סינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית
-
@nigun
קודם כל, לגלוש כל הזמן דרך שליטה מרחוק זה לא הדבר הכי נוח, מה גם שאתה צורך שני מחשבים... (וזה בהנחה שבמחשב השני הגדרת שלא יוכלו לראות ולהזיז את העכבר, כי אם לא - זה בכלל מעצבן). זאת ועוד, במקרה של שימוש רב מדאי בתוכנות החינמיות, התוכנה מזהה זאת, וחושבת שהתוכנה בשימוש מסחרי - ומשכך מפסיקה את הרישיון לזה (לא שא"א לעקוף את זה, ע"י שינוי המזהה, אבל זה בהחלט מעצבן, וזה יקרה פעמים רבות). מלבד זאת, שני המחשבים צריכים תמיד להיות דלוקים, וגם צריך לדעת תמיד את הסיסמה והפרטים או להגדיר... בקיצור, זה לא כ"כ נוח לשימוש תמידי. דבר נוסף: לא נשכח - שלפי הנ"ל יהיה צביעה מלאה אף על חלקי העור של הגברים, כך יתכן שלא יהיה בזה הנאה גדולה מדאי, וזה לא ישתלם כ"כ. לכן לדעתי זה לא טענה, במיוחד שזה באמת מהווה הצלה לכל מי שיש לו אינטרנט מוגן, שיהיה לו באמת מוגן- 100%, במיוחד אם יש לו גישה למחשבים ללא סינון, אם הוא טכנאי או מכל סיבה אחרת.
בכל אופן, יישר כוח על התגובה! -
נטפרי כבר היום מסננת צבע עור במקומות מסויימים.
אפשר לראות את זה פה
https://www.hcaptcha.com/
תנסו את הקאפצה.לגבי הרעיון עצמו, אני חושב שזה מעביר מסר שאין לבן אדם אחריות אישית על עצמו.
ואני חושב שהמסר הזה לטווח הרחוק יעשה יותר נזק מתועלת. -
@nigun בס"ד לפי מה שראיתי, זה עובד בצורה מדוייקת. הנה כמה תמונות לגבי זה:
א' כמה פוזות של חיים ולדר שצצו לי מיד בחיפוש "חיים ולדר" בגוגל
ב' והנה ביבי מיד בהצגת ניחושי החיפוש של גוגל, עוד לפני הצגת התוצאות המלאות והסופיות!
(אכן אין ביכולתכם לדעת, אבל אני שבדקתי מעיד שהסינון היה ממש באותו שנייה שהוא צץ באפשרויות של התוצאות).כמו"כ הנה פרסומת אקראית של עו"ד מאתר כלשהו:
יש לציין שגם על נשים זה עובד באופן זהה, ואלא הסיבה שלא העלתי דוגמאות - מפני שרואים עדיין את השיער שלהם. אני מאמין שזה לא כשר בנטפרי... אבל עדיין זה אותו רעיון... ועכ"פ זה בוודאי עדיף משאר בלי סינון בכלל (כלומר, כשגולשים דרך השליטה מרחוק).
אז הנה, תראו: זה אפשרי! צריך רק להשקיע כסף, והרבה. בעז"ה נעשה ונצליח...
-
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
לגבי הרעיון עצמו, אני חושב שזה מעביר מסר שאין לבן אדם אחריות אישית על עצמו.
ואני חושב שהמסר הזה לטווח הרחוק יעשה יותר נזק מתועלת.אתה אומר את זה לגבי ההוספה שלי - שזה יסנן גם באופן מקומי? זה יותר מובן. אך באופן כללי, כמו שבמיקום הנ"ל לא משאירים לאדם להבין בעצמו שהוא צריך להיות אחראי על עצמו, מפני שסו"ס יש לו צורך והוא עלול להיכשל, אז אנו מחפשים את הדרך הכשרה בשבילו, מדוע לא נעשה זאת גם כאן?
שנית כל, לא הבנתי מה זה בדיוק הקאפצה הזה? זה אמור לעזור לי לסנן את ההשתלטות מרחוק? (הסתכלתי בקישור, אבל לא הצלחתי להבין).
-
אם אתה מחפש לנצח את היצר הרע.
אני משער שעקירת עיניים זה פיתרון מנצח.
לימוד תורה אפשר לשמוע דרך נגן MP3 -
-
-
@magicode טוב, פחות אהבתי את החוש הומור שלך... אבל אני מבין שלדעתך זה לא שווה את הכסף והזמן.
