הפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים
-
@magicode אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@yzahn
העולם לא שייך רק לגברים. יש גם נשים. שאין בעיה בשבילם להתבונן שעות בתמונה של הרבנית קנייבסקי.מה כוונתך? שנטפרי צריכה לדאוג שלא תפסיד את הלקוחות ה'נשים' על ידי שתיתן להן מה שמותר להן, ומאידך שהגברים יקחו אחריות ולא יתבוננו באשה הצנועה המופיעה באינטרנט?
אם כך, זה פשוט שיקול כלכלי, ולא שיקול של יראת שמים כמו שניסית להציג בסיפור של הראש ישיבה. -
@רחמים אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@yzahn
העולם לא שייך רק לגברים. יש גם נשים. שאין בעיה בשבילם להתבונן שעות בתמונה של הרבנית קנייבסקי.מה כוונתך? שנטפרי צריכה לדאוג שלא תפסיד את הלקוחות ה'נשים' על ידי שתיתן להן מה שמותר להן, ומאידך שהגברים יקחו אחריות ולא יתבוננו באשה הצנועה המופיעה באינטרנט?
אם כך, זה פשוט שיקול כלכלי, ולא שיקול של יראת שמים כמו שניסית להציג בסיפור של הראש ישיבה.לא. תקרא שוב את החתימה שלי. מצופה ממך להבין אותה יותר מכולם.
הסברתי את הווה אמינא של השאלה של הראש ישיבה.
נטפרי נענת בחפץ לב לחסום מפני המחלה שהזכרת. רק חשוב לחדד שזה בגלל המחלה ולא בגלל שכתוב בשולחן ערוך.
ואני מוחה על הזלזול בדברי הראש ישיבה. לא יעזור לך לזלזל בהם אני עדיין יכבד אותם. -
נטפרי נענת בחפץ לב לחסום מפני המחלה שהזכרת. רק חשוב לחדד שזה בגלל המחלה ולא בגלל שכתוב בשולחן ערוך.
ואני מוחה על הזלזול בדברי הראש ישיבה. לא יעזור לך לזלזל בהם אני עדיין יכבד אותם.השו"ע קבע את הלכותיו על הגמרא, והגמרא אמרה מה שאמרה בגלל ה"מחלה", כך שבסופו של דבר הכל זה אחד - ההלכות שבשו"ע מורות כיצד להתמודד עם ה"מחלה", ועל פי השו"ע אפשר ללמוד את הקיף וחומרת ה"מחלה", וכך למצוא דרכים איך להתמודד איתה טוב יותר גם בדרכים שלא מוזכרות מפורש בשו"ע.
אינך צריך למחות, כי אף אחד לא זילזל בראש ישיבה. לא ברור איפה מצאת זילזול.
-
@אורח-פורח אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
כך גם האינטרנט לצורך הותר עם חסימה כעין עיניים למטה, ושלא לצורך אסור, גם עם נטפרי!
אני חולק עליך מכל וכל. אינטרנט עם נטפרי מותר אפילו שלא לצורך כלל.
ואין כוונתי מותר מצד הוראת הרבנים אלא מצד שמירת העיניים. -
@יוסף-ג האינטרנט לא מסוכן רק משום שמירת העיניים!
קל לדבר על שמירת העיניים כי זה כל אחד שם לב מיד בתחילת הגלישה כשהוא עדיין חם לכל דבר שבקדושה, וגם אפשר לסנן אותו עם רובוטים וכדו'
גדולי ישראל אמרו שהאינטרנט אסור לא רק משום 'לא תתורו' רק משום 'שמע ישראל' ו'ואהבת את השם אלוקיך' ובזה אין היתר רק לצורך! נקודה.
על בעיית שמירת העיניים אני לא חולק עליך, הדוג' ממרכז ת"א ושמירת העיניים זה רק דוגמא ללמד על כלל האינטרנט. -
ועדיין אף אחד לא הביא לי מקור הלכתי שאומר שאסור שאשה צנועה תופיע בתמונות באינטרנט.
