אינטרנט קווי של 019 איטי מאוד, מה אפשר לעשות?
-
אני מנסה לסנכרן את המחשב בואן דרייב, והוא מעלה בקצב של 50 ק"ב לשניה, החבילה שלי היא של 15 מגה בהורדה ו3 בהעלאה, שידרגתי למהירות 100 מגה ו5 בהתאמה, והקצב עדיין אותו הדבר, בבדיקת מהירות יש לי 10הורדה ו 0.6 העלאה, כמעט כמו לפני השדרוג. זה נורמלי ככה?
החלפתי ראוטר כבלים ופילטר ואין שינוי.
בתמיכה אומרים שזה המקסימום שהתשתית שלי מאפשרת, אבל בבזק אמרו לי שזה שטויות ויש לי תמיכה גם ב200 מגה
הציעו לי בבזק חבילה שלהם עם תשתית בזק וספק של 019, זה מסתדר עם נטפרי?סליחה על האריכות ותודה מראש
-
@יוסף-הצדיק בגדול כשהרכישה היא דרך בזק ולא דרך ספק שעובד עם נטפרי,
למרות שבזק מבטיחים שהספק מסונן הרבה פעמים בסוף הוא לא. מקבלים יוזר של אותו ספק, אבל בלי סינון. -
@יוסף-הצדיק אמר באינטרנט קווי של 019 איטי מאוד, מה אפשר לעשות?:
אני מנסה לסנכרן את המחשב בואן דרייב, והוא מעלה בקצב של 50 ק"ב לשניה, החבילה שלי היא של 15 מגה בהורדה ו3 בהעלאה, שידרגתי למהירות 100 מגה ו5 בהתאמה, והקצב עדיין אותו הדבר, בבדיקת מהירות יש לי 10הורדה ו 0.6 העלאה, כמעט כמו לפני השדרוג. זה נורמלי ככה?
החלפתי ראוטר כבלים ופילטר ואין שינוי.
בתמיכה אומרים שזה המקסימום שהתשתית שלי מאפשרת, אבל בבזק אמרו לי שזה שטויות ויש לי תמיכה גם ב200 מגה
הציעו לי בבזק חבילה שלהם עם תשתית בזק וספק של 019, זה מסתדר עם נטפרי?סליחה על האריכות ותודה מראש
נדל הפוך יש לך למשל את ITC
כלומר שבזק יתנו לך תשתית וספק ITC
ו @יוסי-תקשורת יתנו לך את החיבור לנטפרי בעלות של 17 ש"ח לחודש -
@dlive אמר באינטרנט קווי של 019 איטי מאוד, מה אפשר לעשות?:
@יוסף-הצדיק בגדול כשהרכישה היא דרך בזק ולא דרך ספק שעובד עם נטפרי,
למרות שבזק מבטיחים שהספק מסונן הרבה פעמים בסוף הוא לא. מקבלים יוזר של אותו ספק, אבל בלי סינון.יש לך הצעה אחרת איך לטפל באיטיות של האינטרנט?
-
@יוסף-הצדיק אתה במקרה עם ראוטר של נטוויז'ן-סלקום?
-
@יוסף-הצדיק כיוון של ראוטר יותר איכותי בדקת? בנטוויזין לדוגמה בתשלום של כמה גרושים לחודש קבלתי ראוטר משודרג שפשוט תענוג לעבוד, נגמרו הניתוקים והאיטיות
-
@יוסף-הצדיק
ודאי שזה אפשרי
אתה מזמין מבזק רק תשתית
ואח"כ אתה מזמין מ 019 ספק + סינון של נטפרי בעלות של 35 ל 019 ו 15 לנטפרי -
@dlive
זה לא בדיוק נכון
כי אפשר להזמין רק תשתית בבזק ואח''כ להזמין ספק של נטפרי ב 019 -
@יוסף-הצדיק
דרכנו תוכל להזמין תשתית של בזק עם התקנה בחינם .
וכן ספק של 019 או כל ספק אחר שתבחר
נשמח לתת לך שירות בטלפון ובמייל