בקשר לכשר-הוסט, אכן נסגר כרגע מפאת חוסר עניין אך גם מסיבות מקצועיות.
אנו נחזור בקרוב בכוחות מחודשים, עם שרתים ושירות שנהיה גאים לעמוד מאחוריו.
אף אחד לא ציפה בחודש וחצי לכבוש את העולם, אך היו מן אלו תקלות מסתוריות שבאמת איני יודע להסביר, רמז? ייתכן.
כל פעולה דורשת את הזמן הנכון, וגם זה יגיע.
תודה לכולם חברים!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי LowcHost
-
RE: אחסון אתרים ללא חשש חילול שבת
-
RE: אחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?
תודה על התגובות.
הוחלט על התקנת נטפרי על השרת וסינון כ-ל התעבורה (גם נכנסת וגם יוצאת, כך שגם מי גולש לשרת ללא נטפרי, התעבורה שתגיע אליו תהיה מסוננת - כך שאין מצב שיגיע לגולש תוכן לא כשר לא משנה מהיכן הוא גולש). ממתין למענה מנטפרי בנושא.
בנוסף כאשר זה ייצא לפועל התכנון הוא שהשרת יכבה כשעה לפני כניסת השבת ויופעל כחצי שעה לאחר צאת השבת כך שלא תתבצע כל עבודה כלשהי על השרת בשבת, לא מבחינת גלישה ולא מבחינת תחזוקה. ולא ניתן יהיה לגשת לשרת במהלך השבת.בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
RE: אחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?
@ww199ww
הקמת שרת כשר בא לתת מענה לצורך שעלה בפורום לשרת אחסון אתרים כשר בישראל - עד היום, מי שלא היה לו ידע בהחזקת שרתים ורצה אחסון איכותי, מהיר וכשר בישראל היה צריך ללכת לחו"ל ולקבל אחסון עם זמני טעינה גבוהים בישראל - גם אם האחסון עצמו איכותי.
הפתרון הכולל הוא סגירת השרת בשבת + סינון המידע על ידי נטפרי. את סיגרת השרת בשבת אני מאמין שאין צורך להסביר - ואתה לא תמצא היום חברת אחסון אתרים בישראל שסוגרת את שרתיה בשבת.
השימוש בנטפרי בא בעצם לתת תשובה גם למפתחי האתרים - כאשר אדם מפתח אתר על השרת, ותוך כדי הפיתוח הוריד תמונות לא כשרות לשרת, אין מצב שהם יוצגו החוצה - גם למי שמתמש בנטפרי וגם למי שלא מתשמש בסינון אינטרנט. כלומר אתה יכול להיות בטוח שלא יוצג כל תוכן שאינו רצוי דרך האתר שלך בין אם הגולש מסנן או לא. הסינון מתבצע ברמת השרת, ומידע שאינו בהגדרה של כשר לא מורשה להישלח (זה התכנון לפחות ) -
KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
מקווה שאין בעיה לפרסם את זה פה - על אף ששיתוף הפעולה לא יצא לפועל - אם אסור נא למחוק, תודה!
שלום חברים,
בשעה טובה אנו שמחים להכריז על הקמת חברת אחסון אתרים בישראל - שומרת שבת!
עד היום, אדם אשר היה מעוניין באחסון אתרים שומר שבת היה חייב להתאחסן בחו"ל - דבר המשפיע לרעה על זמני טעינת האתר והדירוג בגוגל. לראשונה בישראל אנו שמחים להציג אחסון אתרים שומר שבת - שרתים בישראל ועם תמיכה בעברית.
אנו גם עוזרים ללקוחותינו להטמיע באתרם תוספים אשר לא פוגעים בדירוג גוגל מצג אחד, וסוגרים את האתר לתנועת מבקרים במהלך השבת מן הצד השני.האתר שלנו סגור מכניסת עד צאת השבת בעזרת תוסף גם כן.
מבחינת תחזוקה - במידה וישנו מקרה חירום המערכת שולחת התראה על כך לאדם שאינו יהודי שיטפל בבעיה, בשאר ימי השבוע השרת מתוחזק על ידי ישראלים יהודים.נשמח לראותכם בין לקוחותינו, וזמינים בכל שאלה 24/6 :
טלפון:
077-2024872אתרנו:
https://kosherhost.co.ilמייל:
support@kosherhost.co.ilבברכה,
צוות KosherHost -
RE: KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
ובנינו @אבק באיזו עוד חברת אחסון אתרים תוכל לדבר עם הבעלים ולקבל מענה בעברית בשעה 3 וחצי בלילה?