בכל אופן, יישר כוח על ההתייחסות! אולי יתן ה' פתרון אחר... -
לגבי הרעיון עצמו, אני חושב שזה מעביר מסר שאין לבן אדם אחריות אישית על עצמו.
אם הכוונה לגבי אנשים שינצלו את החורים לעשות עבירות אתה צודק לגמרי.
אבל לגבי הטענה של אותם תומכים שנתקלים בניגוד לרצונם במראות אסורות, זו לא תשובה כל כך. -
@שלל
אני כבר עייף מאנשים שלא מבינים שנטפרי זה לא שירות שאתה משלם 15 שקל, וזהו. הפינה הבעייתית של היצע הרע סגורה.
צריך להבין שיצר הרע זה דבר חיובי שהשם ברא. וצריך את זה ולכן הקב"ה עשה את זה כל כך חזק שאי אפשר לנצח אותו.
יש כלים שנותנים לאדם עצמו עזרה להתמודד עם הדבר הזה שנקרא יצר הרע. ולכן יש את נטפרי ועוד דברים.
והתמודדות הזאת נמשכת 120 שנה. כל הזמן 24/7.
באוירת הקורונה הייתי אומר שזה כמו שאומרים שצריך ללמוד לחיות לצד הקורונה צריך ללמוד לחיות לצד היצר הרע.התחושה שלי מאלו שמציעים את הפתרונות האלו שהם מבינים שהאשם בחוסר יכולת שלהם להתמודד זה בגלל שאין פיתרון טכנולוגי לעניין. וזהו זה לא נכון!
-
@magicode
אבל תכלס.. אני רוצה שכשאני מתחבר בשליטה מרחוק למחשב אחר תהיה לי אפשרות לחסום דמויות, השאלה אם נטפרי תרצה לפתח כזה דבר או לא?
ברור לי שאני לא ארצה את זה על כל השימוש במחשב, רק בשליטה מרחוק.זה לא רק RDP\VNC לשרתים, כשאני מתחבר בanydesk למעסיק שלי ופתוח לו הwhatsapp web ויש שם תמונות פרופיל לא ראויות וכו'
-
@שלל
אני כבר עייף מאנשים שלא מבינים שנטפרי זה לא שירות שאתה משלם 15 שקל, וזהו. הפינה הבעייתית של היצע הרע סגורה.
צריך להבין שיצר הרע זה דבר חיובי שהשם ברא. וצריך את זה ולכן הקב"ה עשה את זה כל כך חזק שאי אפשר לנצח אותו.
יש כלים שנותנים לאדם עצמו עזרה להתמודד עם הדבר הזה שנקרא יצר הרע. ולכן יש את נטפרי ועוד דברים.
והתמודדות הזאת נמשכת 120 שנה. כל הזמן 24/7.
באוירת הקורונה הייתי אומר שזה כמו שאומרים שצריך ללמוד לחיות לצד הקורונה צריך ללמוד לחיות לצד היצר הרע.התחושה שלי מאלו שמציעים את הפתרונות האלו שהם מבינים שהאשם בחוסר יכולת שלהם להתמודד זה בגלל שאין פיתרון טכנולוגי לעניין. וזהו זה לא נכון!
למה אין את הטענות הנ"ל לגבי האפשרות של "סנן תוכן אישי או פרטי" שבהגדרות הסינון?
-
@שקוע-בתורה אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
למה אין את הטענות הנ"ל לגבי האפשרות של "סנן תוכן אישי או פרטי" שבהגדרות הסינון?
איפה מישהו אמר שאין?
על כל נטפרי יש לי את הטענה הזאת.
אנשים איבדו את הצפון במקום שזה יהיה אחריות שלהם לשמור על עצמם. עם פשוט קנו שירות ב 15 שקל שלוקח אחריות במקומם.
אם הם חטאו למרות שהם משלמים 15 שקל. זה בעיה של נטפרי ונטפרי כנראה ישבו בגיהנום.ציטוט אמיתי לדוגמא.
כי אם להניח את הדברים על השולחן: במצב זה שאפשר להתיר את השליטה מרחוק, גם באינטרנט נטפרי אפשר להגיע לתוכן חמור ביותר, דרך אינטרנט נטפרי! זהו מצב אבסורדי בו אדם יכול לספר לחבירו, שהוא נכשל בחמורות שבחמורות באינטרנט נטפרי...
ואוו גם דרך נטפרי אפשר לחטוא. חידוש עצום.
