מה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים
-
ואגב, אני מכיר אתר מאוד מכובד שמשתמש באנימציה. חפשו אותה בכפתור 'רענון תמונות' (הכפתור ההוא שמסתובב ולא עושה כלום)...
-
@ברצינות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
ואגב, אני מכיר אתר מאוד מכובד שמשתמש באנימציה. חפשו אותה בכפתור 'רענון תמונות' (הכפתור ההוא שמסתובב ולא עושה כלום)...
אתה מצדיק את טענת @magicode שזה לא נצרך, כי אנימציות אפשר לעשות עם CSS הכי בסיסי (וזה מה שיש ב"רענן תמונות" שהצבעת עליו), כמדומני שהטענה שלו היא שאפשר ליצור אנימציות יפות מאוד בלי לוטי, וכלפי החווית משתמש אין הבדל בין סתם אנימציה לבין אנימציה של לוטי, וכל הסיבה שאנשים ששים על לוטי היא בגלל הגימיק, ועל זה באמת לא תירצו שום דבר.
הגם שאני לא מתעסק הרבה עם אנימציות, זכורים לי הרבה אתרים שנותנים לך ליצור אנימציות בSVG וכד'.מצאתי את זה למשל בחיפוש בגוגל https://www.svgator.com/
האמת שעד שלא כתבת את הפוסט הזה, גם אני לא הבנתי את הטענה של @magicode
-
אני לא אמרתי שזה לא צריך פיתרון רק מיקמתי את זה בדרגת סדרי עדיפויות.
זה נוסף פה להצעות. -
@hagai-w אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
אתה מצדיק את טענת @magicode שזה לא נצרך, כי אנימציות אפשר לעשות עם CSS הכי בסיסי (וזה מה שיש ב"רענן תמונות" שהצבעת עליו), כמדומני שהטענה שלו היא שאפשר ליצור אנימציות יפות מאוד בלי לוטי, וכלפי החווית משתמש אין הבדל בין סתם אנימציה לבין אנימציה של לוטי, וכל הסיבה שאנשים ששים על לוטי היא בגלל הגימיק, ועל זה באמת לא תירצו שום דבר.
הגם שאני לא מתעסק הרבה עם אנימציות, זכורים לי הרבה אתרים שנותנים לך ליצור אנימציות בSVG וכד'.מצאתי את זה למשל בחיפוש בגוגל https://www.svgator.com/
css????? אנחנו ברובינו בונים אתרי אלמנטור... ורובינו לא יודעים css ברמה של אנימציות... שנבין, אנחנו צריכים לבנות אנימיציות בעצמינו בגלל שיש לנו אינטרנט מסונן?
לא תירצו על הגימיק כי זה בכלל לא שאלה, זה משפט קלאסי של אחד עם 0 ידע בכל מה שקשור לחווית משתמש וui ux... -
@מאה-נקודות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
css????? אנחנו ברובינו בונים אתרי אלמנטור... ורובינו לא יודעים css ברמה של אנימציות... שנבין, אנחנו צריכים לבנות אנימיציות בעצמינו בגלל שיש לנו אינטרנט מסונן?
לא תירצו על הגימיק כי זה בכלל לא שאלה, זה משפט קלאסי של אחד עם 0 ידע בכל מה שקשור לחווית משתמש וui ux...אני חייב להגיד שזה מעליב.
חשבתי שכן יש לי ידע בחווית משתמש. -
אתה משווה בין אנימציית SPIN לבין לוטי?
כי נראה שמעולם לא בדקת מה זה...
קח לדוגמא את אייקון הההמבורגר כאן:
https://useanimations.com/
מתחשק לך לשבת ולעשות אותו לבד?
ונניח שאפשר להתאמץ ולעשות לבד, ו-כן יש לי ידע ב-CSS, חשבת כמה זמן ותכנון צריך להשקיע בשביל לבנות אנימציה פשוטה כזו?
זה כמו שתגיד לבונה אתרים שילך ויצלם נוף במקום להוריד משאטרסטוק...והאתר שהבאת הוא לגמרי לא חינמי, והחינמי שלו לא מתקרב ללוטי, ודאי לאור האמור לעיל...
