Adobe After Effects אפטר אפקטס
-
צריך שיפתחו את כל התוכנות השימושיות שמתחדשים כל הזמן
במיוחד אלו כמו אילוסטרייטור
פוטושופ אפטר אפקטס
תוכנות לווינדווס
התוכניות לפעמים בגרסאות קודמות חסומות וזה מרגיז שדברים כשרים שצריך חסומים
כמו כן צריך לבטל את עניין הנקודות ולעשות צ'אט עם נטפרי לנציגים שיענו ויחזרו ללקוחות
מספיק כבר משלמים כל חודש כסף לנטפרי
נכון שהם עושים מלא עבודה מעל ומעבר
אבל בואו.. צריך להתחשב בנו יותר
בתקווה להבנה ושינוי ונתינה
הרבה מצפים לזה אז אולי שיעשו משהו
תודה לכככל מי שיכול לעזור ולקדם זאת. -
אפטר אפקט פתוח באתר הרישמי שי אדובי!!!!
למטיה ידיעתי. -
@אופטימי כמה זמן אתה בנטפרי? האם אתה בנטפרי מבחירה חופשית או שמישהו הכריח אותך? האם היית בסינון אחר לפני שהגעת לנטפרי?
מה קשר שאלות אלו לפוסט שלך? גם נקודה למחשבה...
א) אם אתה מתלונן שדברים כשרים חסומים בנטפרי אז כנראה שאו שאתה לא מכיר איך האינטרנט עובד או שאתה לא מכיר איך נטפרי עובד. נטפרי מבוסס על רשימה לבנה. כל דבר שנבדק ונמצא כשר פתוח. כל השאר חסום. יש טריליוני קבצים, אתרים וכו' באינטרנט והכתובות גם משתנות כל הזמן, הגיוני ביותר שיש עדיין קובץ אחד או שתיים שעוד לא נבדקו ואושרו.
ב) דברים אלו:כמו כן צריך לבטל את עניין הנקודות ולעשות צ'אט עם נטפרי לנציגים שיענו ויחזרו ללקוחות
מספיק כבר משלמים כל חודש כסף לנטפריעושים עלי רושם שא) אתה לא בנטפרי מרצונך הטוב והיית מעדיף סינון פחות מחמיר, אולי יש איזה מכריח חיצוני שמחייב אותך להשתמש בנטפרי וב) שאולי אתה לא מכיר סינונים אחרים. וד"ל.
הרעיון של צ'אט עם נציגי נטפרי לא מעשי ביותר בלשון המעטה... והסגנון של "מספיק כבר משלמים כל חודש כסף לנטפרי" ממש לא מתאיםרק להבהיר, גם אני סבור שיש המון מה לשפר בנטפרי, אבל בכל זאת הסגנון לא מתאים.
-
@yzahn אני גם לא מזדהה עם הסגנון. ולא עם כל התלונות.
אבל לעצם העניין, אני יכול להבין אותו. יש רק קישור 1 נורמלי שניתן להוריד ממנו אפטר אפקט (לא מדבר על מנוי ...) והוא כבר ממש לא מעודכן.
ישנו אתר (file cr) שהיה פתוח בעבר בנטפרי וסגרו אותו בגלל שהם התריעו על חוסם פרסומות ולא נתנו להוריד.
להתרעה על חוסם פרסומות יש פתרון, אבל נטפרי חסמו את זה כי רוב האנשים לא יודעים את הפתרון, (אני מצטט מה ששמעתי "הם כתבו שלא רוצים למנוע עגמ"נ לאנשים")
אני לא הולך להתלונן אפילו לפתוח פניה אני מעדיף לא להטריח כשאני לא חייב. אבל זה דבר שלענ"ד (וגם שמעתי מאנשים) נצרך והיה טוב אם היו מוצאים פתרון.
אולי אפילו כדאי לפתוח את הנושא להצבעה. -
-
הוא לא מביא סיפור שלם. זה נראה סיפור של רמזים.... מכלו מיני שמועות. אני אישית לא הבנתי ממנו מה הוא מנסה לרמוז. ומה בכלל הסיפור.
-
@magicode יש איזה אתר שבעבר נאמר עליו שבנטפרי לא ניתן להוריד ממנו בגלל שהוא מזהה חוסמי פרסומות
ונטפרי חוסמת פרסומות בעצמה
ולכן האתר סגור למרות שאין בו בעיה
כך זכור לי מפוסטים בעבר
כעת אני שם לב שהוא אפילו הביא את שם האתר
https://filecr.com/en/ -
@a0533057932 בדיוק.
אני אישית לא פניתי לנטפרי, רק כתבתי מישהו שציטט לי מה שהם ענו.
אבל האתר נצרך בהחלט.@yzahn אתה צודק שהייתי צריך לפתוח נושא חדש.
גם אם היה נשמע שאני מזדהה עם מה שהוא כתב על נטפרי, אז אני רוצה להבהיר שלחלוטין לא. -
שלום ותודה
אתם אנשים עם ערכים
עצם קימכם בנטפרי כבר מעיד על זאת
בשביל התועלת
אגיד את סיבת התבטאותי
שנתיים שאני בנטפרי וכל כך נהנה
כי את רב שעות היום אני מקדיש לתורה ולמשפחה
והשאר לעבודה
לכן בזמן שקרה כמה פעמים שאני צריך תוכנה
ו"צצים" קשיים זה פשוט אוכל לי את הזמן
וזה קצת מסעיר את הנפש בלשון המעטה
ה שכתב yzahn
זה נכון! אנחנו במלחמה תמידית עם שני יצרים
כולם!
וברוך השם שהיצר טוב הוא גובר
מקוה לטוב -
@אופטימי אמר בAdobe After Effects אפטר אפקטס:
כמו כן צריך לבטל את עניין הנקודות ולעשות צ'אט עם נטפרי לנציגים שיענו ויחזרו ללקוחות
בלי להתערב בכל הנידון כאן, ובלי לגרוע כלל מהאמור לעיל.
רק הערה קטנה וחשובה - בעבודה שלי יש סינון שאינו נטפרי, ומנסיוני עם שירות לקוחות [למרות שהסינון הנ"ל טוען בתוקף שהם נותנים את השירות הטוב ביותר], המצב הוא שהם מגיבים ממש באיחור, לעתים חיכיתי למעלה מיום לפתירת באג בפתיחת דפדפן.
אני בכוונה לא כותב במי מדובר, מכיון שאין כאן מקום 'ללכלך' על אחרים וכדו'.
אני רק באתי להעיר, שהשירות של נטפרי עולה בהרבה על המתחרים.
ומי שההמתנה והנקודות מתסכלים אותו שמשהו חסום, שידע שבמקומות אחרים זה (לענ"ד) יותר גרוע.
וזה דוקא בגלל שפניה מצריכה נקודה, כך שהנציגים לא צריכים להתיחס לכל מי שמעניין אותו איזה סרטון חסום ביוטיוב, אלא רק מי שבאמת צריך לפתוח משהו. וכדו'.
אז אם כבר:תודה לנטפרי על שירות יוצא מגדר הרגיל כולל סינון הטוב ביותר, וכל זה רק ב15 ש"ח בלבד!!