האם יש מישהו שעזר לו מדריך הוספת חריגה לאפליקציה?
-
האם מישהו הצליח להיעזר במדריך הזה וליצור אפליקציה שסומכת על תעודות משתמש (כשבמקור סומכת רק על תעודות מערכת)?
אני שוקל למחוק את המדריך הזה, נראה לי שב99 אחוז מהמקרים זה לא מצליח... ואנשים מתאמצים לחינם
מה דעתכם?
-
@shraga אמר בהאם יש מישהו שעזר לו מדריך הוספת חריגה לאפליקציה?:
האם מישהו הצליח להיעזר במדריך הזה וליצור אפליקציה שסומכת על תעודות משתמש (כשבמקור סומכת רק על תעודות מערכת)?
אני שוקל למחוק את המדריך הזה, נראה לי שב99 אחוז מהמקרים זה לא מצליח... ואנשים מתאמצים לחינם
מה דעתכם?
אל תמחוק,
כמה אפליקציות כן הצלחתי לסדר דרכו. -
@shraga אולי אפשר להוסיף במדריך ,רשימת אפליקציות שידוע שא"א להצליח.
-
@ben1 אמר בהאם יש מישהו שעזר לו מדריך הוספת חריגה לאפליקציה?:
אל תמחוק,
כמה אפליקציות כן הצלחתי לסדר דרכו.שמח לשמוע, אלו הצלחת?
@shraga אולי אפשר להוסיף במדריך ,רשימת אפליקציות שידוע שא"א להצליח.
-
@shraga סקייפ ,דפדפן אופרה ,אני חושב שגם גוגל דרייב ,ועוד
-
@shraga גם אפשר להוסיף רשימות תקלות מצויות ופתרונן, כגון "no such file or directory"
שלפעמים די פשוט להתגבר עליו. -
@shraga
כאן יש כמה שהצליחו.
http://forum.netfree.link/post/95360 -
-
@ben1 איך אתה מתגבר על הבעיה?
-
@מאןדהו אמר בהאם יש מישהו שעזר לו מדריך הוספת חריגה לאפליקציה?:
@ben1 איך אתה מתגבר על הבעיה?
הרבה פעמים הבעיה " בהעתק הדבק "של הפקודה (לדוגמא הפקודה נדבקת אחרי רווח ריק או שנדבק מעצמו תו לא קשור)
-
@ben1 אני לא מעתיק ומדביק את הפקודה.
אני לוחץ על מקש של חץ למעלה. ועולה לי הפקודה האחרונה, ואני משנה את השם של האפליקציה בפקודה.
חוץ מזה אני משנה את שם האפליקציה למשהו קצר, כדי שלא יתקע לי בגלל שגיאות כתיב. -
@shraga אם כבר, עדיף להעלות מדריך שעוזר גם לאפליקציות שכרגע לא עוזר להם המדריך הזה.
נ.ב. גם האפליקציות שלא עובדות עם המדריך, נמצאות בוויפרי, זאת אומרת שיש פיתרון אחר לאפליקציות שלא עובד עליהם המדריך הזה. אולי מתכנתי נטפרי, (זה לא אתה?) יואילו לשתף את הציבור בפיתרון שלהם. -
@shraga יש נקודה שלדעתי צריך להוסיף שם במדריך.
שהפעולה הזאת משאירה הרבה מאוד שאריות במחשב, (בערך ג'יגה לאפליקציה) וצריך למחוק את זה ידנית.
אני לא זוכר בדיוק את הנתיב של התיקיה של השאריות, אני יעלה בהמשך.C:\Users\User\AppData\Local\Packages\CanonicalGroupLimited.Ubuntu18.04onWindows_79rhkp1fndgsc\LocalState\rootfs\tmp