-
-
@שקוע-בתורה אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@magicode
ובכל זאת פיתחו כזאת אפשרות אז למה לא לפתח את הרעיון של @שלל ?תקרא מה שכתבתי לעיל. שזה יחזק את המסר של חוסר אחריות אישית כלומר שנטפרי אחראית על כל בעיות היצר הרע שלך.
זה שונה מחסום תוכן פרטי. שזה מאוד קל וגם זה היה מזמן. -
@magicode
אבל בוא נקח את המשתמש הממוצע שרוצה את נטפרי בגלל שאכפת לו מעצמו, לא שחייבו אותו והוא רק מחפש איפה לעקוף את החסימה.
אותו משתמש ממוצע היה מאוד רוצה שתהיה לו לפחות את האפשרות לחסום תמונות לא צנועות בשליטה מרחוק, למה לא לאפשר לו? לפחות בתור אופציה, ולא בתור חיוב.זה נשמע לי שהטענה שאדם לא לוקח אחריות על עצמו זה כלפי אותם אלו שבעצם היו רוצים להיות באינטרנט פרוץ לחלוטין, רק בלית ברירה מקבלים סינון מנטפרי כי ככה הרב אישר להם לצרכי פרנסה, עזוב את זה שהרב בכלל לא מבין את הצורך, וחוץ מזה מה רע בקצת בידור פה ושם, סתם כולם מחמירים וכו'...
כלפי אותם אנשים הסינון הוא בסה"כ תירוץ, וזה אותם אנשים שהרב קובי לוי אחר כך צריך להציג בתור דוגמה למה אינטרנט יכול לגרום (אפילו מסונן).
ולאו ברשיעי עסקינן. -
@שלל
למי שזה באמת חשוב
מה הבעיה לקנות את התוכנה מהחברה האמריקאית הנ"ל?
לא חייבים להכניס את נטפרי לסיפור. -
@שלל
באתר https://www.techloq.com
לא מפורט דבר על החסימה כמו שמוצגת כאן בלוג ,
יש אפשרות להתקין גירסה לנסיון ? -
אנשים איבדו את הצפון במקום שזה יהיה אחריות שלהם לשמור על עצמם. עם פשוט קנו שירות ב 15 שקל שלוקח אחריות במקומם.
האם לזה התכוונת? כי מדבריך היה נראה שבאופן עקרוני אתה נגד סינוים ומעדיף שאדם ישמור על עצמו לבד.
אומנם ממעשיך ניכר שלא זה מה שאתה חושב, אז אולי כדאי לחדד...אין אפוטרופוס לעריות, ולכן אתה לא יכול להגיד לאנשים
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:שזה יהיה אחריות שלהם לשמור על עצמם.
הם חייבים לקנות סינון.
אלא מה? הם גם צריכים לדעת שכשאין אפוטרופוס לעריות, זה אומר שגם נטפרי הוא לא האפוטרופוס שלהם.תמיד אפשר להגיע לפרצות (ניקח את התוכנה שלעיל: האם אי אפשר לעקוף אותה? אפשר ולא אפרט איך. כנ"ל וויפרי), ולחנך את עצמם לשמור על עצמם. -
נראה לי בגלל שאנשים לא מבינים מה אני אומר אני אשקול להפסיק להגיב.
כתוב למטה שהדברים שלי לא כתובים בשחור לבן.בכל מקרה מה שהדליק אותי זה הזעזוע מזה שיש מישהו שמספר שהוא הצליח לראות אפילו דרך נטפרי דברים לא טובים.
כאילו שמטרת נטפרי לשלול לבן אדם את הבחירה. מטרת נטפרי להחזיר לבן אדם את הבחירה. ועדיין יש בחירה.
נטפרי זה כמו גדר על בנין גבוה זה מאפשר להסתובב על גג הבנין חופשי בלי לפחד, אבל אפשר לקפוץ בעזרת אחרים מעל הגדר וליפול למטה.
בגלל שהוא הביא את זה ברעיון שלו הבנתי שהרעיון זה לא לעזור למישהו להגן על עצמו. אלא למנוע את הלעז על זה על נטפרי שאפשר לפרוץ את הסינון באמצעות שליטה מרחוק על חברים רעים.
כאילו זה לא בעיה של הבן עצמו שיש לו חברים רעים.לדעתי כל הצורך של האנשים לספר שנטפרי זה הכי טוב והכי כשר זה לא בגלל שנטפרי מזריקים איזה שהוא חיסון קסם לאנשים.
זה בגלל שאנשים לא יכולים לסבול שהם בדיעבד ת ת ת. הם רוצים להרגיש מהודר א א א.