פורום לתורה
-
אגב כשהעלתי את הצילום מסך הזה פה של פורום תורה
אז זה מייד הראה לי צילום של מטוס, שזה אומר שזה כן נשלח לבדיקה. -
@ww199ww שמע, אם זה לא יסתדר לנו, תצטרך לעשות בשבילנו חיפוש שם בפורום ולהעלות תמונות...
-
אולי זה מסביר גם את השאלה למה יש כאלה שאתר מסויים פתוח להם ולאחרים זה כותב לא נשלח לבדיקה?
שזה תלוי בספקים ובהגדרות? -
גם אצלי 403 (019 סולאלרי)
-
אצלי עובד פרפקט, נטסטיק של RL
-
עובד רגיל.
-
-
@שלום-עולם @שלום-על-ישראל תוכלו בבקשה לנסות לברר מול הספק שלכם? תבקשו אם יש אפשרות לנקות cache בשרת שדרכו הם עוברים
-
-
@שלום-על-ישראל תעשה פינג לכתובת שלהם ותעלה את התמונה של התוצאה
השלבים
- פתח cmd
- הקלד
ping tora-forum.co.il
- מה התוצאה שיוצאת לך?
אצלי היא
-
@clickone
לא נראה לי דומה.... [ניסיתי פעמיים] -
אצלי 019
Request timed out -
@שלום-על-ישראל זו אותה תוצאה
אותו IP
91.223.106.184אני על אר-אל כעת, ועובד מצויין
אבל באמת נראה משהו בקאש של 019 -
@clickone באמת לא נראה לי שהנציג הבין על מה אני מדבר, כמדומה לי שהמושג "קאש" היה חדש לו... יש מה לפנות שוב?
-
@יותר תראה כמה אוהבים אותך!!!!
-
שלום חברים, קודם כל בהצלחה לבעל האתר, שמחים לארח אותך
בקשר לתקלת ה 403 שחלק מהמשתמשים חווים, הבעיה נמצאת בספק האינטרנט שלכם (לאו דווקא 019, ממה שהבנתי כל מי שמחובר לנטפרי עובר דרך סנן אינטרנט, ייתכן ועל הסנן הזה יש קאש ישן וכאשר אתם באים לגשת לאתר הוא שולח בקשה לא נכונה לשרת שלנו ולכן מופיעה השגיאה. הדרך הכי טובה לאתר את מקור הבעיה היא למשל להשתמש בhotspot של הטלפון בתור האינטרנט למחשב (במחשבים ניידים), אם זה עובד על המחשב בשימוש בגלישה של הסלולר ולא ספק האינטרנט הראשי, הבעיה היא כמובן אצל ספק האינטרנט (כשאני אומר ספק אני מתכוון 019 או נטפרי, איני יודע מספיק כיצד הרשת הזאת בנוי) אך ממה ששמתי לב זה קורה ללקוחות 019 בלבד.
בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
צריך לשאול את @magicode, אני מניח שיהיה לו מה לומר בעניין
-
@LowcHost תודה רבה לך על העזרה. אני מקווה שאת ההצבעות על הפוסט שלך רואה גם הבוס...
@administrators האם זה בנט פרי, או להתקשר שוב ל019? -
@שלום-על-ישראל אמר בפורום לתורה:
תודה רבה לך על העזרה. אני מקווה שאת ההצבעות על הפוסט שלך רואה גם הבוס...
אני חושב שהוא גם הבוס...
-
@shraga אמר בפורום לתורה:
@שלום-על-ישראל אמר בפורום לתורה:
תודה רבה לך על העזרה. אני מקווה שאת ההצבעות על הפוסט שלך רואה גם הבוס...
אני חושב שהוא גם הבוס...
אכן כן
אגב, ניסיתי לשחזר את המקרה מכמה מכשירים שונים, במיקומים שונים עם כתובות שונות ולא הצלחתי, הכל עובד תקין. כך שאין מנוס מלהגיע למסקנה שזה קשור לנטפרי, אשאיר את זה למומחי הנטפרי. אשמח לסייע במקרה הצורך.בברכה,
תום יושעי - LowcHost