WiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!
-
פוסט זה נמחק! -
כעת יצא גירסה חדשה.
אני צריך שכמה שיותר ינסו אותה. כדי שיהיה לנו פידבק האם זה עובד טוב.
זה הלינק.
http://magicode.me/send-file/file/66c29add10ac171db4b0b14cc638927448377447/viewתנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה. -
@magicode אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
תנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה.תרשה לי לתת פידבק חיובי גם על מה שכבר נתתם לנו.
תודה! -
פידבק כללי לתת ברשמים
כעת חשוב מי שהתוכנה הנוכחית לא עובדת לו, או להיפך עובדת לו טוב (פידבק = משוב). במיוחד מי שלא עבד לא עד היום טוב. -
רציתי להגיד שזה עובד מצוין
תנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה. -
בנתיים עובד מצוין, ואצלי זה תיקן את הבעיה שהיה לי בגירסאות הקודמות, שכל פעם שהיה עומס, מספר דפים פתוחים, הורדה של קובץ כבד וכו' ,אז הכול היה נתקע, והיה מופיע הדף שמופיע שהוא חוסם רשתות זרות, ועכשיו בדקתי בגירסה הזאת וב"ה הבעיה חלפה,
תודה -
נראה בסדר גמור.
תודה. -
דרך אגב:
האופציה להכניס שם משתמש וסיסמה ומגיע דיווח במקרה שהתוכנה מוסרת, במידה ואני נעול לקהילה מסוימת למי הדיווח מגיע? אלי או לקהילה? -
@magicode האם גירסה זו פתר הבעיה שלאחר ההתקנה לא יכלו להתקין שום נטסטיק ושום vpn של נטפרי??.
-
@magicode וגם האם גירסה זו פחות מאיטה את המחשב מגירסה 1.6 שפשוט לפעמים היה תוקע את האינטרנט...???
-
@zeevgros אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
@magicode האם גירסה זו פתר הבעיה שלאחר ההתקנה לא יכלו להתקין שום נטסטיק ושום vpn של נטפרי??.
@zeevgros אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
@magicode וגם האם גירסה זו פחות מאיטה את המחשב מגירסה 1.6 שפשוט לפעמים היה תוקע את האינטרנט...???
בואנה, אתה מלכלך חבל על הזמן.
- VPN אני יוכל לבדוק מחר בעזרת השם.
- לגבי תקיעת האינטרנט, אם כוונתך לנעילת הגלישה(קווים אדומים באייקון של התוכנה) אז כן, זה פתר את הבעיה.
אך אם זה היה מאט לך את המחשב אולי תבדוק אם המחשב מתאים לך מבחינת שימושים וביצועים (מעבד, זיכרון וכדו' / חסרים עדכונים למיניהם / עמוס מדי בשטויות) וכדו'
-
@למדן-וידען אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
דרך אגב:
האופציה להכניס שם משתמש וסיסמה ומגיע דיווח במקרה שהתוכנה מוסרת, במידה ואני נעול לקהילה מסוימת למי הדיווח מגיע? אלי או לקהילה?לקהילה
אולי צריך אכן להוסיף א"ז בנטפרנדס
-
האם בגירסא האחרונה שהעלו לכאן, אין את האפשרות להכניס שם משתמש וסיסמא?
התקנתי עכשיו ולא הגעתי לשלב הזה.. -
אולי כדאי שיוסיפו לשונית בתוכנה שתכתוב את הפרטים על התוכנה, מס' גירסה ועוד.
תודה רבה.
בינתיים אני משתמש בתוכנה והוא נהדר!!!
-
@ליכט לי זה כן עלה.
תוודא שהגירסא שלך היא 7(שם הקובץ: WiFreeSetup.v1.7.pre6.exe) -
@למדן-וידען
הוא לא מלכלך, הוא מתקין לאחרים וזה משגע אותו לשבת שעות אצל כל לקוח על הבעיות האלו. (לעצמך אתה יכול להיות סבלן, לא כשהלקוחות מטרטרים אותך שבוע ואין לך מה להגיד להם.) -
@dLive מצטער, חוזר בי.
קבל חיזוק ממני. -
@ליכט אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
האם בגירסא האחרונה שהעלו לכאן, אין את האפשרות להכניס שם משתמש וסיסמא?
התקנתי עכשיו ולא הגעתי לשלב הזה..כי התקנת בפעם הראשונה עם שם משתמש וסיסמה. זה כבר שמור במחשב שלך. לכן זה לא מופיע.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!