-
RE: שרת איחסון פתוח בנטפרי
@ww199ww אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
@LowcHost
סתם סקרנות... איך ידעת להגיע לפה...אחד הגולשים נכנס לאתרנו דרך הקישור שפורסם, זה מראה לנו מהיכן הוא הגיע לאתר. לא הכרתי את הקישור אז נכנסתי, אם מדברים עלינו תמיד טוב שיש נציג רישמי:)
-
אחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?
שלום חברים,
ברצוני להקים אחסון אתרים כשר בעזרת שימוש בנטפרי.
אשמח לייעוץ שלכם בנושא, מכיוון שזה מיועד לשימושכם
מהו אחסון אתרים כשר?- כל התנועה שיוצאת מהשרת עוברת סינון של נטפרי? כלומר כל מה שעובר בין השרת לגולש עובר סינון.
- כל הבקשות שהשרת עושה החוצה עוברות סינון נטפרי? למשל במערכת הניהול של וורדפרס יש ממשק שמראה דוגמאות של תבניות ויש לזה תמונות התמונות האלה זה תמונות שהשרת שולף מבחוץ וחלקן אינן כשרות.
- כל התעבורה הכנסנת לשרת עוברת סינון? קרי התוכן שהלקוחות מעלים עובר סינון ותוכן לא כשר לא מועלה לשרת.
- משהו אחר?
אשמח לקבל ייעוץ מחברי הפורום בנושא ולהריץ את זה, האשכול נפתח בהתייעצות עם ברוך מנטפרי - תודה על הסבלנות והמענה בשעות הקטנות של הלילה
בברכה,
תום יושעי- LowcHost -
RE: פורום לתורה
שלום חברים, קודם כל בהצלחה לבעל האתר, שמחים לארח אותך
בקשר לתקלת ה 403 שחלק מהמשתמשים חווים, הבעיה נמצאת בספק האינטרנט שלכם (לאו דווקא 019, ממה שהבנתי כל מי שמחובר לנטפרי עובר דרך סנן אינטרנט, ייתכן ועל הסנן הזה יש קאש ישן וכאשר אתם באים לגשת לאתר הוא שולח בקשה לא נכונה לשרת שלנו ולכן מופיעה השגיאה. הדרך הכי טובה לאתר את מקור הבעיה היא למשל להשתמש בhotspot של הטלפון בתור האינטרנט למחשב (במחשבים ניידים), אם זה עובד על המחשב בשימוש בגלישה של הסלולר ולא ספק האינטרנט הראשי, הבעיה היא כמובן אצל ספק האינטרנט (כשאני אומר ספק אני מתכוון 019 או נטפרי, איני יודע מספיק כיצד הרשת הזאת בנוי) אך ממה ששמתי לב זה קורה ללקוחות 019 בלבד.
בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
RE: מה זה ?
התקלה סודרה.
לא ניתן היה לסדר זאת קודם מכיוון שהדבר דרש השבתה מלאה של השרת ולא ניתן היה לעשות זאת במהלך היום.
הבעיה הופיעה אצל מעט אנשים יחסית, נתקבלו 2 תלונות מלקוחות מתוך כלל הלקוחות, ולכן לא היה הכרח להשבית את השרת מיידית.
תודה וסליחה! -
RE: שרת אימיילים פרטי זריז
@שואף זה נח לצרכי מעקב, אם הגבתי בכמה אשכולות אין טעם שאכנס כל רגע לבדוק אותם, זה עוזר למי שהגיב כבר לא למגיב עצמו באותו רגע.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי LowcHost
-
RE: אתר שנחסם בגלל IP משותף בRL
@נטפריס אמר באתר שנחסם בגלל IP משותף בRL:
@LowcHost אמר באתר שנחסם בגלל IP משותף בRL:
נתחיל מזה שהשרת לא מגיב לפינגים בכלל. כשכבה נוספת אם השרת גם ככה לא מגיב, למה לא לחסום את מי שמנסה בכוח יותר מדי פעמים? כנראה הוא מתחיל לחקור את השרת ולחפש פגיעות... אין סיבה לאדם סביר לעשות פינג אחרי פינג ישר כאשר השרת לא מגיב 4 פעמים רצוף...
זה מה ש @magicode אמר, שזה לא הגיוני לחום לפי פינגים כי אתה לא באמת יודע מי השולח. חסימה לפי IP המבקש לא באמת מגבילה תוקף נורמלי (שלא ישים כמובן את הIP שלו) ואדרבא נותנת לו רעיון נחמד לעשות לך צרות (לחסום לך כל יום כמה מאות IP שלא עשו כל רע).
