אתר "גול" לסטודנטים
-
האם אתם מכירים את אתר "גול"???
זהו אתר שמציע את כל קורסי הלימוד של סטודנטים ע"י סרטונים קצרים, מקוטלג ומחולק לפי נושאים ותתי נושאים בצורה מאוד יעילה,
האתר מהווה כלי למידה מאוד אפקטבי ולעיתים אפי' חיוני!!
האתר היה פתוח בנטפרי עד לפני תקופה קצרה, ונחסם,לאחר בירור מול מערכת הפניות של נטפרי ושרות הלקוחות של האתר המדובר התברר שהעילה היא בעטיה של מרצה (אישה) שהופיעה באחד הסרטונים,
כלקוח של נטפרי אני מכבד את החסימה וגאה בה!!!!אמנם, לדעתי ניתן להתגבר על הבעיה בקלות רבה מאוד וכמעט ללא שום עבודה של סינון מהסיבות הבאות:
- הקורסים באתר מקוטלגים לפי נושאים, לכל נושא \ קורס יש מרצה קבוע כך שניתן לפתוח באופן גורף את כל הקורס, וללא צורך בבדיקה פרטנית,
- גם בקורסים שמועברים ע"י נשים על פי רוב לא רואים שום מרצה אלא רק לוח דיגיטלי (מנסיון על מאות סרטונים מעולם לא ראיתי פנים של מרצה)
- אם רוצים להחמיר ולפתוח רק של גברים זה יפתח את רוב התוכן שבאתר, אז זו ג"כ אופציה טובה....
ניסיתי להסביר זאת במערכת הפניות אך קיבלתי את הלקונית תשובה הבאה:
האתר הזה קריטי מאוד לסטודנטים בלימודים מאתגרים, והסינון יכול להתבצע ע"י קטלוג של החומר ללא צורך בבדיקה פרטנית של אלפי הסרטונים, אז למה לא?!?!?!
-
@אייזיק-דייטש אמר באתר "גול" לסטודנטים:
זהו אתר שמציע את כל קורסי הלימוד של סטודנטים ע"י סרטונים קצרים, מקוטלג ומחולק לפי נושאים ותתי נושאים בצורה מאוד יעילה,
האתר היה פתוח בנטפרי עד לפני תקופה קצרה, ונחסם,לאחר בירור מול מערכת הפניות של נטפרי ושרות הלקוחות של האתר המדובר התברר שהעילה היא בעטיה של מרצה (אישה) שהופיעה באחד הסרטונים,
כלקוח של נטפרי אני מכבד את החסימה וגאה בה!!!!אמנם, לדעתי ניתן להתגבר על הבעיה בקלות רבה מאוד וכמעט ללא שום עבודה של סינון מהסיבות הבאות:
- הקורסים באתר מקוטלגים לפי נושאים, לכל נושא \ קורס יש מרצה קבוע כך שניתן לפתוח באופן גורף את כל הקורס, וללא צורך בבדיקה פרטנית,
- גם בקורסים שמועברים ע"י נשים על פי רוב לא רואים שום מרצה אלא רק לוח דיגיטלי (מנסיון על מאות סרטונים מעולם לא ראיתי פנים של מרצה)
- אם רוצים להחמיר ולפתוח רק של גברים זה יפתח את רוב התוכן שבאתר, אז זו ג"כ אופציה טובה....
האתר הזה קריטי מאוד לסטודנטים בלימודים מאתגרים, והסינון יכול להתבצע ע"י קטלוג של החומר ללא צורך בבדיקה פרטנית של אלפי הסרטונים, אז למה לא?!?!?!
לכאורה אין הבדל בניתוב ויתכן שזה בכלל מאוחסן באתר חיצוני ועל זה נכתב אין אפשרות טכנית
*לא מתוך ידע - השערה בעלמא
-
אתה יודע באיזה כתובת מאוחסנים הסרטים?
יש לך ידיעה שיש דרך להבדיל ברמת הסרטון לאיזה קורס הוא שייך?
הרי האתר של גול פתוח כולו מה שחסום זה הסרטונים שזה אומר שהם נמצאים בכתובת אחרת.
תעשה שיעורי בית ותביא מסקנות שונות ותנסה לפנות עם זה לנטפרי
לדעתי לא יהיו לך מסקנות שונות כיוון שלמיטב ידיעתי לנטפרי אין ענין להציק לאנשים (ולעצמם בפניות מיותרות). -
-
@אינו-יודע-לשאול אמר באתר "גול" לסטודנטים:
אתה יודע באיזה כתובת מאוחסנים הסרטים?
יש לך ידיעה שיש דרך להבדיל ברמת הסרטון לאיזה קורס הוא שייך?
הרי האתר של גול פתוח כולו מה שחסום זה הסרטונים שזה אומר שהם נמצאים בכתובת אחרת.
תעשה שיעורי בית ותביא מסקנות שונות ותנסה לפנות עם זה לנטפרי
לדעתי לא יהיו לך מסקנות שונות כיוון שלמיטב ידיעתי לנטפרי אין ענין להציק לאנשים (ולעצמם בפניות מיותרות).אין לי הבנה ברמה הטכנית איך מסננים,
אבל:
מהכרותי עם נטפרי הם מאוד יעילים!!!
