישהו ידחוף קוד זדוני\שגוי בPR.
בפרויקטים קטנים יש מנהל שיכול לאשר PR
אבל בפרויקטים יותר גדולים יש כאלו שבונים היררכיה
שאם מישהו הציע כמה PR מוצלחים נותנים לו הרשאות לאשר לאחרים
(נראה לי שnextcloud עובדים ככה)גם כאן אפשר לעשות שכל דבר שתומך פותח יעבור אצל עוד כמה תומכים שיעברו על זה.
ואם מצאו שמישהו פתח משהו שלא היה אמור לפתוח, אז יורידו לו את המעמד וכדו'.