חסימת ברמת מחשב למערכת הפעלה mac
-
@aiib הפתרון שהבאת יש בו חסרונות.
א. זה מגביל את המחשב לחיבור VPN של נטפרי בלבד.
ב. מי שהתקין את זה יכול לעשות את הפעולה ההפוכה להסירה.אבל אולי זה מספיק למה שהם צריכים.
(אם מישהו יממן בשבילי מחשב מאק חדש [עם המעבד החדש כמובן, פחות מזה לא שווה...] אשמח ליכנס לנושא ולהביא תשובה ברורה האם ואיך אפשר ליצור ווייפרי למאק )
-
@yzahn אמר בחסימת ברמת מחשב למערכת הפעלה mac:
הפתרון שהבאת יש בו חסרונות.
נכון.
כתבתי שאיני יודע אם זה יעיל.אבל אולי במקום עבודה ניתן להשתמש בזה ע"י חסימה של ההנהלה
-
(אם מישהו יממן בשבילי מחשב מאק חדש [עם המעבד החדש כמובן, פחות מזה לא שווה...] אשמח ליכנס לנושא ולהביא תשובה ברורה האם ואיך אפשר ליצור ווייפרי למאק )
אוקיי, אני מתחיל:
אני יכול לתרום 500 ש״ח עכשיו, ועוד 500 כשיהיה ווייפרי שעובד [ויהיה מוכר כפיתרון רשמי מצד נטפרי].Mackbook Air מהסדרה החדשה עם שדרוג ל-16 RAM ו-512 SSD עולה בארה״ב בסביבות 1500$ (= 5000~ ש״ח).
מי מצטרף?
אולי אפשר לעשות מאצינג עם נטפרי,״חצי חצי״? -
שלום,
אני זקוקה לאותו פתרון,
רק עם תוספת קטנה - שרשימה מסויימת של כתובות, אתרים תעבוד דרך ה vpn שלנו.
היה לי פתרון ,להגדיר רשימת כתובות ספציפית לניתוב ל vpn.
אני בתכנון לשבת על זה כבר כמה שבועות ולא מצליחה להגיע , אם יש למישהו רעיון/פתרון נוסף, אשמח לשמוע. -
wi free הוא open source? איה אפשר למצוא אותו?
-
@git
אם הוא היה בקוד פתוח
היה יותר סיכוי שימצאו לו מעקפיםאבל מי שמבין מספיק מבין בכל מקרה איך הוא עובד
אז אין צורך לשחרר אותו לציבור -
צודק..
רק שאם ככה, אני לא אתחיל לנסות על זה אפילו..
יש לי קצת הכרות עם מאק ויצא כמה פעמים לשחק קצת במערכת, אבל לא כדי להתחיל להתקשקש מאפס.בכל מקרה, אם מישהו מהמפתחים של נטפרי בעניין לקדם את זה, אשמח לעזור/לשמש כשפן נסיון..
-
@git אמר בחסימת ברמת מחשב למערכת הפעלה mac:
היה לי פתרון ,להגדיר רשימת כתובות ספציפית לניתוב ל vpn.
אני בתכנון לשבת על זה כבר כמה שבועות ולא מצליחה להגיע , אם יש למישהו רעיון/פתרון נוסף, אשמח לשמוע.זה הפתרון. גם אם היית בווינדוס עם ווייפרי היית צריך לעשות את זה כדי שווייפרי לא תחסום את הרשת כאשר אתם מחוברים ל-VPN.
wi free הוא open source? איה אפשר למצוא אותו?
הוא לא... אבל אני בספק כמה קוד המקור שלו יכול לעזור לך. הוא משתמש (חלקית) ב-API-ים מיוחדים לווינדוס. מימוש ווייפרי בפלטפורמה אחרת מן הסתם יחייב כתיבת רוב התוכנה מחדש.
-
זה הפתרון. גם אם היית בווינדוס עם ווייפרי היית צריך לעשות את זה כדי שווייפרי לא תחסום את הרשת כאשר אתם מחוברים ל-VPN.
חשבתי שווייפרי מתאים גם לVPN
-
@nigun אאל"ט וויפרי מאשרת תעבורה לכתובות לוקליים גם על חיבורים לא מסוננים. צריך לדאוג שהתעבורה לאינטרנט תעבור דרך חיבור מסונן ורק תעבורה לוקלית תעבור דרך ה-VPN
-
מצרטפת גם
-
כמדומני שהמתכנת הזה מפרוג היה משתמש במאק במשך תקופה ארוכה:
https://www.prog.co.il/members/5127109.20323/ -
@chocolate
תמר כהן
tamarcohen@leader.codes0504180017
0504180213מצווה מאד גדולה והצלה של עשרות מפתחות חרדיות!
אשמח לכל רעיון של משהו שיכול לעזור בזה בכל מחירתודה
-
@tamar-cohen לעשות רשת נפרדת שתסונן ע"י נטפרי לא אפשרי?