כי אין לזה מקור. הכל נגזר מתוך סברות. ועל סברות אפשר להתווכח.אני לא מבין למה מדברים כאן על נשים צנועות... (שוב הסיטו את העניין למשהו שלא על זה התלוננו כאן מלכתחילה) הבעיה היא בנשים פרוצות!! (לגבי נשים צנועות נדון בהמשך אם משהו שיהיה מעונין בכך, בינתיים אנחנו עוד הרבה לפני!!) אני חייב לציין שגם אתה היית בהלם מהתמונות ששלחתי לך במייל לפני תקופה.
משום מה מריח לי כאן התחמקות מהרגע הראשון מעצם הבעיה, למה שלא יבינו שיש בעיה, ויש כאן כמה מתלוננים, ו"התחמקות" זה לא פתרון... ואציין שוב שאם לא הייתי חושש מהכשלת הרבים הייתי מעלה לכאן כמה לינקים ושהציבור יראה בעיניים על מה מתלוננים.....
פעם אחר פעם אנשים פה מגיבים תגובות "אני לא נתקלתי" - "אני שנים בנטפרי והכל בסדר" וכדומה.. אז למי שלא נתקל שיגיד תודה לד'!! עדיין תגובות כאלו לא פותרים את הבעיה.
ו @magicode תבדוק את המיילים שקיבלת בעניין (כמה פעמים) בצירוף עשרות לינקים בעיתיים, הפתרון שראיתי עד עתה שמישהו חסם חלק מהתמונות הספציפיות של הלינקים ששלחתי, וכל הרשת עדיין מלא בעוד המון תמונות.
אם יורשה לי אני יעלה צילום מסך אחד לצורך הבנת העניין... כואב לי שאני צריך לכתוב את זה והלוואי שלא אצטרך לפרסם כאן את הדברים על מנת שיטפלו בבעיה..
-
@magicode למה להתווכח עם עובדות בשטח, תתחיל לחפש בעצמך!! ותיווכח במציאות הכואבת!!
יש לך אחריות על כל הראיות אסורות של כלל משתמשי נטפרי.
אנשים כאן מתלוננים! תתחיל לבדוק ותטפל בזה... בהמון תקלות אחרות מטפלים ומבינים ענין.. ובבעיה הזאת "נאדה"....אני מתנצל על החוסר דרך ארץ, אבל יש לי כאב מאוד גדול מכל הענין הזה.. ושוב לא ולא אין לי שום ענין אישי נגד אף אחד! אני שנים בנטפרי ומרוצה באופן כללי מהכל!!
-
אני לא מתווכח. יש פה אנשים שונים ולא כולם אומרים אותו דבר. וכבר כתבתי שלא כל תגובה שלי מכוונת פה לכולם.
כבר אמרתי לך מלא פעמים שהעניין שדיווחת מטופל.
אבל בגלל שאני לא בטוח על מה אתה מתכוון אתה מוזמן לשלוח לי שוב מייל.
אני לא יודע האם זה אתה אבל היו כאלו שידחוו לי וניסתי להווכח בעצמי ולחפש ולא מצאתי כלום. -
שאנשים פה לא לוקחים אחריות על עצמם.
אנשים צריכים לקחת 100% של אחריות על עצמם.
ומאידך נטפרי צריכה לקחת 100% אחריות על הסינון.
אחד לא סותר את השני.
נטפרי באה לספק שירותי סינון, לא לחנך. וב"ה השירות באמת מעל ומעבר.
