קופה רושמת לא מצליחה לתקשר לשבא עקב חסימות מה הפיתרון?
-
-
@אחד-תם תבין אני בנטפרי עשר שנים מכיר כל מה שיש בנטפרי מתוך שינה בעל פה, אם בכל זאת אני מציג בעיה זה משהו רציני יותר, כאן יש בעיה שאי אפשר לדעת מהם הכתובות , של מסופי שבא.
החברה של הקופה רושמת לא מצליחה לאתר את הכתובות וזה משהו עלום, לכן הפיתרון כאן הוא לפתוח כל מה שקשור לשבא השאלה אם יש מצב כזה או אפשרות כזאת???? -
@moshe-0 אמר בקופה רושמת לא מצליחה לתקשר לשבא עקב חסימות מה הפיתרון?:
@אחד-תם תבין אני בנטפרי עשר שנים מכיר כל מה שיש בנטפרי מתוך שינה בעל פה, אם בכל זאת אני מציג בעיה זה משהו רציני יותר
@MOSHE-0 תבין אף אחד כאן לא נביא.
אתה צריך להציג שאלות ברורות, ולא אני לא מצליח להתקין תעודה, הצילו או הכל חסום תשחררואו שתפנה למערכת הפניות.
ואם בכל זאת אתה רוצה להעזר כאן בפורום, אתה חייב לפרט את הבעיה שלך ככל היותר.
אף אחד כאן לא יכול לפתוח לך חסימות. -
אני בנטפרי עשר שנים מכיר כל מה שיש בנטפרי מתוך שינה בעל פה,
ועדיין לא יודע שהמקום הרציני היחיד לטיפול בתקלות זה מערכת הפניות?
או שאתה חוזר משם לאחר יאוש? גם אם כן היו לי כבר כמה מקרים שהם ניסו ליאש אותי אבל בסוף התייאשו ממני והצליחו לפתור-לפתוח.
בכל מקרה לא פירטת מספיק איפה אתה עומד. -
@אלי-tza
מערכת הפניות מאוד מרובעת ומיושנת כל דבר התשובה בסגנון כזה תעשה צילום תעבורת רשת, תעשה צילום מסך, במציאות יש דברים שצריך לדבר כבן אדם לבן אדם בלי ריבוע לזה מאוד עוזר הפורום כאן יש אנשים מחוץ לקופסא עם ראש גדול שיכולים להבין לא רק מה כתבת אלא מעבר לזה ולעזור... -
@moshe-0 כמו שכתבו לך
@אחד-תם אמר בקופה רושמת לא מצליחה לתקשר לשבא עקב חסימות מה הפיתרון?:
אף אחד כאן לא יכול לפתוח לך חסימות.
ובמערכת הפניות כן יכולים.
מערכת הפניות מאוד מרובעת
אתה צודק (ויש לזה סיבות ואכמ"ל) אבל אל תהיה צודק תהיה חכם אם אתה רוצה באמת פתרון תן להם את מה שהם רוצים ובמקביל אל תוותר להם על מה שאתה רוצה/חושב.
לטובתך תלמד איך לעבוד איתם. לזה בדיוק התכוונתי שהם ניסו לייאש אותי ואני ייאשתי אותם ובהרבה מקרים זה נפתח לשביעות רצוני למרות שבהתחלה קיבלתי תגובה שאין על מה לדבר. -
@אלי-tza אשמח לשמוע את השיטה מה הדרך איך פונים אליהם ומה גורם להם להבין??
-
בא תאמין לי שפניתי הרבה פניות והרבה מהם היו בעיות מסובכות העניין הוא לפנות בצורה מסודרת וכמה שיותר לפרט ולתת מידע על הבעייה תבין אתה צריך לעזור להם להבין מה הבעיה ולכן זה כל הבקשות של הקלטות תעבורה וצילומי מסך אם תעזור להם יעזרו לך
-
אם פנית אליהם כמו שפנית כאן וכאן.
אז מובן שאתה מאוכזב.כשאתה מבקש עזרה אתה חייב לתת מקסימום פירוט, ואתה חייב לשתף פעולה, אם אומרים לך לעשות פעולה מסויימת, תעשה אותה, ואחר כן תחזור ותאמר בדיוק מה עשית ומה בדיוק התוצאה שקיבלת.
אני מצטרף לדברי קודמי בקשר למערכת הפניות, גם אני נוהג לעייף אותם, כמובן עם כל הכבוד וההערצה, אבל לא מרים ידיים, וראיתי הרבה ישועות.
אי אפשר לצפות מהם שהם יתאמצו לעזור לך יותר ממה שאתה מתאמץ לבקש עזרה.
-
@אלי-tza
מערכת הפניות מאוד מרובעת ומיושנת כל דבר התשובה בסגנון כזה תעשה צילום תעבורת רשתמה יעזור ראש גדול אם אין להם דרך לנחש איזו כתובת URL חסומה?
תעבורת רשת זה המינימום בכאלו מקרים!