דליפה בחבילה?
-
מפרסם בשביל משתמשת נטפרי אחרת:
יש לי נט-סטיק עם חבילה של חברת 019 בשיתוף נטפרי. החבילה כוללת 10 ג'יג'ה.
עד היום זה הספיק לי והותר, אני משתמשת עם האינטרנט לאתרים מינימליים. הייתי מסיימת חודש עם ניצול של בערך 50%
אבל חודש שעבר, באמצע החודש פתאום הפסיק האינטרנט. משיחה עם החברה התברר שהחבילה נגמרה. הם יכולים להוסיף לי עוד ג'יג'ות לגלישה בתשלום נוסף, אבל זה יהיה בלי החסימה של נטפרי, כמובן שלא רציתי. נאנקתי בלי החיבור עד לסוף החודש.
לפני ארבעה ימים החל חודש חדש. היום, התקשרתי לחברה לברר היכן אני אוחזת, בכדי לא להיתקע שוב, הם אומרים לי שהשתמשתי עם קרוב ל6 ג'יגה.
הייתכן? איך זה קרה? מה ההסבר? האם אפשר לעצור את זה?
תודה לכל מי שיהיה בידו לסייע במידע, בהפניה, בטיפים, וכו'. -
@ezra אמר בדליפה בחבילה?:
הם יכולים להוסיף לי עוד ג'יג'ות לגלישה בתשלום נוסף, אבל זה יהיה בלי החסימה של נטפרי
סליחה על שאני מתערב שלא לענין, אך אני נבהלתי מהשורה הנ"ל יותר מעצם הבעיה עם הדליפה. @administrators לטיפולכם.
-
@ezra אמר בדליפה בחבילה?:
מפרסם בשביל משתמשת נטפרי אחרת:
יש לי נט-סטיק עם חבילה של חברת 019 בשיתוף נטפרי. החבילה כוללת 10 ג'יג'ה.
עד היום זה הספיק לי והותר, אני משתמשת עם האינטרנט לאתרים מינימליים. הייתי מסיימת חודש עם ניצול של בערך 50%
אבל חודש שעבר, באמצע החודש פתאום הפסיק האינטרנט. משיחה עם החברה התברר שהחבילה נגמרה. הם יכולים להוסיף לי עוד ג'יג'ות לגלישה בתשלום נוסף, אבל זה יהיה בלי החסימה של נטפרי, כמובן שלא רציתי. נאנקתי בלי החיבור עד לסוף החודש.
לפני ארבעה ימים החל חודש חדש. היום, התקשרתי לחברה לברר היכן אני אוחזת, בכדי לא להיתקע שוב, הם אומרים לי שהשתמשתי עם קרוב ל6 ג'יגה.
הייתכן? איך זה קרה? מה ההסבר? האם אפשר לעצור את זה?
תודה לכל מי שיהיה בידו לסייע במידע, בהפניה, בטיפים, וכו'.תבדוק אם משהו לא צורך לך נפח גלישה בלי ידיעתך
לדוג': עדכוני וינדוס/אנטי וירוס/וכו' -
@חבר אמר בדליפה בחבילה?:
@ezra צריך לדעת שאם הנטסטיק נמצא במחשב גם אם לא משתמשים זה זולל את הכמות
-
@ezra
דבר ראשון זה חמור מאד שהציעו לו לעבור לחבילה ללא נטפרי כדאי שתעביר לי / ל@administrators בשביל שמקרה כזה לא יחזור על עצמו , עקרונית לא ניתן להסיר את הסינון גם ע"י מעבר חבילות,יש במחשב תוכנות ומדובר בעיקר בWINDOWS UPDATE שצורכות הרבה נתונים (מייקרוסופט לא משקיעות מאומה שחבילות העדכון שלהם לא יהיו בנפחים הזויים).
יש אפשרות להגדיר בחלק ממערכות ההפעלה שזה לא יוריד עדכונים באופן אוטומטי,
בווינדוס 10 יש מנגנון שמזהה שמדובר בחיבור סלולרי ולא ביתי ולא מוריד עדכונים כל עוד המחשב גולש על רשת סלולרית-נטסטיק ,
זה לא עובד עם כל סוגי הנטסטיקים משום שיש כאלו שהוא לא מזהה אותם כנטסטיק,יש חבילת 20 גיגה ב 69 שח לחודש כולל סינון נטפרי,
יש גם אפשרות לחריגה מחבילת ה 10 גיגה בעלות של 5.9 לכל גיגה .
אין צורך לצאת מהסינון בשביל לקבל חבילה גדולה יותר. -
@ליכט אמר בדליפה בחבילה?:
@חבר אמר בדליפה בחבילה?:
@ezra צריך לדעת שאם הנטסטיק נמצא במחשב גם אם לא משתמשים זה זולל את הכמות
לא טענתי שזה לא נכון שיש לפעמים זלילה של תעבורה מצד תוכנות מסוייות.
