כל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אלול תשפ"ד
-
@מנתק אפשר לדעת למה מחקת את הפוסט ?
-
@שלוות-נפש אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@תימני
שלום תוכל לעשות עימדי חסד ? יש לי אנדרואיד חדש לרכב וניסתי ללא הצלחה להתקין תעודת אבטחה חפרתי שעות בהוראות, ואני לא מצליח למצוא טכנאי שיסכים לעזור לי בתשלום?
אני רואה שאתה הצלחת תוכל לעזור לי?
או בכלל מי שיודע להתקין ממש בלי לתת לי הוראות כמובן גם בתשלום, תודה רבה
תעודת אבטחה בלי ויפריכמו שכתבתי לעיל תעודת אבטחה תועיל אולי לכרום אך רוב האפלקציות ימשיכו לא לעבוד (עד שיהיה תעודת ברוט). מלבד כל זה לפעמים לא ניתן בכלל להתקין ובחלק מהמערכות גם אם הצלחת להתקין זה תוקע את המערכת ויש בזה סיכון. מומלץ לא להתקין כלום ולהסתפק בוייז פנגו שאינם מצריכים תעודה כלל.
-
@שם-משתמש אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@מנתק או מישהו אחר שמבין ויש לו סבלנות להדריך טירון...
אשמח לעזרה, התקנתי מסך מולטימדיה ברכב והתקנתי תעודת אבטחה לפי ההוראות פה https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד עכשיו אני מצליח לגלוש בדפדפן כרום (כמו במחשב) אבל לא מצליח:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל (לגימייל אני כן מצליח להיכנס).
ב. אני לא מצליח להוריד כל אפליקציה שהיא כולל וויז.
תודה מראש!בהודעה קודמת כתבתי שתעודת אבטחה לא מועילה רק לאפלקציות בודדות
-
@_nuchem_moishe אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@אחד-תם אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@שם-משתמש אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל
זה בעיה, אי אפשר במכשירים בלי רוט
אבל אאל"ט הוא יכול להתקין את מנהל רוט גם במולטימדיה
כמו שעושים באימולטורלא ניתן לעת עתה לעשות רוט במולטימדיה. אימולוטר לא קשור לפה כי הרבה מהם מגיעים עם רוט ולכן ניתן להתקין תעודה בצורה הכי יעילה
-
@איש-צדיק אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@מנתק
מכיון שהפוסט הראשי נמחק בדיוק בין הזמן בו התקנתי את מערכת המולטימדיה לזמן בו הייתי צריך אותו להמשך ההגדרה, נותרתי קצת חסר אינפורמציה חיונית.
אשמח אם מישהו יכול לספק לי מידע:- היות והתקנתי תעודת אבטחה הוכרחתי להפעיל נעילת מסך, היה בפוסט קישור לאפליקצייה שמסירה את הנעילה, אני זקוק לה.
- נותרתי עם השאלה האם זה בגבול האפשרי לצרוב רוט למולטימדיה (שתישאר בצורה המקורית שלה פחות או יותר ככזאת המותאמת לרכב).
אציין שמדובר על מערכת שהזמנתי באלי אקספרס בסכום מכובד שהיה חשוב לי להשקיע ביכולות הפיזיות שלה היות ואני מעוניין להשתמש בה לכעין משרד גיבוי מכיון שאני מבלה לפעמים שעות בנסיעות ארוכות, אבל מנגד גם חשוב לי מאד שיהיה "נטפרי".
הרבה מערכות לא ניתן להסיר את נעילת המסך ללא שתסיר מקודם את התעודות שהתקנת. או הכל או כלום.
-
@דוד-טראב אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@pshlomo למיש קורא את כל השירשור רואה שהבעיה העיקרית היא וויז ואלי גם בחלק פנגו
אזי לכאו' כדאי ליצור קיצור דרך או סמל שדרכו יתקין את הוויז ויכלול בתוכו את כל העקיפות בצורה כזו שלא צריך להיות גאון במחשבים בשביל להשתמש באפליקציה של וויז כמו שעושים הרבה תוכנות אחרות שהם מותקנות בהתקנה שקיטה בלא התערבות כלל
ונראה לי ששגם יסכימו להוסיף על זה תשלום חד פעמי לכסות את העלות של המתכנת שיעבוד על זה ובא לציון גואל
כי מניסיון הרבה מחברים סים רגיל ובכמה שניות הוויז עובד בלי לחפש רשת ותעודות וכו וחבל...כמו שכתבו לך ומנסיון של עשרות רכבים, וייז עובד מצוין עם סים נטפרי ללא צורך בהתקנת תעודת אבטחה (אני עובד בעיקר עם הסים הזול של RL שמכיל רק וייז פנגו יש עוד חברות שמציעות כזה סים ולא יודע כמה עובדים טוב).
פנגו כנראה ברובם גם עובד ללא תעודה -
@מנתק
יש אפשרות בכל זאת לאפליקציות גוגל מהונדסות?
או שזה בלתי אפשרי? -
שימו לב!!!
מי שמעוניין לחסום בעצמו את המערכת מולטימדיה שלו, בלי לשלם 250 ש"ח לאאוטנט עבור החסימה, מוזמן לקרוא את ההדרכה הזו שמובאת במתמחים טופ.
היא ברורה ופשוטה, ואשרי מזכי הרבים שעוזרים לדברים כאלו נחוצים!! -
@מנתק
התקדם משהו עם רוט למולטימדיה?
אני זקוק לאפליקציות גוגל שיעבדו לי חלק, מה שכתבת שא"א לעשות רוט למולטימדיה לע"ע, זה כלל גורף על כל סוגי המולטימדיות, גם מה שהזמנתי מעלי אקספרס?מצ"ב המולטימדיה שהזמנתי:
https://www.aliexpress.com/item/1005004720751904.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.42.21ef586a4KhOdV -
@מנתק אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אדר תשפ"ד:
כרום מגרסה מאה ומשהו כבר לא עובד אם התעודה היא של 'משתמש'.עובד לי מעולה
יכול להיות שהתכוונת לתעודת 'מערכת'? ככה זכור לי שראיתי פעם -
@pshlomo יש פיתרון למערכת מולטימדיה שיהיה גם גוגל מפות מעודכן? לאור שיבושי הGPS שיש בעיקר באזור הצפון?