האם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????
-
@0548477575agmail-com אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@h054841210 כל מה שהולך בזה זה עוול לשלם פי 100 מהשוק הכללי. יש התשלום שלי הוא 42 שקל על 40 גיגה (שקל על כל גיגה) בעוד שהם נותנים לשוק הכללי 200 גיגה במחיר מצחיק של 20 שקל.
כל מילה בסלע!!
בימים האחרונים אני בקשר עם הרבה ספקים וכולם מלינים על זה שהחברות המשולבות עם סינון נטפרי חוגגות! ממש כך!
מתי תיגמר הזוועה הזו ממש עושק!
האמת היא שהציבור החרדי רגיל בעושק הזה.... שהרי זה לא כזה רחוק מלקחת פלא שהאפליקציה בו היא מחשבון ולמכור אותו ב450-650 ש"ח....
מספיק! הציבור צריך לעמוד על רגליו האחוריות ולומר דיי!
ואל תגידו שמדובר כאן בשקלים! ממש לא מדובר כאן על פערים של עשרות שקלים! חוץ מהתשלום של נטפרי! החברות נהנות מרווחים נאים וזה ברור! ממש שערוריה! שכל מי שיכול חובה עליו ליטול את העניין לידיו מדובר כאן על עושק ברור. ומספיק עם התירוצים תרדו לעובדות. אני אומר את מנסיון של אחד שעוסק בעניין כבר כמה שנים. -
@דויד אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@0548477575agmail-com אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@h054841210 כל מה שהולך בזה זה עוול לשלם פי 100 מהשוק הכללי. יש התשלום שלי הוא 42 שקל על 40 גיגה (שקל על כל גיגה) בעוד שהם נותנים לשוק הכללי 200 גיגה במחיר מצחיק של 20 שקל.
כל מילה בסלע!!
בימים האחרונים אני בקשר עם הרבה ספקים וכולם מלינים על זה שהחברות המשולבות עם סינון נטפרי חוגגות! ממש כך!
האמת היא שהציבור החרדי רגיל בעושק הזה.... שהרי זה לא כזה רחוק מלקחת פלא שהאפליקציה בו היא מחשבון ולמכור אותו ב450-650 ש"ח....
ואל תגידו שמדובר כאן בשקלים! ממש לא מדובר כאן על פערים של עשרות שקלים! חוץ מהתשלום של נטפרי! החברות נהנות מרווחים נאים וזה ברור! ממש שערוריה! שכל מי שיכול חובה עליו ליטול את העניין לידיו מדובר כאן על עושק ברור. ומספיק עם התירוצים תרדו לעובדות. אני אומר את מנסיון של אחד שעוסק בעניין כבר כמה שנים.דובר על זה רבות רבות ותעשה חיפוש בפורום וגם באשכול הזה
-
@דויד אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
בימים האחרונים אני בקשר עם הרבה ספקים
אני אומר את מנסיון של אחד שעוסק בעניין כבר כמה שנים.
לאיזה יד להאמין?
-
@דויד בוא תרים את הכפפה, בוא נראה חברה שמוכנה לעבוד עם נטפרי ישירות, עם כל המורכבות של הדבר, תאמין לי שאפילו 019 התחרטו כבר על שהתחילו לשווק את הסינון של נטפרי, עיין בכל ההתכתביות בפורום תראה ותיפקח.
-
כל מילה בסלע!!
ואל תגידו שמדובר כאן בשקלים! ממש לא מדובר כאן על פערים של עשרות שקלים! חוץ מהתשלום של נטפרי! החברות נהנות מרווחים נאים וזה ברור! ממש שערוריה! שכל מי שיכול חובה עליו ליטול את העניין לידיו מדובר כאן על עושק ברור. ומספיק עם התירוצים תרדו לעובדות. אני אומר את מנסיון של אחד שעוסק בעניין כבר כמה שנים.עיין פה הסבר נרחב למה הכל עובר דרך ספקים ולא דרך חברות התקשורת הרגילות
https://forum.netfree.link/post/112082 -
מה לא מובן במה שכתבתי?
אני עוסק בעניין הסינונים כבר שלוש וחצי שנים
ספיציפית לגבי המחירונים זה נמאס עליי בתקופה האחרונה והחלטתי לעשות סקר שוק, ספקים.
הלוואי שאזכה לדקדק בתורה כמו שאתה מדקדק בדבריי..... -
מה לא מובן במה שכתבתי?
אני עוסק בעניין הסינונים כבר שלוש וחצי שנים
ספיציפית לגבי המחירונים זה נמאס עליי בתקופה האחרונה והחלטתי לעשות סקר שוק, ספקים.
הלוואי שאזכה לדקדק בתורה כמו שאתה מדקדק בדבריי.....אז תפתח אתה ספק אינטרנט ותעבוד עם נטפרי
לטענתך אתה תתעשר אז לך על זה
למה לא? -
@רמיזא אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
תאמין לי שאפילו 019 התחרטו כבר על שהתחילו לשווק את הסינון של נטפרי
מקור?
-
כל הדיבורים על שירות לקוחות מעבר לנורמה הוא מוזר.
דבר ראשון לגבי קו נייח לא שמענו על תקלות מיוחדות מי ששמע מוזמן להגיב,
לגבי קו סלולר:
אם נראה שיורידו את המחיר בחברות למי שפותח קו דרך משווק שדואג לכל נושא החיבור וההגדרות אולי נוכל להאמין שזה נטל בשבילן.