טענתי שבמקרה הספציפי שלי, המונה שלי הראה ש019 פשוט... (טוב, לא משנה מה הם :() -
יש לי נטסטיק של 019
וכן וינדוס 10
וכשהוא עושה עידכונים הוא גומר לי חצי חבילה -
@0548543994 @clickone כתב כאן
למעט גוגל תמונות שמשום מה טוחן לי את ההעלאה (יכול להעלות 500 מגה בשעה) ולכן אני סוגר אותו,
לתשומת לבך!
-
@ezra בהנחה שלא מדובר בעדכוני תוכנה וכו', יש את האפשרות ש@clickone כתב למעלה, מומלץ לעקוב עם המונה שלכם (בסטיק).
-
@ezra אני לא יודע מה אמרו לך. אבל זה לא נכון. גם אחרי הוספת חריגה אמור להיות נטפרי.
-
כאן המקום להסר ספק וחשש מקרבינו למי שעדיין לא התקין את תוכנת WiFree
שיואיל בטובו לקרוא שירשור זה ולהבין שכדי לגדור עצמינו הכי טוב צריך להתקינו
וכך נוכל לומר עשינו מה שציויתנו
קישור לדף הורדות תוכנות התוכנה הרבעית http://netfree.link/quick-support -
@0548543994 אז תבטל אותם, ותעשה עדכונים רק מדי פעם, או לחילופין רק כשאתה בחיבור קווי.
אם אתה לא יודע איך עוצרים את העדכון האוטומטי בווינדוס 10 תוכל למצוא כאן. -
זה הבעיה בנטסטיקים הזולים..
הם לא מזוהים כלל כחיבור לפי שימוש, ולכן כל זה קורה.אגב, כבר דנו בזה בעבר, ואכן, 10GB לחיבור למחשב [לא סמארטפון/טאבלט] לא מספיק.
בשביל לגלוש כמו בנאדם, ולא להלחץ כל רגע שהחבילה נגמרת, מומלץ מאוד, ואלי אפילו חובה, לרכוש את החבילה של ה-20GB.אגב2, לא תמיד, כשחברות הסלולאר אומרות שהסיבה להפסקת/האטת הגלישה נובעת מניצול מירבי של החבילה, זה נכון.... לתשומת ליבכם.
וכמובן, שחובה להתקין את התוכנה wifree
הצלחה רבה!
-
בוווינדוס 10 אפשר לבדוק שימוש נתונים של 30 יום אחרונים.
ויש שם פירוט מדוקדק לפי חומרה/אפליקציה
כך אפשר לראות מה לוקח וכמה.
תנסו לבדוק אם יש שם איזה תהליך שלוקח הרבה.
הגדרות רשת/שימוש בנתונים/פירוט שימוש. -
@יהודי-פשוט אמר בדליפה בחבילה?:
בוווינדוס 10 אפשר לבדוק שימוש נתונים של 30 יום אחרונים.
ויש שם פירוט מדוקדק לפי חומרה/אפליקציה
כך אפשר לראות מה לוקח וכמה.
תנסו לבדוק אם יש שם איזה תהליך שלוקח הרבה.
הגדרות רשת/שימוש בנתונים/פירוט שימוש.אני בוינדוס 7 וכבר מנסה הרבה זמן למצוא דרך לדעת את נפחי הגלישה שלי המדוייקים
האם יש איזו תוכנה או משהו כזה? (אולי איזה תוסף לדפדפן....) -
@מובהק
זה לא יכול להיות תוסף לדפדפן כי הדפדפן הוא לא היחיד שצורך תעבורת נתונים במחשב,
-
@957 אם נדע את תעבורת הנתונים של הדפדפן כבר עשינו את רוב העבודה...
למעשה אני לא מקבל עידכונים מווינדוס בלי רשותי וגם האנטי וירוס לא מתעדכן אצלי אוטומטי, אז מה כבר יכול להיות? -
@מובהק איזושהי תוכנה סוררת, אולי אפילו תולעת קטנה..
-
@מובהק
תשאיר לילה עם הקלטת תעבורה ותדע בדיוק מה קורה. -
אני אחת מאלה שפרסמו את הבעיה בפורום אחר.
כל הבעיות והפתרונות שלכם יכולים להיות נכונים.
אבל אני לא ביצעתי שום שינוי מאז שהצטרפתי לנטפרי, וגם לפני זה היה לי נטסטיק של 20 ג׳יגה, עם הורדות אתרים ותוכנות כבדות וגוגל תמונות לרוב. ובד״כ ניצלתי פחות מ-70 אחוז, מקסימום שמונים בהיסטוריה. ומאז שעברתי לנטסטיק של 019 בסינון נטסטיק, כבר בחודש הראשון הוא גמר לי את כל החבילה בשבוע אחד(!!!) ברשימת הפניות ששלחתי, אמרו לי שהבעיה ב-019.