תמונות לא חוזרות מבדיקה בפורומים מסויימים
-
נתקלתי בכמה פורומים שתמונות לא חוזרות מבדיקה, לאחר בירור מול מערכת הפניות, התברר שהנהלת הפורום נותנת גישה לתמונות רק אם מחובר משתמש רשום, וזה גורם שהתמונה נחשבת למשהו 'פרטי', ולכן אם רוצים שהתמונה תיבדק, צריך לסמן V בהגדרות הסינון של נטפרי, ובזה לאשר בדיקת תמונות פרטיות.
האם נתקלת בדבר כזה? יש למישהו רעיון לפיתרון, בלי שנצטרך לשים V כללי על כל האתרים? -
@רחמים אצלי זה מסומן מיום היותי בנטפרי.
מפריע לך שאיש אחד בהודו או בבנגלדש רואה איזה תמונה ש"פרטית" עבורך תוך מהירות של עשרות תמונות לדקה? -
@נטפריס
אני מתפלא שאתה לא חש לפרטיות שלך, הנוסח של נטפרי נשמע לי די מאיים:סנן תוכן אישי או פרטי שימו לב שאפשרות זאת עלולה לגרום לתמונות רגישות שלכם להיבדק ע"י אנשים זרים, ואין לנו שליטה מה הם עלולים לעשות בתמונות.
-
@רחמים
נטפרי כותבים את זה כדי לכסות את עצמם מתביעות. ובצדק.
אבל ההחלטה שלך אם לחשוש לפרטיותך לא אמורה להיות מושפעת מהניסוח של נטפרי.
אני אישית חושב שאין מה לחשוש. -
@חיפושית-100 אני בכל מקרה חושש מחשיפת דברים פרטיים.
ועוד שכאשר V זה מסומן, אי אפשר לראות תמונות במייל עד שישלחו לבדיקה ויחזרו - חסרון גדול בשבילי, אבל בלי הV רואים את התמונת מיד.
לכן השאלה שבראש האשכול עדיין פתוחה ואשמח לשמוע עיצות מועילות.
מועדים לשמחה. -
@רחמים נדמה לי שדברו על זה בעבר והבדיקה של נטפרי בתוך מייל אישי נכון להיום בכלל לא עובדת כך שלא נראה שיש מה לחשוש
-
@אליהו-התלמיד-חכם אני ראיתי את התופעה ממש בימים אחרונים, שמתי V, ואז כל תמונה שנשלח אלי על ידי מישהו במייל, נשלחה לבדיקה, והייתי צריך לחכות שתחזור מבדיקה, ביטלתי את הV ומיד חזרתי לראות את התמונות בלי שום בדיקה.
-
-
איפה אמורים לסמן V?
-
@יוסף-חיים-16 כאן