מסתבר שיש מה לשפר, ויתכן ומדובר במורכבות, אך מה הקשר לאחריות של המשתמשים? יש איזה חוזה שמחלק את האחריות בין המשתמש לנטפרי? כל אחד מהצדדים צריך לעשות את המקסימום מבחינתו, כאשר המשתמש עומד רק מול הקב"ה ואילו נטפרי מחוייבת גם ללקוח. -
@אורח-פורח אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
גדולי ישראל אמרו שהאינטרנט אסור לא רק משום 'לא תתורו' רק משום 'שמע ישראל' ו'ואהבת את השם אלוקיך' ובזה אין היתר רק לצורך! נקודה.
אשמח להסבר למה זה סותר את ייחוד ה' ואהבתו?
-
לא יודע איפה המתלוננים שליט"א גולשים ונחשפים למה שטוענים ה"י, אבל כמשתמש נטפרי מספר שנים ומעדויות של רבים המצב כלל לא מתחיל להתקרב למה שמתואר... גם באתרים עמוסי תמונות מכל הסוגים כאתרי קניות לעולם לא הייתה פאשלה ב"ה, אשתי מתלוננת הרבה ע"כ שאינה יכולה לראות הרבה בגדי נשים. (אני דיווחתי על תמונה בעייתית פעם או פעמיים).
מכיוון שנראה בבירור שהבעיה אצל בודדים, שיתכבדו לחסום את המקומות הנ"ל לעצמם ויניחו (בפורום) לרוב שלא נתקל בנ"ל, ואם נצרך להם מאוד שינסו לפתור את זה כבעיה אישית במקום המתאים לבעיות אישיות- מערכת הפניות (קשה מאוד להאמין שאין מענה). אין כאן עניין ציבורי לפורום!!!
הניסיון להציף את זה כעניין ציבורי ונפוץ, חוטא לאמת, מקרר את האמבטיה בזה שמוציא שם רע על הסינון הכי טוב שקיים, חופר לרוב הציבור שלא נתקל בנ"ל, ומטריל את השיח בפורום. -
@meravh23 אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
חופר לרוב הציבור שלא נתקל בנ"ל, ומטריל את השיח בפורום.
כאחד שלא נתקל אני ממש מכחיש את כל אשר ייחסת לנו.
דווקא שמח מאוד על השיח הזה, שלדעתי מכבד מאוד את נטפרי!(לגבי ההטרלה, יש גם אפשרות הפוכה לחסום את האשכול הזה. כך שלא תשים לב לקיומו.
בחר באופציה "מתעלם".
בהצלחה!
-
מכיוון שנראה בבירור שהבעיה אצל בודדים, שיתכבדו לחסום את המקומות הנ"ל לעצמם ויניחו (בפורום) לרוב שלא נתקל בנ"ל,
כבר כתבתי לעיל באחד ההודעות שאני יכול לפתוח את התמונות בכל חדר מחשבים (מנסיון, כי בשירות טענו לי שזה בעיה שלי, אז בדקתי גם בכמה חדרי מחשבים) וכאלו שיש להם פיקוח "חותם".
תמונות מכל הסוגים כאתרי קניות לעולם לא הייתה פאשלה ב"ה, אשתי מתלוננת הרבה ע"כ שאינה יכולה לראות הרבה בגדי נשים. (אני דיווחתי על תמונה בעייתית פעם או פעמיים).
אתרי קניות זה לא אתרי תמונות !
-
כבר אמרתי לך מלא פעמים שהעניין שדיווחת מטופל.
כבר כתבתי לעיל שהלינקים ששלחתי חסמו חלק, מה עם כל שאר התמונות הבעיתיות ברשת? מה זאת אומרת מטופל?
עריכה:
אני מדבר על תופעה שכבר התלוננתי עליה לפני חצי שנה פלוס... לא ציפיתי שמהיום להיום יטפלו, אבל כאן כאמור זה משהוא שכבר המון זמן.
תודה רבה ! -
@simcha33345
כל עוד אתה סתם מלכלך בפרום ואתה לא מקפיץ לי את המייל שלטענך שלחת לי?
אתה סתם בא ללכלך. ואני חושב שהתגובה של @meravh23 צודקת.