הוא אגב לא נחסם על פינגים, לא יודע למה נתפסתם לזה כדוגמא... במקרה שלו הוא נחסם כי האייפי שלו ניסה לגשת יותר מ8 פעמים לפורט 88, לאף אחד אין מה לחפש שם. לדעתי יש לו malware כלשהו שרץ ברקע או בדפדפן ומנסה להתחבר לאתרים שהוא גולש בהם בכל מני פורטים... כי הוא היחיד עם הבעיית גישה לפורט הזה דווקא.
גם במקרה כזה אתה כמו בפינג. חסימה לפי IP כדאי לעשות רק בתקשורת מלאה, כמו TCP ששם ברור שהתוקף עומד מאחורי הIP, שהרי אחרת הוא לא היה מקבל את מה ששולחים לו (אלא הIP המפוברק).
מודה לך על הדאגה לגבי חסימת כמה מאות אייפים בכל יום, עובדה שזה לא קורה, וגם אם כן יש לנו דרכים להתמודד עם זה.
לגבי TCP, החסימה מתבצעת כאשר אדם מנסה לגשת לפורט מוסיים דרך TCP... לכן לא מובן לי מה הנקודה שלך.
שוב אני מודה לכולם על הדאגה באבטחת השרת והאכפתיות. אני לא רואה טעם לדון בזה מכיוון שלכל שרת יש אפיונים משלו, ורק לחמור מראים חצי עבודה.
אם באמת אכפת לכם מאבטחת השרת אני זמין בפרטי, אשמח לתת הסברים מלאים על פרוטוקלי האבטחה שלנו ולקבל הצעות לשיפור.
בוודאי שלא אפרוש את כל משנת האבטחה שלנו על גבי הפורום ואחשוף ואסכן את הלקוחות ואת השרת. -
@magicode אמר באתר שנחסם בגלל IP משותף בRL:
הקטע של הפינגים טיפשי ומטופש לדעתי.
אם אני יודע את הכתובת איפי שאתה גולש דרכה. אני פשוט שולח פינגים עם האיפי שלך לשרתים שלך ברצף ללא הפסקה. וזהו אתה מושבת לתמיד.
אין לי בעיה שהשרת לא יגיב לפינגים אבל לחסום לפי זה זה מטופש לחלוטין.אם תסביר לי הסבר הגיוני אחד למה זה טוב מבחינת אבטחה לבצע את זה אני חוזר בי מכל מה שאמרתי.
נתחיל מזה שהשרת לא מגיב לפינגים בכלל. כשכבה נוספת אם השרת גם ככה לא מגיב, למה לא לחסום את מי שמנסה בכוח יותר מדי פעמים? כנראה הוא מתחיל לחקור את השרת ולחפש פגיעות... אין סיבה לאדם סביר לעשות פינג אחרי פינג ישר כאשר השרת לא מגיב 4 פעמים רצוף...
הוא אגב לא נחסם על פינגים, לא יודע למה נתפסתם לזה כדוגמא... במקרה שלו הוא נחסם כי האייפי שלו ניסה לגשת יותר מ8 פעמים לפורט 88, לאף אחד אין מה לחפש שם. לדעתי יש לו malware כלשהו שרץ ברקע או בדפדפן ומנסה להתחבר לאתרים שהוא גולש בהם בכל מני פורטים... כי הוא היחיד עם הבעיית גישה לפורט הזה דווקא. -
@957 אמר באתר שנחסם בגלל IP משותף בRL:
@LowcHost
תיקנתי את עניין הPING בפוסט, בכל מקרה כשאני ביצעתי לפני מספר חודשים PING בודד נחסמתי,
אגב פקודת PING בודדת בCMD בWIN שולחת 4 בקשות,לגבי בקשת פינג בודד וחסימה, אין מצב לא יכול בעולם הזה כי זה לא מוגדר ככה, אולי ניסית לגשת לפורט אסור, וגם שם זה רק אחרי 8 פעמים, זה הגדרה כלל מערכתית.
תיקון טעות: אכן לפני מספר חודשים (כמעט שנה אם לא יותר) פינג בודד לשרת היה נחסם, אמנם מאז לא עברו הרבה מים בירדן, אבל בהחלט הרבה הגדרות השתנו בשרתלגבי הפינג בCMD, זה בדיוק מה שרשמתי אם תקרא שוב ידידי "פעולת פינג של ווינדוס עושה 4 פינגים"
ובקשר לחלק האחרון, כמו שאני רואה הלקוחות מהמגזר פה לא מתביישים לדבר על הבעיות בר' גלי, ככה שדווקא ההפך הוא הנכון, אם זה היה קורה לעוד כנראה שאתה היית רואה פה עוד הודעות בסגנון של "נחסמתי מלואוקהוסט". ומי שלא באינטרנט מסונן הרבה פחות מועד לפרעונות מלכתחילה כך שאין עם 99% מהלקוחות בעיות (גם המסוננים וגם הרגילים), תאמין לי שאם היה כבר הייתי פותר את זה, אני אוהב אבטחה מאוד, אבל כאבי ראש אני שונא יותר.
