פתיחת חנות App Store של Apple
-
@yzahn בקיצור צריך לבדוק איך החיבור של נטספארק עובד (יש להם הרי הגנה באמצעות VPN - שבטוח מצריכה התקנת תעודה כי הרי ה-VPN שלהם הוא מסנן את התעבורה כגון תמונות וכוד' כמו נטפרי. והחנות עובדת אצלם חלקית לפחות, עד כמה שאני זוכר)
איך הם מצליחים להתחבר לחנות על גבי החיבור + תעודה שלהם.יכול להיות שזה פשוט מצריך עבודה מול אפל? כלומר לאשר מולם את התעודה או משהו כזה.
-
@chv אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
והחנות עובדת אצלם חלקית לפחות
אני משער שזה עובד יותר מ"חלקית", כנראה הדומיין הרלוונטי פתוח בנטספארק לחלוטין בשונה מנטפרי שכמובן לא יאפשרו דבר כזה.
-
סיבה נוספת למה חשוב לפתוח את חנות האפ סטור. וגם סיבה באופן כללי למה לדעתי כדאי מאוד לפתח יותר את הנושא של אפל. שהרי באנדרואיד בגירסאות החדשות יש את בעיית התעודות אבטחה שאינה נתמכת. בעיה שלמיטב ידיעתי איננה קיימת באייפון. אלא שבאייפון יש בעיה אחרת, שמאופשרת רק התקנה ישירה מהאפ סטור ואם יימצא פיתרון לבעיה הזאת, זה יכול להוות פיתרון להרבה מאוד אנשים.
-
@shraga אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
@chv אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
והחנות עובדת אצלם חלקית לפחות
אני משער שזה עובד יותר מ"חלקית", כנראה הדומיין הרלוונטי פתוח בנטספארק לחלוטין בשונה מנטפרי שכמובן לא יאפשרו דבר כזה.
צודק, בדקתי אצל חבר עם אייפד + נטספארק.
אתה יכול לבחור אם התקנת אפליקציות תהיה פתוחה - ואם היא פתוחה זה פתוח טוטאלי.
מה שאגב מעניין זה פיצ'ר מגניב שלהם שבכל התקנת אפליקציה - מותקנת לך אוטומטי במקביל אפליקציה "גרסה כשרה" (יש לזה סימן כזה של וי) וזה מסונן (כמו נטפרי בערך - תמונות וטקסט וכו') והאפליקציה המקורית לא מסוננת (אלא אם אתה מפעיל את ה-VPN של נטספארק אז אני חושב שהכל מסונן). -
@מאןדהו אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
סיבה נוספת למה חשוב לפתוח את חנות האפ סטור. וגם סיבה באופן כללי למה לדעתי כדאי מאוד לפתח יותר את הנושא של אפל. שהרי באנדרואיד בגירסאות החדשות יש את בעיית התעודות אבטחה שאינה נתמכת. בעיה שלמיטב ידיעתי איננה קיימת באייפון. אלא שבאייפון יש בעיה אחרת, שמאופשרת רק התקנה ישירה מהאפ סטור ואם יימצא פיתרון לבעיה הזאת, זה יכול להוות פיתרון להרבה מאוד אנשים.
הבעיה הקטנה היא שנטפרי אידאולוגית-עקרונית לא תומכת בסמרטפונים (בגיבוי והוראה מהרבנים שלה) אז מבחינתם זה כלל לא מעלה.
-
@אינו-יודע-לשאול גם לאפל יש טאבלטים שבזה נטפרי כן תומכים "אידאולוגית"
-
@מאןדהו התייחסת לאייפון לא לאייפד הגבתי למה שכתבת
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
נטפרי לא תומכת בסמרטפונים (בגיבוי והוראה מהרבנים שלה)
מי אמר לך?
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
@מאןדהו אמר בפתיחת חנות App Store של Apple:
הבעיה הקטנה היא שנטפרי אידאולוגית-עקרונית לא תומכת בסמרטפונים (בגיבוי והוראה מהרבנים שלה) אז מבחינתם זה כלל לא מעלה.
יש לי טלפון שעובד עם נטפרי..
אחרי כאב ראש לא קטן... -
@liy גם לי יש.
מה היה כזה קשה? -
-
@a0533057932 כן, לא וויפרי.
-