חריגה!!
-
מישהו נתקל היום גם בבעיה הזאת, מהבוקר אני עובדת עם שאטאר סטוק וכל כמה דקות התמונות לא נשלחות לבדיקה אלא מופיעה ההודעה על חריגה?! מה שונה היום מכל יום אחר, לא פתחתי יותר דפים מהממוצע היומי שלי, לא מסוגלת להמשיך לעבוד ככה, יש איזשהו חג לגויים שחסר עובדים לסינון?? מישהו גם הרגיש היום האטה או חריגה?
-
מישהו נתקל היום גם בבעיה הזאת, מהבוקר אני עובדת עם שאטאר סטוק וכל כמה דקות התמונות לא נשלחות לבדיקה אלא מופיעה ההודעה על חריגה?! מה שונה היום מכל יום אחר, לא פתחתי יותר דפים מהממוצע היומי שלי, לא מסוגלת להמשיך לעבוד ככה, יש איזשהו חג לגויים שחסר עובדים לסינון?? מישהו גם הרגיש היום האטה או חריגה?
פעם @magicode כתב
שהגבילו יותר לזמן קצר
כנראה זה בשעות שמזוהה עומס יתר מצד כלל המשתמשים -
@אבצן חריגה זה אומר ששלחת יותר מדי תמונות לבדיקה. כדי למנוע עומס של תמונות שנשלחו, הגבילו כל משתמש לסך מסוים של תמונות שהוא יכול לשלוח בזמן מסוים (נניח 4,000 בחצי שעה - סתם לדוגמא, בלי שום ביסוס). אם הוא עובר את הסך הקבוע במערכת, לא ישלחו יותר תמונות לבדיקה עד שיעבור זמן מסוים. (וזה לא קשור לשאר המשתמשים!)
לא יודע את הזמנים ואת הכמויות שהם הקציבו, אבל העובדה שלא נתקלים בזה פעמים רבות אומרת שהם לקחו ספייר ברווח... -
עיין http://forum.netfree.link/topic/413/חריגה-תמונה-לא-נשלחה/2
ש @ברוך הסבר את הדבר.
אגב זה כבר הרבה חדשים מאז שראיתי או שמעתי על זה.
-
-
זה הגבלה קבועה. אין שינוי אוטומטי ביחס לעומס.
לעיתים רחוקות שהיה עומס הגדרנו את המגבלה על פחות תמונות. כדי לחלק את העוגה בצורה יותר שווה. קרה אולי 2-3 פעמים.
-
@magicode צפוי עומס בבדיקת התמונות בשבועים הקרובים (יום אידם)
או שנטפרי ערוכים לכך?