ולכן במקרה שכזה אמורה להימצא הדרך לסנן בהסתמך על קטגוריות (הקימות באתר עצמו!!) של מרצים גברים \ נשים וללא צורך בבדיקה פרטנית
אני חושב שהסיבה שלא פותרים את זה כי"ז לא דחוף \ נראה להם חשוב.....
אם היו מבינים \ רוצים היו מסדרים את זה בנקל
לענ"ד אם יגרם שאדם אחד (וכ"ש קבוצה של אנשים) שמחמת הבעיה יאלץ להשתמש בסינון אחר ופחות טוב, אז נטפרי מחטיאה את מטרתה!!!!!!!!!
אני אומר את כסטודנט להנדסה שעושה הכל להישאר טהור....
הלימודים קשים ומאתגרים.... צריך להשלים חומרים כל הזמן, אני ב"ה בלי סמארטפון (קבוצות לימוד בוואצפ)
ואתר גול זה דרך יעילה ונקיה שאם היא תחסם סתם אז אני ממש בבעיה......... -
פוסט זה נמחק! -
@יוליוס אמר באתר "גול" לסטודנטים:
@אייזיק-דייטש
ראה כאן:
http://forum.netfree.link/topic/8808/עזרה-דחוף-נטפרי-חסמו-את-כלל-הסרטונים-באתר-gool?_=1627241584625הצצתי באשכול
מה שחוזר על עצמו מכל מי שמכיר את האתר, זה שממש מוזר כל הסיפור
כי"ז בנוי על לוח דיגטלי כל הזמן ואין שם מצלמה שאפשר לראות דרכה אנשים, זה לא "ברוב הפעמים" אלא זה הצורה שהאתר בנוי!
אם אף אחד שם לא פגש בני אדם מעולם במשך מאות סרטונים, אז זה כ"כ נדיר, אז לא חבל לחסום כליל?????
למה לפחות לא יפתחו באופן גורף אשכולות של מרצים גברים?!?!? -
@אייזיק-דייטש
כבר ענו לך שלא אפשרי טכני לפתוח קטגוריות -
@אייזיק-דייטש
אני לא מבין את כל הנידון..אני מאוד מבין שזה נורא חשוב למי שלומד דרך גול..
אבל מנסיון שלי נטפרי עושים כל מאמץ לעזור כמה שאפשר, ושיהיה פתוח כל מה שרק אפשר.
אין להם אינטרס אחר.
וזה שמישהו בגלל זה יעזוב את נטפרי לסינון פחות ברמה - זו בעיה שלא אותו מישהו, ונטפרי כלל לא מחטיאים בכך את המטרה..המטרה של נטפרי זה לאפשר ליראי ה', להשתמש בכלי הנקרא 'אינטרנט' בלע"ז, בלי שום חשש של סרך איסור..
ואם יש איזה סרך איסור - אפי' אם גובל בהפסד ממון - הם לא יתירו את זה, רק מפני שזה עלול לגרום לאי מי לעזוב את נטפרי..ושוב.. אני מבין שלכאו' ניתן היה לפתוח את הסרטונים שאין בהם שום בעיה, אך אין צורך לחזור שוב ושוב ולשכנע את הציבור שאין טעם בחסימה.
אם זה בעיה טכנית לבדוק, ואין לנטפרי כרגע דרך לברר על הסרטונים - אז אין מה לעשות (עובדה שעד לאחרונה זה היה פתוח. אפי' שאין דבר כזה סרטונים לא בדוקים שפתוחים בנטפרי. כנראה שהם סמכו על עדות של מישהו, והתברר להם לפתע, שאין על מי לסמוך, אז נפל הבניין..).
ואם זה עניין של משאבים - אז תפתח פה בקשה שכל מי שמעוניין גם יפתח פניה בנושא, או שיגיב בפורום..בהצלחה מרובה.
נ.ב. יתכן שאם תפנה לגול עצמם, הם יסכימו לשלוח לך את הקורס בדרייב או משהו כזה..
-
@אייזיק-דייטש מי שיש לו בעיה אמור לפנות למערכת הפניות ולהסביר את הבעיה שלו ושם ינסו לעזור לו ככל האפשר בגבול הכללים של נטפרי.
אבל מי שבאמת אמור לעשות את השינוי זה אתר גול שאמור לדאוג שבאתר לא יהיו בכלל סרטונים עם נשים
אם הוא רוצה ממש דחוף להעלות קורס עם נשים שיעלה את זה לכתובת אחרת (גם היום זה מחולק לשתי כתובות שונים) ויתחייב לנטפרי בענין ונטפרי יפתחו את זה בשמחה.
האתר הוא זה שמרוויח כסף מהלקוחות החרדים והוא זה שיצר את הבעיה א נטפרי היא זו שצריכה לפתור אותה.
בעבר באמת הוא לא העלה סרטונים אם נשים וה היה פתוח ברגע שהוא העלה כל הלחץ אמור להית מופנה לכיוונו