משוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?
-
@הצפוני בעיקרון כן אמורה להיות האפשרות. אני אסביר:
פעם ניהול החשבון ע"י הקהילה הצריך נעילה של ההגדרות למשתמש, כך שרק המנהל יוכל לשנות א"ז.
כיום פצלו את ההגדרות, והמנהל גם רואה את ההגדרות של המשתמש עצמו, וגם יכול להגדיר הגדרות מנהל על החשבון.
לדוגמא בא נגיד שאם אני פתחתי לעצמי אתר מסויים והוא סגר אותו, ההגדרה שלו נחשבת יותר "חזקה" והאתר יהיה סגור.
כך שאין צורך לנעול את המשתמשים. המנהלים שעושים זאת כנראה אינם מודעים לכך.
פנה למנהל הקהילה שלך, בקש ממנו שישחרר לך את נעילת החשבון, ויגדיר את מה שסיכמתם שיחסום בחלק שמיועד עבורו.
או לחילופין בקש ממנו שיסדר לך הגדרת שעות. -
- ז"א שהגדרת שעות יכול לעשות רק מנהל הקהילה ? ואם אני רוצה להגדיר כל שבוע שעות אחרות אני צריך להטריד אותו כל שבוע ?
- איך אני פונה אליו? (התחברתי לקהילה בהגדרות סינון, לא יודע מי הוא)
למה אין אפשרות לזה בלי קשר להגדרות הקהילה
-
@הצפוני אמר במשוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?:
- ז"א שהגדרת שעות יכול לעשות רק מנהל הקהילה ? ואם אני רוצה להגדיר כל שבוע שעות אחרות אני צריך להטריד אותו כל שבוע ?
לא עיינת מספיק במה שכתב @dLive
@dLive אמר במשוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?:אין צורך לנעול את המשתמשים. המנהלים שעושים זאת כנראה אינם מודעים לכך.
פנה למנהל הקהילה שלך, בקש ממנו שישחרר לך את נעילת החשבון, ויגדיר את מה שסיכמתם שיחסום בחלק שמיועד עבורו.@הצפוני אמר במשוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?:
- איך אני פונה אליו? (התחברתי לקהילה בהגדרות סינון, לא יודע מי הוא)
בחשבון שלך בהגדות הסינון אמור להופיע למעלה בחלק העליון של הדף פרטי יצירת קשר עם מנהל הקהילה.
למה אין אפשרות לזה בלי קשר להגדרות הקהילה
יש אפשרות, ראה מה שציטטתי לעיל מדברי @dLive .
-
@הצפוני
תשובה מתומצתת לשאלה: לא. אתה יכול לעשות הגדרת שעות לעצמך. הסיבה שזה חסום כי המנהל נעל. הוא נעל כנראה כי הוא לא יודע שפיצלו את הגדרות המשתמש והגדרות הקהילה. -
@dLive אמר במשוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?:
@הצפוני
תשובה מתומצתת לשאלה: לא. אתה יכול לעשות הגדרת שעות לעצמך. הסיבה שזה חסום כי המנהל נעל. הוא נעל כנראה כי הוא לא יודע שפיצלו את הגדרות המשתמש והגדרות הקהילה.או שנעל בגלל שהוא רוצה גם לשלוט בפרופילים מתי כן יהיה שימוש ברשת ומתי שלא יהיה שימוש.
בקיצור שיפנה למנהל הקהילה שלו, במקום שאנו נפלפל מהו בדיוק כוונתו של המנהל שלו. -
@abc רוב הסיכויים שהמנהל לא יודע. לא בקטע של פלפול, אלא שזו עובדה.
-
תכלע'ס איך אני מגיע אליו, לא מופיע לי בדף המשתמש שום פרטי יצירת קשר
-
תכלע'ס איך אני מגיע אליו, לא מופיע לי בדף המשתמש שום פרטי יצירת קשר
תתקשר לוועד נשמרתם/ טהרנו / עתידנו או כל מה שיהיה, של הקהלה שלך
-
@chocolate
טוב הסיפור הוא כך, התחברתי לקהילה [על אף שאיני יודע מי המפקח ומי מפקח על המפקח וכו' וכו'] בגלל שהמוסדות של הבן שלי דרשו להצטרף לקהילתי (ובצדק)
למעשה אני מחובר ל"לנו ולדורותינו - ברסלב" אשמח מי שיוכל להעביר לי פרטים לפנות למשגיח
תודה -
@הצפוני
יש לי את המייל שלהם, אך כמובן לא אפרסם אותו כאן (אם אתה רשום בפרוג, תוכל לשלוח לי שם הודעה אישית, ואשלח לך את הכתובת בהודעה אישית בעז"ה).
אך חושבני שאתה צריך לפנות לנטפרי ובכך תעזור גם ליתר המשתמשים הנמצאים תחת הפיקוח הקהילתי שלהם.
נראה לי שפניות מהסוג הזה עדיף לשלוח במייל מאשר במערכת הפניות, כתובת המייל של נטפרי היא: netfreeservice@gmail.com -
@ליכט
בפרוג אתה עם אותו זהות ?
נו תתרמו לי כבר מוניטין -
@הצפוני
הבעיה עם המוניטין כבר הסתדר , כבר אין צורך.
תודה לכל המשתתפים והתורמים.
שאלתי לליכט עדיין במקומה עומדת -
@הצפוני
כן. -
@ליכט קיבלתי. תודה
מקוה שהמפקח יסתדר -
@הצפוני
אם הוא לא יסתדר, שיפנה כאן בפורום לעזרה. -
@ליכט
במייל ששלחתי לו שלחתי גם קישור לנושא זה
ובכן שוב תודה