רב חשוב מעונין ב gmail בלבד
-
@למדן-וידען @רמה-פלוס + ניתוק כל חיבור USB למניעת חיבור IW-FI חיצוני
-
@יהודי-פשוט @למדן-וידען @רמה-פלוס + שבירת המסך שלא יהיה ברור ולא יסחוף אותו
-
ועכשיו ברצינות: חסימה על סמארטפונים היא רק פיזית. לא חסימה ברמת תוכנה, ואף לא ברמת חומרה.
הדברים מתייחסים כלפי מכשירי אנדרואיד. במכשירי אפל החסימה פחות מסובכת, ופחות ניתנת לפריצה, למי שיודע לחסום טוב. אבל גם זה עדיין, לא הרמטי לחלוטין. -
יש גלאקסי יאנג (כמו הכשר בדיוק) אם אפשרות רק למייל של 'טוהר התקשורת' בפיקוח הרב סילמן.
ניתן להשיג בחנות מאחורי גן ורשה-ב"ב.
חשוב מאד! הם מנסים לדחוף לך משהו אחר ורק אם תתעקש דוקא על זה(כי רק הוא אם כשרות) תקבל. -
@איצ2 אמר ברב חשוב מעונין ב gmail בלבד:
יש גלאקסי יאנג (כמו הכשר בדיוק) אם אפשרות רק למייל של 'טוהר התקשורת' בפיקוח הרב סילמן.
ניתן להשיג בחנות מאחורי גן ורשה-ב"ב.
חשוב מאד! הם מנסים לדחוף לך משהו אחר ורק אם תתעקש דוקא על זה(כי רק הוא אם כשרות) תקבל.זיוף ישן
זיוף ישן
![alt text](![image url](![image url](image url))) -
@ניק-ירושלמי תקרא את הנוסח טוב.
הם לא מכחישים את המכשיר! הם רק לא מסכימים שימכרו אותו בלי סיבה מיוחדת.. -
@איצ2 נכון מאוד. אני ביררתי את הענין. המכשיר הוא שלהם רק שהם לא רוצים שכל אחד יקנה.... אבל למעשה אם נותנים את זה לחנויות מה אפשר לצפות מהם. היו צריכים למכור את זה כמו נתיב רק דרכם.....
-
@איצ2 @frize37
יש 2 מכשירים בחותמת טוהר הכשרות. אחד האורגינל שנמכר למשל בקניון רפאלי שזה בעיקרון אמור להיות (בכאילו) רק למי שצריך וכו' וזה מיועד לסים לא כשר. וזה לא יאנג אלא מכשיר גדול יותר.
פה מדובר על היאנג 2 שמגיע עם שני סימים ופרוץ מראש לסים כשר וע"ז פרסמו שזה זיוף, (בהמשך התחילו למכור את זה עם חותמת של מושגח) וגם מניסיון החסימה בזה היא בדיחה לכל מי שמבין אפי' קצת -
@איצ2 אמר ברב חשוב מעונין ב gmail בלבד:
@ניק-ירושלמי תקרא את הנוסח טוב.
הם לא מכחישים את המכשיר! הם רק לא מסכימים שימכרו אותו בלי סיבה מיוחדת..מעניין אותי אם היית קונה גם בשר שעבר את הדרך חתחתים הזאת באותו נימוק..
-
@למדן-וידען באיזה דרך חתחתים כבודו מצאני??
-
@למדן-וידען @איצ2 https://milog.co.il/דרך_חתחתים/e_48344/מילון-עברי-עברי
ואיצ מה זה ה2 הזה -
@ניק-ירושלמי אמר ברב חשוב מעונין ב gmail בלבד:
@איצ2 @frize37
יש 2 מכשירים בחותמת טוהר הכשרות. אחד האורגינל שנמכר למשל בקניון רפאלי שזה בעיקרון אמור להיות (בכאילו) רק למי שצריך וכו' וזה מיועד לסים לא כשר. וזה לא יאנג אלא מכשיר גדול יותר.
פה מדובר על היאנג 2 שמגיע עם שני סימים ופרוץ מראש לסים כשר וע"ז פרסמו שזה זיוף, (בהמשך התחילו למכור את זה עם חותמת של מושגח) וגם מניסיון החסימה בזה היא בדיחה לכל מי שמבין אפי' קצתא. האם מישהו יודע אם המכשיר המדובר עדיין נמכר ברפאלי ?
ב. בנוגע למכשיר היאנג, לפי מה שביררתי החסימה לא היתה טובה, אכן בשחזור ברירת מחדל וכדו' לא היה ניתן לפרוץ את זה אבל אם קצת ידע טכנולוגי (אפי' לא מקצועי) היה אפשרות לפרוץ את החסימה. -
א. כבר לא נמכר שם בערך כשנה.
ב. אכן. המכשיר הזה לא היה לו כשרות מעולם בדיוק בגלל הסיבה הזאת. לא רק בגלל המכירה החופשית. -
אז נשאר רק הדרן?!
-
ישנם 3 חברות שיש להם כשרות מקובלת.
- חברת דלתא. כשרות של וועדת הרבנים לענייני תקשורת.
- חברות נתיב והדרן שיש להם כשרות של בד''ץ בני ברק.
כל אחד פי הוראת רבותיו והנהגות קהילתו בנושא.
ונא לא לפתוח דיון על נושא הנהגות של קהילות. ונהרא נהרא ופשטיה...
-
עד כמה שידוע לי להדרן היה הכשר לכמה ימים וכיום אין להם הכשר של הרב קרליץ.
-
@park
הדרן יצאו כמה ימים עם הכשר חדש, ומיד הם הפסיקו, ולאחמ"כ קיבלו הכשר של בד"ץ בני ברק שהוא עדיין בתוקף עד היום הזה. -
@ליכט תודה על האינפורמציה, לא ידעתי את זה. אני עם נתיב ולא ידעתי שיש אלטרנטיבות.
איפה אני יכול לקבל עוד אינפרומציה, עד כמה שידוע לי אין להם אתר. -
ואל תשכחו גם את ה'עסקן' הידוע..
-
@park 072-258-6555 זה הטלפון שלהם.