-
@magicode אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@מאה-נקודות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
לא תירצו על הגימיק כי זה בכלל לא שאלה, זה משפט קלאסי של אחד עם 0 ידע בכל מה שקשור לחווית משתמש וui ux...אני חייב להגיד שזה מעליב.
חשבתי שכן יש לי ידע בחווית משתמש.מתנצל, לא התכוונתי צפציפית למישהו וכמובן לא לך... אבל בנקודה הזאת של לבוא להגיד לאנשים שזה המקצוע שלהם וזה מה שמלמדים אותם ובזה הם עוסקים לפרנסתם, שלא מצאו בזה עניין רב ומתייחסים לזה כבעיה שולית זה בעייתי מאוד ופוגע..
אני לא מאלה שאוהבים לקנטר, אני מעריךומכבד מאוד את נטפרי ומציין שנטפרי תותחים בכל מה שקשור לחווית משתמש over, הם בנו מערכת מטורפת, מהסטארטאפים הגדולים בהסטוריה של הציבור החרדי (שלא למטרות רווח כמובן), אבל לבוא לבטל בעייה שמפריע לה-מ-ו-ן שעוסקים בתחום מקומם (עברה שעה ויש כבר 11 הצבעות), ושם את זה במקום של זלזול ולא במקום של לכבד ולפתור את הבעייה... -
אני מסכים שזלזלתי בחשיבות.
אני מכיר התפתחויות טכנולוגיות של העשר שנים האחרונות ויותר.
אני יכול להגיד שבדרך כלל דברים כאלה לוקח זמן עד שהם מקבלים צורה.
ועדיין זה לדעתי בוסר.
הסיבה שלדעתי יש סיכוי נמוך שזה לא יתפתח זה בגלל שזה לא שימושי בפועל. זה שימושי קצת בלמשוך את העין ומאוד עלול להציק אם משתמשים בזה לא נכון.
אני שמח שיש כזאת טכנולוגיה ציפיתי לזה.
אני יודע אנמציות בניות היום כבר בתוך SVG ולא ברור לי למה זה לא יצא לפועל.
כלומר למה תוכנות האפקטים לא מייצאות לפורמט הזה.
בקיצור זה עדין בוסר. ויכול להיות שזה לא יתקדם. כי יבוא סטנדרט טוב ממנו. -
@magicode
בא נאמר שכל המעצבים כאן טועים, והם סתם מתלהבים מטרנד חולף שלא שווה לנטפרי לבזבז את הזמן בשבילו.
אבל מה הבעיה לקבל קוד בהתנדבות?
בעיות אבטחה? או שגם הזמן של ההטמעה מידי יקר? -
הלו.... שם בנטפרי שומעים אותנו?????
602 צפיות וכ-54 תגובות
הלוואי יקרה משהו בזכות זה
-
אני רוצה להעיר הערה על האשכול הזה, הוא כבר מזמן לא אפקטיבי.
הוא לא משרת את מטרת פתיחתו, ורק גורם להרגשה מוזרה וזולה.@חיים-קליין אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
אני תופס את זה, כי זה הכי אחרון כאן באשכול.
לאורך כל האשכול הזה, יש מידי הרבה התבטאויות ונוסחים זולים אפס רמה.
זה דוגמא לשיח רדוד, לא מכבד ובוודאי שלא מקרב את המטרה. -
לצערי הוויכוח נוטה לסוגיית svg...ברור שלוקח לסטנדרטים חדשים להיכנס לשוק זה דבר חדש מ2018 שזה עוד לא נתמך לגמרי אבל מישהו חולק על זה שזה הדבר הבא? מה יכול להיות יותר טוב מזה? להמציא משהו שהמשקל שלה זה מינוס? לחינם 'מיקרוסופט' הם מהמשקיעים הגדולים של לוטי???
אפשר לעשות בזה שימוש לא נכון? ולכן? בכל דבר בעולם אפשר לעשות שימוש לא נכון... -
@משרדי אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
אני רוצה להעיר הערה על האשכול הזה, הוא כבר מזמן לא אפקטיבי.