-
@957
תיקונים:1.הפירוול הוא לא כמעט אפליקטיבי, יש גם פיירוול וגם פירוול אפליקטיבי.
-
כתובת IP נחסמת לאחר 8 נסיונות פינג לשרת, פעולת פינג של ווינדוס עושה 4 פינגים, כלומר 4 פעמים אתה צריך לקבל שהשרת לא הגיב, ואז לנסות עוד פעם. לטעמי אם לא הבנת בפעם הראשונה מה קורה ושהשרת לא מגיב לפינגים/נפל אין טעם להמשיך לעשות פינג.
-
עדיף לנקוט משנה זהירות, ושלקוח אחד או 2 במקרה הטוב "יסבלו" (פעם בחודשיים להינעל לחצי שעה לא סוף העולם בכלל) מאשר להפסיד את העסק או הלקוחות על אבטחה לקויה. אני לא מאחסן פה אתר אחד או 2, וגם לא 100 או 200, קרוב ל1000 אתרים, שרובם לא מאובטחים בכלל כי מי שבנה את האתר לא השקיע באבטחת האתר, או בעדכונים שוטפים, אם היית רואה את הלוגים של הפירוול היית משתגע.
אם כולם היו מעדכנים את האתרים שלהם, ושמים את אבטחת האתר שלהם בראש מעניינים, אני לא הייתי צריך לעשות את זה.
יש גם פעולות שלך נראות תקניות על שרת רגיל שהוא VPS שלך, אבל על אחסון שיתופי אלו דברים שלא אמורים להיות פתוחים ומומלץ לחסום. -
-
@WWW
2 לקוחות שלחו לי מייל בנוגע לנושא, שניהם מנטפרי. לטעמי יש יותר מ2 לקוחות מנטפרי. -
@aiib
מי שיש לו בעיה ולא מדווח עליה אין לי הרבה מה לעשות... זה כמו שתהיה חולה ולא תלך לרופא, איך ירפא אותך?אין קושי בלשלוח מייל לכתובת support@lowchost.co.il, זמינים תמיד.
-
התקלה סודרה.
לא ניתן היה לסדר זאת קודם מכיוון שהדבר דרש השבתה מלאה של השרת ולא ניתן היה לעשות זאת במהלך היום.
הבעיה הופיעה אצל מעט אנשים יחסית, נתקבלו 2 תלונות מלקוחות מתוך כלל הלקוחות, ולכן לא היה הכרח להשבית את השרת מיידית.
תודה וסליחה! -
התקלה סודרה.
תודה וסליחה! -
RE: אחסון אתרים ללא חשש חילול שבת
בקשר לכשר-הוסט, אכן נסגר כרגע מפאת חוסר עניין אך גם מסיבות מקצועיות.
אנו נחזור בקרוב בכוחות מחודשים, עם שרתים ושירות שנהיה גאים לעמוד מאחוריו.
אף אחד לא ציפה בחודש וחצי לכבוש את העולם, אך היו מן אלו תקלות מסתוריות שבאמת איני יודע להסביר, רמז? ייתכן.
כל פעולה דורשת את הזמן הנכון, וגם זה יגיע.
תודה לכולם חברים! -
RE: KosherHost - אחסון אתרים שומר שבת - שרתים מהירים ואיכותיים בישראל
@magicode זה לא פי 20...חבל להטעות, אבל ניחא.
וכן זה לא השאכול לדון על זה. אם אתם רוצים לדון על קישריות לארץ מחו"ל ואיפה כדאי להתאחסן תפתח אשכול ייעודי לזה. אני לא נציג חברות האחסון בארץ. האשכוןל הזה בא להציע שירות. מי שמתאים לו שייקח ומי שלא - לא. שכל אחד יעשה את השיקרולים שלו. אני רק מוצא את עצמי כל היום מתדיין פה עם אנשים על שחור לבן.
באמת מיציתי. אני מבקש לנעול, האשכול הזה גוזל לי יותר מדי זמן על דברים שלא חשובים. מי שיש לו שאלות לגבי השירות מוזמן לפנות אלינו במייל או בטלפון נשמח לענות.
תודה רבה לכולם והמון בהצלחה.