הרבה פעמים דיווחו לי וביצעתי חיפושים כמו שנתנו לי הוראות ולא מצאתי כלום. -
@magicode אני מבין את הרצון לא לנעול את הנושא כי כל אחד יכול להעביר ביקורת
אבל אני ראיתי פה 3 אנשים שראו 3 פעמים תמונה בעייתית ועשו פיל מנמלה
הנזק הוא עצום כי זה נהפך להיות שברור שיש תמונה של נשים ואתה רק מתווכח אם זה מותר או אסור
אני מבקש ממך לחשוב על לנעול את האשכול אם הודעה בנוסח בערך כזה "התמונות מסוננות על פי כללי הרבנים במידה ונתקלתם בבעיה נא דווחו במרכז הפניות, חושבים שהכללים לא נכונים נא לפנות לוועידת הרבנים לביצור חומות הדת"
אתה רוצה לדון במה ההלכה תחשוב אם זה לא עושה נזק עצום לנטפרי
זה ההרגשה שלי מהקריאה בנושא
כל מי שהיה בסינון אחר מודע להבדל העצום (מי חשב בכלל על להיכנס לאתר של סלקום בלי לראות אישה)
אז יש תקלות וניתן לדון בהם
לא לתת הרגשה שאתה מסכים עם התקלה כי אנחנו יודעים שאתה לא
תמשיך הלאה בכל הכח חזק ואמץ -
@יעקב-ישראל
מסכים איתך.
יש אנשים שיכולים לומר בעקבות האשכול הזה. שזה כבר לא משנה אם אתה עם סינון או בלי סינון. הנה גם בנטפרי יש כאלו שמספרים שהם הצליחו להגיע למקומות לא טובים.
ואם כבר עוסקים באחריות. אז האחריות על הנזק הזה נראה לי קשורה למי שכותב פה את הנושא שוב ושוב במקום לנהל שיחה עם התמיכה. -
@simcha33345
כל עוד אתה סתם מלכלך בפרום ואתה לא מקפיץ לי את המייל שלטענך שלחת לי?
אתה סתם בא ללכלך. ואני חושב שהתגובה של @meravh23 צודקת.
הרבה פעמים דיווחו לי וביצעתי חיפושים כמו שנתנו לי הוראות ולא מצאתי כלום.שלחתי לך. שלחתי מאתר מסויים כמה לינקים וזה רק דוגמא.. יש עוד תמונות ויש עוד אתרים.
-
@יעקב-ישראל
מסכים איתך.
יש אנשים שיכולים לומר בעקבות האשכול הזה. שזה כבר לא משנה אם אתה עם סינון או בלי סינון. הנה גם בנטפרי יש כאלו שמספרים שהם הצליחו להגיע למקומות לא טובים.
ואם כבר עוסקים באחריות. אז האחריות על הנזק הזה נראה לי קשורה למי שכותב פה את הנושא שוב ושוב במקום לנהל שיחה עם התמיכה.אתן הבהרה על כל הנושא כאן.
ברור לכל אחד שאין מקום יותר טוב לסינון מנטפרי.
וחלילה להבין מדברי שאם יש תקלה זה אומר שניתן להשוות נטפרי לשאר סינונים. חד וחלק לא! נטפרי הכי מתקדמים בסינון בכל קנה מידה בכל המובנים.
אני כותב את זה מנסיון גם עם סינונים אחרים!
בכל זאת לצערינו קרה שיש מקום מאוד חשוב לתקן חלק מסויים בסינון התמונות.
ועל זה אני כותב כאן.
ואני מתנצל על כך שיש כאלו שהבינו את דברי בצורה לא נכונה. -
כדי שלא תצא תקלה מתחת ידינו וכדי שלא יחשבו שחסל סינון נטפרי חלילה. אבקש מ @magicode להצמיד את ההודעה הקודמצ שלי של ההברה בראש הפוסט.