מה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי
-
אז ברור שהדבר הראשון זה להתקין את התוכנה של נט פרי הנקראת ואייפרי
אבל הבעיה שגם אותה ניתן להסיר על ידי בקשה ואז בתוך כמה דק ניתן להתחבר עם ספק אחר והאינטרנט פרוץ לגמרי
אני לא מבין איך יכול להיות שעד היום נט פרי לא נתנו פתרון לבעיית כבדת משקל זו
הרי ניתן להחליף ספק בלחיצת כפתור???? -
@simi100 בראתי יצה"ר בראתי לו תורה תבלין
-
@simi100 אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי:
אבל הבעיה שגם אותה ניתן להסיר על ידי בקשה ואז בתוך כמה דק ניתן להתחבר עם ספק אחר והאינטרנט פרוץ לגמרי
@simi100 אני חושב שההשגחה ההכי טובה, זה לא ליהות המשתמש היחיד של המחשב או של הטאבלת, ולהציג את הסמל של וויפרי, כי אתה לא תעשה את זה מחמת הבושה, בפרט אם מדובר בבן זוג. וגם ברוב הזוגות, אתה לא מבזבז 100 ש"ח בלי לדבר עם השני. הבעייה האמיתית לדעתי היא כאן : https://forum.netfree.link/topic/9802/רעיון-לנטפרי/10
ודעתי שבחור אסור שיהיה לו כלל אפילו בדיעבד או לצורך פרנסה אף מכשיר שיש לו אינטרנט, שכמו שאתה אומר, הוא יכול לעקוף את זה סוף סוף, בפרט שיצרו חזק ביותר, וכך נראה לי הסכמת כל הרבנים. -
@מנתק אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי:
@simi100 אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי:
-
פוסט זה נמחק! -
@simi100 כאשר אתה מחליף ספק אתה חייב לעדכן את ההגדרות בראוטר שלך ולכן אם תבקש מחבר לשנות את הסיסמה לא תוכל להחליף ספק בלעדיו
-
@shloimy95 ברוב הראוטרים אפשר לאפס בלחיצה על כפתור/בתוך חור ייעודי
-
@צדיק-תמים רבים לא ירצו לעשות זאת, אולם פעם אחת באמת מישהו שהיה מודאג ביקש ממני לשבור פיזית את כפתור האיפוס ואת כפתור ה-WPS (כדי למנוע מבן משפחה לחבר מכשיר ללא סיסמת ה-Wifi)
-
@shloimy95 אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי:
רבים לא ירצו לעשות זאת
למה?
-
@צדיק-תמים כנראה שהם חוששים שישברו לגמרי את המכשיר או שהם לא רוצים לבטל את האחריות או לנקוט בפעולה שאי אפשר לבטל וכו'.
-
@shloimy95 אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי:
@צדיק-תמים רבים לא ירצו לעשות זאת, אולם פעם אחת באמת מישהו שהיה מודאג ביקש ממני לשבור פיזית את כפתור האיפוס ואת כפתור ה-WPS (כדי למנוע מבן משפחה לחבר מכשיר ללא סיסמת ה-Wifi)
בהרבה ראוטרים (אולי בכל) ניתן לבטל את האפשרות לWPS מתוך הגדרות הראוטר בלי צורך לשבור.