נניח שאכן החיבור לנטפרי מצריך יותר התעסקות אם כן זה הגיוני לקחת על דמי חיבור למשל כמו שלוקחים על סים של גולן ורמי לוי.
אבל מה פתאום להעלות את התעריף יותר מדאטה פרוץ ?
הרי גם כך כשמדובר בתקלות שלא מוכח שהן קשורות אליהן יותר קל להן להאשים את נטפרי, וכשמדובר על תקלות טכניות כחיבור וכד' אין שום הבדל אם זה קו נטפרי או פרוץ, אף אחת מהחברות לא עושה טובה למישהו הם באו להרויח כסף וזו זכותן אבל אסור לתת להן לנצל את המצב,
גם לגבי התחייבויות במעבר לספק אחר, ברגע שבחברות יבינו שזה תנאי בסיסי, הן יאלצו לקבל אותו כמו שכל חברות התקשורת קיבלו את הדרישה שלא לנייד מספר כשר מדובר בנתח שוק הולך וגדל שאף חברה לא תרצה לותר עליו ואילולי התביעה הידועה בודאי התחרות היתה גדולה פי כמה.
אשמח לקבל תגובות ענייניות -
@משה-לוי כבר ענו על זה כמה וכמה פעמים, גם הרב מגיקוד כבר ענה על זה, עיין בשרשור, בכל אופן בוא קח יוזמה תביא משהו זול יותר במקום להתלונן, נטפרי פתוח לכלל ספקי הארץ.
בקצרה אין חברת ספק (כמעט) בארץ שמוכן להיכנס לתחום, השאלה הגדולה היא למה, והתשובה עיין בשרשור, יש תמיכה יקרה מאוד מאוד. -
כתובתי בחו"ל ושם בינתים מקום מגורי
נדלקתי מהכותרת והרגזתני כמו ש(לא) צריך
למה יהודי חרדי שעמל לפרנסתו ותוך כדי גם עוזר לאחרים בתחום מקצועו ולא תמיד לוקח כסף שמו "מאכר".
וחילוני שלא רואה את העולם אלא דרך הכסף ושניה אחרי שיצא מהמשרד מעניין אתו רק איך נהנים מהכסף שהיום הרוויח שמו "מקצועי"?
את השאלה הזאת אני שואל כמה מזמן שהתחלתי לעבוד כמקצוען בתחומי, למדתי בבית ספר יחד עם גוים, ציוני המבחנים ביישו גם את המורים בבית ספר! שם 50% זה מספיק אני הייתי כל הזמן בסביבות ה80% - 90%
לאחרונה השתתפתי במכרז לפרויקט ענק, והתחרתי מול חברות ענק.
הבעלים של הפרויקט הוא "היימישע" הוא קרא לי ושאל אותי 'למה השתתפתי במכרז הרי אתה לא מקצועי כמוהם'
שאלתי אותו "מי יותר מקצועי זה שלמד את המקצוע ויצא עם 50% וקצת יותר ואחרי שעות העבודה העבודה לא מעניינת יותר ולך תחפש אותו בסוף שבוע או אחד שמתמסר לעבודתו ונושם אתו ונותן שירות מעבר לשעות ותחום העבודה "
הוא חשב על מה שאמרתי ובסוף לקח אותי בגלל השירות שמעבר למקצוע ולשעות שמאוד דחוף לו שם בפרויקט.
מקצועי לסקרנים "מתקין מערכות חשמל מתקדמים" -
@אורח-פורח ההסבר הסוציולוגי לזה הוא שכשאדם עושה הכל באופן 'מרובע' כי לא אכפת לו באמת, אוטמטי הוא עובד 'לפי הספר', נכון שלא ינסה למצוא פיתרון לבעיות מורכבות, אבל מצד שני מה ש'הספר' אומר הוא יעשה בשלימות (אא"כ הוא בנדוד ויחפש את הרגע שבעל הבית הסיח דעת).
ה'ספר' הזה מבטיח לך שתקבל שירות לפי הסטנדרט המוכרח בשוק, וכל צעד יהיה בטיחותי, אמין , ו'מקצועי' ואם יהיו בעיות תוכל לאיים בכלים שהספר מציע כמו פרסום בתקשורת וכו'. כי ככה הספר בנוי.
אבל בנאדם שאינו מרובע ומוצא פתרונות יצירתיים לא עובד לפי הספר, ומסוגל גם לתת פתרונות של 'סמוך', וזה מתכון לבעיות, ואם יש בעיות לא בטוח שיהיה לך כל כך קל איתו, כי יאמר 'ככה אתה מדבר אליי אחרי שעשיתי בשביל הרבה יותר מהרגיל' וכו' וכו', וזה - איך נאמר, לא מקצועי. -
@yp בעיית ה"סמוך" נמצאת בישראל גם בחברות ענק וזה לא רק בעיה חרדית ואל תדביק להם את זה.
אני שומע את זה מישיבות עם מהנדסים של חברות ענק! כאן בחו"ל על חברות ישראליות כשבחברות אלו אין כמעט חרדים (לא יודע למה).
מה שכן, בשירות שנותנים חברות תקשורת לא שייך שיטת ה"סמוך" הישראלית.
ולא נראה לי שחרדי נופל מהחברות ברמת השירות מחברות ענק בפרט שהם משתמשים באותם פלטרומות שלחברות קטנות אין את האמצעים לתחזקם.