בקשה / הצעה
-
@dLive אמר בבקשה / הצעה:
@ליכט בשביל זה יש מקום שנקרא איי-וועלט, או "אידישע וועלט פארומ'ס". פשוט צריך ללמוד אידיש...
כבר הרבה זמן שאני חושב, שאחד הדברים היפים שיש בארה''ב, שיש פורום משובח על רמה, באייוועלט, תמצא גם חדשות בצורה הכי נקיה, וגם קצת פטפטת בצורה מכובדת, והמון עזרה הדדית בכל נושא, מחשבים, כרטיסי טיסה, סמארטפונים, בלעקבערי, מסחר באיביי וכדו' ועוד.
למה אין כאן בעברית פלטפורמה בכזה רמה? -
-
@מרדכי אמר בבקשה / הצעה:
@ליכט אמר בבקשה / הצעה:
- רק מי שמחובר לנטפרי יקבל גישה לפורום.
איך ניתן לעשות דבר כזה ?
דרך ה ip
-
@מרדכי אמר בבקשה / הצעה:
@ליכט אמר בבקשה / הצעה:
איך ניתן לעשות דבר כזה ?
כמו שבפורום נתיב ועוד עושים זאת
י(יש צורך להזדהות עם שם משתמש וכו') -
-
@יהודי-פשוט אמר בבקשה / הצעה:
@ליכט אמר בבקשה / הצעה:
@יהודי-פשוט
אולי באמת תפשיל שרוולים ותפתח פורום כזה.כבר יש לך 2 סעיפים ראשונים לתקנון של הפורום שתפתח:
- הפורום נועד לפורקן [סליחה אם זה צורם למישהו] מכיון שעדיף שיבלו כאן מאשר להסתובב במקומות אחרים אפילו הנקראים חרדים. ועל זה כבר אמרו - "אם אין לך מה לעשות - תעשה את זה כאן". (מקור: http://forum.netfree.link/post/11589)
סליחה? מישהו יכול להראות לי איפה כתבתי הפורום "נועד" לפורקן, ועוד מציינים לזה מקור כאילו זה כתוב שם,
אח"כ מפרסמים התנצלות כללית ולא טורחים להסיר את השקרים. -
@יהודי-פשוט אני לא מתכוון לעצבן אותך או משהו כזה, אבל כתוב שם אפור על גבי לבן:
@יהודי-פשוט אמר בשאלה על מוניטין:אם זה ישאר כמו הרצינות שלך, זה יהיה סדר מוסר ולא פורום, והוא פשוט יתנוון מחוסר ציבור לענין. חלק מהענין זה הצבע והחיות שיש כאן, אחרת גם הדברים הרציניים לא יזכו לחשיפה הראויה והבאמת ראויה להם.
יש משהו טוב ומועיל שיש אנשים [ואני לא היחיד שכתב על כך] רואים בפורום פורקן [סליחה אם זה צורם למישהו] וכותל גם על דברים שלא עונים על ההגדרה שלך [מה לעשות שהם לא זכו להיות "מומחים", בשביל ההגדרה שלך אפשר לפתוח פורום חדש שיהיו בו אולי עשרה חברים שעונים רק ורק על נטפרי], כמובן לא על חשבון לימוד תורה [וכל אחד ישמור על עצמו]
עדיף שיבלו כאן מאשר להסתובב במקומות אחרים אפילו הנקראים חרדים.
ועל זה כבר אמרו - "אם אין לך מה לעשות - תעשה את זה כאן".
יום טוב.זה לא שאתה לא התקפת אותו... והוא השתמש באמירות שלך (בהקצנה קלה) במה שהוא כתב. אתה טענת (בהדגשה השניה) שצריך לפתוח פורום מיוחד ל-10 האנשים ה"מומחים" שיענו תשובות, והוא טען לך שזה הפורום של התשובות, והפורום השני של הפורקן תפתח לך לבד.
