במערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש
-
@שמואל-ש יש לך נסיון עם הגרסה של הוויז שהתקנת? אולי היא בכלל לא תומכת בהוספת קול בצורה הזאת?
-
@אלי-tza אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
@שמואל-ש יש לך נסיון עם הגרסה של הוויז שהתקנת? אולי היא בכלל לא תומכת בהוספת קול בצורה הזאת?
מה פירוש לא תומכת?
נפתח דף עם אפשרות להוריד, וכשמנסים להוריד זה לא יורד (4.74.0.3).בכל אופן גם אני אנסה את הגירסה שהבאת.
עריכה: עדכון גירסה לא עזר!
בדקתי את הגירסה שהבאת בשני מכשירים, אנדרואיד 5 הוריד, אנדרואיד 11 לא הוריד.
שזה אומר בעית אבטחה. -
@אחד-תם אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
שזה אומר בעית אבטחה.
צודק, עכשיו אני אוחז שאחד המכשירים שהתקנתי הוא אנדרואיד 7 עם רוט ותעודה .
-
@אחד-תם אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
שזה אומר בעית אבטחה.
@אלי-tza אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
צודק, עכשיו אני אוחז שאחד המכשירים שהתקנתי הוא אנדרואיד 7 עם רוט ותעודה .
נו, אז למעשה מה אני עושה? איך אני פותר את בעיית האבטחה הנ"ל???
-
-
@שמואל-ש תשלח אחרי החג במערכת הפניות את ההקלטה של @אחד-תם ותבקש אם אפשר לפתוח את הקישור שיעבוד במכשיר בלי תעודה, לפעמים הם יכולים.
שלחתי, הם אמרו שא"א ואני מוכרח להתקין תעודה, אבל מה אעשה שכנ"ל-אינני יכול להתקין תעודה
-
מה נהיה? יש למישהו פיתרון בשבילי-או איך להתקין את השפה בלי תעודת אבטחה, או איך להתקין תעודת אבטחה על אף שמתקין האישורים לא עובד לי?
-
@שמואל-ש אולי תוריד גירסה עם אינטרנט פתוח, ואז הוא יהיה מעודכן.
-
@שמואל-ש אני מעלה רעיון
ואולי מישהו כאן שמכיר יוכל להדריך אותך יוצא מדוייקלכל אפליקציה יש תיקיה ששם היא שומרת את כל הנתונים שלה
מה שצריך לעשות זה להתקין את כל מה שאתה רוצה על המכשיר שיש לו תעודת אבטחה
ואז להעתיק את התיקיה למכשיר השני -
@יש-בורא-עולם יש צורך ברוט בשביל זה
-
@a0533057932 אתה בטוח?
אני זוכר שהנתונים נשמרים בתיקייה בשם אנדרואיד
שנמצאת על המכשיר רק שהיא מוסתרת -
@יש-בורא-עולם אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
@a0533057932 אתה בטוח?
אני זוכר שהנתונים נשמרים בתיקייה בשם אנדרואיד
שנמצאת על המכשיר רק שהיא מוסתרתחלק נשמר ב/sdcard/Android
וחלק ב/data/data
לשני אין גישה ללא רוט. -
@מישהו12 אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
חלק נשמר ב/sdcard/Android
וחלק ב/data/data
לשני אין גישה ללא רוט.והשפות נשמרים בשניהם?
-
@a0533057932 אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
ורוט זה אופציה? זה קשה? אפשר אולי מדריך?
-
@מישהו12 החכמת אותי
-
@שמואל-ש אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
@a0533057932 אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
ורוט זה אופציה? זה קשה? אפשר אולי מדריך?
באם היה לו רוט
לא היה לו בעיה של תעודת אבטחה -
באם היה לו רוט
לא היה לו בעיה של תעודת אבטחהלא הבנתי את התשובה.
יש לי את המערכת שיש לי בעיה עם המתקין אישורים ושאלתי האם התקנת רוט היא אופצייה בשבילי -
@שמואל-ש אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש:
באם היה לו רוט
לא היה לו בעיה של תעודת אבטחהלא הבנתי את התשובה.
יש לי את המערכת שיש לי בעיה עם המתקין אישורים ושאלתי האם התקנת רוט היא אופצייה בשביליבאם יהיה לך רוט
תוכל להתקין אישורים גם בלי מתקין אישורים
נ.ב. רוט למולטימדיה זה דבר מאד מסובך
מאד מאד -
נ.ב. רוט למולטימדיה זה דבר מאד מסובך
וריקברי?