הצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי
-
שלום לכולם.
מאחר והשקיעו לאחרונה בעיצוב מחדש של המודעות שיש על סרטון\תמונה, של "התמונה נשלחה לנטפרי", "התמונה נחסמה", "לבדיקת הסרטון" וכדו'.
חשבתי אולי יהיה יותר נח, אם יהיה צבע קבוע לכל סוג הודעה, לדוגמא, "התמונה נחסמה", יהיה תמיד לבן על רקע שחור, "התמונה נשלחה לבדיקה" יהיה כחול, וכדו'.אשמח לחוו"ד הציבור.
-
א
רעיון מעולה!ב
אפשר לעשו שכל אחד יעשה
כרצונו בהגדרות האישיות
פעם מישהו כתב שמה שהיה לפני השינוי היה יותר טוב
מהבחינה שזה היה עדין בעין וזה ממש נכון
כדי שיהיה אפשר שכל אחד יוכל להגידר את זה באופן אישי -
@נטפריפורום אי אפשר לעשות צבע קבוע, כי זה חייב להיות צבע מנוגד לרקע
-
@אחד-תם אמר בהצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי:
אפשר לבהר?
-
@אחד-תם אמר בהצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי:
לא התכוונתי למובן המרובע של המילה "קבוע", אלא רק לרעיון..
אפשר למשל שאדום צהוב ורוד כתום - יהיה חסום.
כחול, תכלת, ירוק - נשלח לבדיקה.
וכדו'.@ב-ר-אש-ית-ב-ר-א
הוא מתכוין שהסימון שהתמונה נחסמה וכדו', תמיד היא בצבע שונה מהרקע, למשל אם יהיה רקע כחול, והמודעה תהיה כחולה - לא יראו אותה. לכן נטפרי עשו שזה מתשנה לפי צבע הרקע.. -
@נטפריפורום אמר בהצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי:
שלום לכולם.
מאחר והשקיעו לאחרונה בעיצוב מחדש של המודעות שיש על סרטון\תמונה, של "התמונה נשלחה לנטפרי", "התמונה נחסמה", "לבדיקת הסרטון" וכדו'.
חשבתי אולי יהיה יותר נח, אם יהיה צבע קבוע לכל סוג הודעה, לדוגמא, "התמונה נחסמה", יהיה תמיד לבן על רקע שחור, "התמונה נשלחה לבדיקה" יהיה כחול, וכדו'.אשמח לחוו"ד הציבור.
הסיבה שזה בצבעים האלו זה להשאיר את הנראות של האתר הכי קרובה למקור הפיקסול הוא בצבעים של התמונה המקורית
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בהצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי:
@נטפריפורום אמר בהצעת יעול - צבע קבוע למודעות חסימה בנטפרי:
שלום לכולם.
הסיבה שזה בצבעים האלו זה להשאיר את הנראות של האתר הכי קרובה למקור הפיקסול הוא בצבעים של התמונה המקורית
נכון ותודה לנטפרי על הרעיון הנפלא
אבל עדין יש כאלה צבעים ברורים יותר
אפילו בהתאמה אישית -
אם כבר מציעים, אולי שהתמונות החסומות יוחלפו באקראי מתמונות שהמשתמש בוחר עבור עצמו ממאגר של נטפרי.
כלומר נטפרי ישימו בהגדרות בערך 100 (או 1,000,000 - לא באמת משנה המספר) תמונות שאפשר לבחור אילו מהן יכולות להחליף את ה"נשלח לבדיקה", ואילו את ה"נחסם" וכד'
כמובן שהטקסט מעל ישאר.
ואז אני אוכל לבחור 20 תמונות של חתולים שיופיעו לי בכל פעם שהתמונה נשלחת לבדיקה.
ותמונות של צילומי ניו-בורן בכל פעם שהתמונה נחסמת.אולי אפילו להוסיף הגדרה אם אני מעוניין שהטקסט יופיע לי מעל התמונה, יכול להיות שזה כבר יספיק לי לראות תמונה של בננה כדי להבין שהתמונה לא יכולה להיבדק מסיבות טכניות, ותמונה של תאו כדי להבין שעברתי את המכסה של תמונות לשליחה.
הרעיון נשמע טוב בראש שלי, אבל אני סובייקטיבי, מישהו יכול לחוות את דעתו בצורה אובייקטיבית?
-
@hagai-w
הרעיון חמוד
אבל לנטפרי יש כנראה דברים אחרים לפתח
למשל
https://forum.netfree.link/topic/9267/חריגה-לעיתים-קרובות-בתמונות