מחירים של ספקים
-
ראיתי שהעלו בויקי מחירים של ספקים התומכים בנטפרי.
תודה רבה
כדאי להוסיף בטבלה VPN של RL וכו'.
עוד לא נכתוב מחירים של x2one כנראה משום חוסר ידיעה.
מצורף המחירים שקבלתי מהם:מצורף מחירים לדקה לשיחות בחול לנייד
http://magicode.me/send-file/file/45d910e963f861ed23878fd307b1663ccf3b6e42/view -
לפני שבודקים את המחירים יש לבדוק את השירות.... צריכים לדעת שנטפרי זה לא אינטרנט רגיל, ולעיתים קרבות או רחוקות חייבים שירות טוב מהיר ויעיל.
לכן כדי לבדוק את השירות לפני המחיר!! -
@frize37 שוב פרסומות?
(אני בדיכאון בגלל השינוי לנטפיי קח אותי באיזי)
-
@למדן-וידען נכון שכאתה יודע שזה חינם זה נותן לך הרגשה טובה ואתה מתלעב....... אבל את תיקח את זה קשה
חוץ מזה שזה לא נכון לומר שהיום זה חינם. כי ספק רגיל עולה 20 ש"ח וכן משלמים 40... אז גם אם נטפרי לא מקבלים מזה שקל (אם זה נכון) אבל בכל אופן משלמים ע''ז יותר -
@למדן-וידען ולגופו של ענין.... כדאי לך לקרוא מה שכתבתי
ואם לא הבנת אני יסביר לך.
RL לוקח יותר כסף אבל הוא מבין בנטפרי ויודע לטפל בבעיות ויש לו שירות מצויין בסה''כ
אבל החברה השניה שהיא יותר זולה, אינה מתעסקת כ''כ עם נטפרי ולא מבינים כמעט כלום על נפטרי. ולכן לפעמים הזול בסוף זה יקר. -
@frize37 תראה, זה לא מדוייק:
א. לא המחיר משפיע עלי. לינק 1, לינק 2.
ב. ההשוואה לא נעשית מול הגויים הפרוצים אלא מול הכשרים או אלו שמתיימרים להיות כאלו.. ושם המחירים בשמים גם לעומת RL.@frize37 אמר במחירים של ספקים:
RL לוקח יותר כסף אבל הוא מבין בנטפרי ויודע לטפל בבעיות ויש לו שירות מצויין בסה''כ
אבל החברה השניה שהיא יותר זולה, אינה מתעסקת כ''כ עם נטפרי ולא מבינים כמעט כלום על נפטרי. ולכן לפעמים הזול בסוף זה יקר.בהחלט, לגופו של עניין.. בכנות, מה לגבי השירות של 019?
-
@למדן-וידען גם בזה אני יאמר בכנות
ב''ה בימים הקרובים (כבר חשבתי לעשות את זה מזמן) אני יפתח אשכול ויסביר מה קורה ב019
הם בעצמם לא יודעים הרבה על נטפרי ולא תמיד מצליחים לפתור את הבעיה
אבל מי שלמעשה נותן את השירות אם אכפת לו מהלקוח, הוא הסוכן, שהוא צריך לנסות ליצור קשר עם אנשי החברה ולטפל בבעיה
תגיד שאני עושה פרסומת.... והאמת שזה לא מפריע, כי מי שמכיר אותי, שעשיתי לו קו אז יודע שטיפלתי לו בכל בעיה לרבות הגעת עד הבית וסידור הגדרות של הנסטיק (כי זה חלק מהבעיות, שאנשים לא יודעים להגדיר את הנסטיק)
ב''ה אני אנסה לעזור גם דרך הפורום ע''י שאני יביא את הגדרות של הנסטיקים למיניהם וכו'
ל -
@frize37 אחח מציק שאין הודעות פרטיות..
-
@למדן-וידען מאוד...!!!!
-
@למדן-וידען אמר במחירים של ספקים:
@frize37 אחח מציק שאין הודעות פרטיות..
אבל המייל שלי מופיע למטה......
-
@frize37 ידוע.
מחר בעזרת השם, אני כבר לא מחזיק מעמד (שעון + תנאי השימוש ) -
תודה רבה מאוד שעדכנת הויקי במחירים אבל נראה שקיים חסרות.
קיים מסלול בX2ONE של תשתית וספק ל100 ש"ח או 120 ש"ח ללא שיחות שלא הוזכר שם.
(גם אפשרות של VPN לא הוזכר בטבלה)
-
המחירים של סלולר בRL לא מעודכנים, מידיעה. גם באתר שלהם זה לא מעודכן. מי שיכול שיברר אצל ישי או רונן ויעדכן בטבלה.