הוא לא משרת את מטרת פתיחתו, ורק גורם להרגשה מוזרה וזולה.@חיים-קליין אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
אני תופס את זה, כי זה הכי אחרון כאן באשכול.
לאורך כל האשכול הזה, יש מידי הרבה התבטאויות ונוסחים זולים אפס רמה.
זה דוגמא לשיח רדוד, לא מכבד ובוודאי שלא מקרב את המטרה.ניכר שאינך עוסק בתחום... לקחת לדוגמא את @חיים-קליין בן אדם שבא ממקום של לעזור לאחרים ולמצוא פיתרון... מגיע לו התנצלות!
-
@מאה-נקודות
נראה לך שפוסטים בסגנון הנ"ל ישכנעו מישהו?
אפשר להביא עוד טיעונים , אבל לנפנף בכמות הצפיות של השרשור? איך זה אמור לשכנע מישהו? -
אל תדון אדם בשעת כעסו
-
@nigun אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@magicode
בא נאמר שכל המעצבים כאן טועים, והם סתם מתלהבים מטרנד חולף שלא שווה לנטפרי לבזבז את הזמן בשבילו.
אבל מה הבעיה לקבל קוד בהתנדבות?
בעיות אבטחה? או שגם הזמן של ההטמעה מידי יקר?אין מה לקבל פה קוד בהתנדבות הקוד קיים כבר באינטרנט.
ההטמעה לוקחת זמן והבדיקות שזה לא משבש דברים אחרים עוד יותר לוקח זמן. והתחזוקה של זה לאורך השנים לוקח עוד יותר זמן מהכל.לבנתיים אני די נעלבתי מהיחס של האנשים פה.
אני די מתייחס לזה בצורה מקצועית טכני. אותם לוקחים את זה מקום אישי. שאני מזלזל באנשים וכל זה. זה לא ישכנע אותי להזדהות איתכם. זה גורם הפוך. אני גם בן אדם.
אם אתם רוצים לשנות את דעתי תנסו יותר להביא הוכחות שזה שימושי.אני משקיע וכותב הסברים טכניים ארוכים ואני מקבל מענה בסגנון "הלו.... שם בנטפרי שומעים אותנו?????". כידוע שזה ממש מעודד לשמוע עוד ועוד.
-
אני לא מבין על מה הדיון.
@magicode העלה את זה בהצבעות לפיתוח.
להמשיך להתדיין לא יעזור.
הטענה של 'זה הכי חשוב' לא עוזרת, כי יש כאלו שטוענים שדווקא Microsoft Store זה הכי חשוב, יש כאלו שטוענים ש-OneDrive הכי חשוב, יש כאלו שטוענים ש-udemy הכי חשוב.
מה שבאמת יעזור, הוא שמי שצריך את lottie יצביע כאן.יחי המלך המשיח!
-
זו הצעה לנעילת שרשור?
-
@אחד-מי-יודע אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
זו הצעה לנעילת שרשור?
אולי די להגיב בכל אשכול?
הפורום הזה הפך מפורום מקצועי של נטפרי, לפורום לפריקת תסכולים והפגת שעמום. -
אני באמת חושב שאין טעם להמשיך להתדיין
@magicode ברור שעושה כמיטב יכולתו
אני לא חושב שהוא מכיר מי מאתנו בפן האישי שעוד חייב לנו משנות הילדות ומצא כאן ב"ח לגבות...
רציתם, ביקשתם, עכשיו הגענו לשלב ההוכחות שאכן זה מעניין אתכם באמת,
פשוט תצביעו.
אם ימצא בחודש הקרוב (אני קשה יותר, הייתי אומר בשבוע הקרוב) שיש ביקוש גבוה בטוחני שיקדמו את זה
אבל אם תמשיכו לסמוך על האינטואיציה שלכם ש"בטוח כלום לא יזוז" ולא תזיזו את האצבע להצביע, זה אכן מה שיקרה... לוטי תישאר חסומה.