אין ספק שהייתה פה בוטות משני הצדדים (אפי' גם מצידי אולי, וגם אני מתנצל אם פגעתי במישהו), אבל אם הוא התנצל, למה שלא נסגור את הסיפור? -
@dLive אמר בבקשה / הצעה:
זה לא שאתה לא התקפת אותו... והוא השתמש באמירות שלך (בהקצנה קלה) במה שהוא כתב. אתה טענת (בהדגשה השניה) שצריך לפתוח פורום מיוחד ל-10 האנשים ה"מומחים" שיענו תשובות, והוא טען לך שזה הפורום של התשובות, והפורום השני של הפורקן תפתח לך לבד.
אין ספק שהייתה פה בוטות משני הצדדים (אפי' גם מצידי אולי, וגם אני מתנצל אם פגעתי במישהו), אבל אם הוא התנצל, למה שלא נסגור את הסיפור?אני מוחל בלב שלם.
יחד עם זאת מצופה שלפחות את מה שלא אמרתי יתוקן.
ואתה צודק, אני גם צריך להתנצל ואני עושה את עכשיו:
אני מתנצל בפני כל מי שנפגע ממני, זה היה בריתחא דאורייתא*, בעז"ה נשתדל להבא יותר.*'אמר רבי חייא בר אבא אפי' האב ובנו הרב ותלמידו שעוסקין בתורה בשער אחד נעשים אויבים זה את זה ואינם זזים משם עד שנעשים אוהבים זה את זה שנאמר את והב בסופה אל תקרי בסופה אלא בסופה'. תלמוד בבלי מסכת קידושין דף ל עמוד ב.
-
@dLive אמר בבקשה / הצעה:
אין ספק שהייתה פה בוטות משני הצדדים (אפי' גם מצידי אולי, וגם אני מתנצל אם פגעתי במישהו), אבל אם הוא התנצל, למה שלא נסגור את הסיפור?
סליחה שאני חוזר לזה,
אבל מצאתי שאתה כבר מזמן על תקן מגשר כאן בפורום
עי' פה -
@יהודי-פשוט אני בהחלט מרגיש מוחמא, אבל זה תלוי במתדיינים ולא בי. אני רק מנסה לעצור היסחפות, ואז עפ"י רוב הכל מסתדר.
-
@יהודי-פשוט אמר בבקשה / הצעה:
@dLive אמר בבקשה / הצעה:
אין ספק שהייתה פה בוטות משני הצדדים (אפי' גם מצידי אולי, וגם אני מתנצל אם פגעתי במישהו), אבל אם הוא התנצל, למה שלא נסגור את הסיפור?
סליחה שאני חוזר לזה,
אבל מצאתי שאתה כבר מזמן על תקן מגשר כאן בפורום
עי' פהאל תזכור לנו עוונות ראשונים..
-
-
פוסט זה נמחק! -
@chocolate איך מישהו פרטי יכול לעשות את זה ?
@ליכט ואיך בדיוק אפשר לדעת שהוא אכן המשתמש הזה ? -
מצאתי שהרעיון כבר זכה להסכמת @ magicode פה
-
-
@יהודי-פשוט ?
מוזר זה הפורום הישן של נטפרי
עוד מזל שהפורום הזה לא חסום לך -
@מיציבושי אמר בבקשה / הצעה:
@יהודי-פשוט ?
מוזר זה הפורום הישן של נטפרי
עוד מזל שהפורום הזה לא חסום לךכבר העלו טענות בעבר שהפורום הישן היה...
לעומת הפורום החדש שהוא...
אולי זה מכוון??? -
@יהודי-פשוט
@chocolate אמר בבקשה / הצעה:מצאתי שהרעיון כבר זכה להסכמת @ magicode פה
למה אתה מחכה ? תפנה לנטפרי וצא לדרך
-
@CtrlAltDel אמר בבקשה / הצעה:
@יהודי-פשוט
@chocolate אמר בבקשה / הצעה:מצאתי שהרעיון כבר זכה להסכמת @ magicode פה
למה אתה מחכה ? תפנה לנטפרי וצא לדרך
חסום לי