הצעה שעלתה כבר כמה פעמים
"נטפרי פרימיום"
מיועד לבעלי מקצוע או חברות שלא יכולים לחכות כלל עד שיבדקו התמונות שלהם או האתרים שהם מבקשים והם חייבים הכל SOS.
המחיר החודשי שהם ישלמו יהיה גבוה בהרבה ממשתמש רגיל, אבל תמיד הם יעקפו באופן אוטומטי את כל התורות גם בבדיקת תמונות ואתרים וגם בתמיכה טכנית.
אני ב"ה איש פשוט אבל אני חושב שיש אנשים שהסיבה שהם לא עוברים זה כי אין להם סבלנות וזמן לתקלות ולחכות לשירות. הם חייבים הכל NOW.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מחצלת של קנים
-
RE: מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
-
RE: כתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי
שוחחתי הערב עם האברך חסיד סלונים נשוא האשכול והוא סיפר לי את הדברים כהווייתן
מדובר בסיפור מפעים של השגחה פרטית מדהימה ואכתוב זאת כאן כדי לעודד את העוסקים במלאכת הקודש
האברך הזה הוא ישראלי ממוצא אמריקאי, הוא נסע לפסח להורים בארה"ב. לפני שנסע בא להיפרד מהאדמו"ר מסלונים והתייעץ עם האדמו"ר אם לנסות לעסוק בהכנסת נטפרי לארה"ב (האברך היה מאוד חם לנושא וכבר לפני זה הוא וזוגתו התנדבו בנטפרי בתרגום ובפתיחת אתרים חדשים באנגלית) האדמו"ר דירבן אותו שמאוד חשוב לעסוק בזה.
בתאריך ב' ניסן היה להם חתונה במונסי, מסיבות שונות האברך לא הרגיש כ"כ בנח לשהות שם בחתונה והוא יצא החוצה לשוטט קצת. הוא התחיל ללכת בכביש מבלי מטרה מוגדרת, בשלב מסויים הכביש נהיה חשוך ולא נעים אבל הוא המשיך משום מה ללכת מתוך הרגשה ש"רגליו מוליכות אותו". היתה לו תחושה שאולי יש לו איזה שליחות עכשיו. באמצע הדרך הוא פוגש אדם והלה אמר לו שאם ימשיך ללכת עוד הוא יגיע לשיכון סקוור. (הוא בכלל לא ידע שסקוור סמוכה למונסי). השעה כבר היתה מאוחרת והאברך היה בטוח שיגיע לבית כנסת עם אנשים בודדים.
כשהגיע לסקוור נכנס לבית כנסת ולפתע רואה טיש גדול עם כל הציבור. הוא נעמד בטיש וגלגל שיחה עם העומד לידו. אחרי כעשר דקות שהוא משוחח עמו הבריקה לו מחשבה אולי הוא יכול להעלות את רעיון נטפרי בפני איש אחד מחסידות סקוור שבעבר היה לו איזה היכרות איתו (האברך גר תקופה אחרי החתונה בבורו פארק והתעסק קצת בשיווק סלולרים כשרים ומשם היה לו קצת היכרות עם אותו חסיד סקוור אך מעולם לא נפגש איתו)
הוא שאל את אותו חסיד שעומד לידו האם אתה מכיר את פלוני? ענה לו אותו אחד: אני הוא אותו פלוני!
תוכ"ד קרא אותו חסיד לכמה עסקנים נוספים ומיד האברך הסלונימאי קישר אותם טלפונית עם נציג של נטפרי בישראל הדובר את שפת האידיש, וככה התחילו לזוז העניינים בס"ד.
כל זאת אחרי שתקופה קצרה קודם, אותם עסקנים מחסידות סקוור נסעו במיוחד לארץ ישראל וניסו להגיע לנטפרי ולא הצליחו בגלל פערי השפה וכו' והעלו חרס בידם.אני יודע שהסיפור נשמע מפונטז אבל שמעתי את זה היום באזניים שלי מאותו אברך, אני חושב שזו התגשמות מאמר חז"ל הבא ליטהר מסייעין אותו
(במאמר מוסגר: חושבני שהדרך של התפשטות נטפרי בארה"ב צריכה להיות בדיוק כמו שזה היה כאן בארץ להתחיל מלמטה מהציבור ואחרי זה כל הוועדות והחסידויות כבר יצטרפו אליך. יזכרו לטוב חסידי סקוור שבעז"ה יזכו להיות הנחשונים שמהם תצא הבשורה לכל אמריקה)
-
RE: גאוותי
@מישהו-חשוב
ממנ"פ,
אם פתוח לך יוטיוב אז באמת אתה צריך לסגור אותו לפי שיטתך, ואם לא פתוח לך איך אתה קובע בודאות כזו שזה לא נצרך בזמן שמסבירים לך שזה כלי מאוד נצרך
אני אישית נעזרתי בזה כמה פעמים כדי ללמוד איך עושים כל מיני דברים. (למשל: להחליף מנגנון בדלת רב בריח, במקום לקרוא לבעל מקצוע שיקח לי על זה 400 ש"ח) -
RE: איך זה עובד?!
למיטב הבנתי הם בודקים מלכתחילה את כל האתר בצורה אנושית ולא סומכים על הרובוט כי יש דברים שהרובוט לא יכול לזהות
נניח אתר שכולו מלא לשה"ר הרי הרובוט לא יזהה את זה
עד כאן לענ"ד
יתכן שיש גם סיבות נוספות -
RE: אין לי אינטרנט, יש לי נטפרי!
@957 @GolanArt
אם זה יהיה בתורת סקריפט כדאי לעדן את הניסוח למשהו מכובד יותר כמו "הודעה זו נשלחה ממחשב המוגן ע"י נטפרי" -
RE: לפרסם את נטפרי.
@אבק
זה שאצל הציבור זה נתפס כמו איזה קבוצת רכישה לא רצינית זה גם כתוצאה מכך שאין פרסומות גדולות ומאסיביות כמו שחברה גדולה יכולה לעשות -
RE: עוד משהו קטן מבית נטפרי, אזהרה מפני סכנות האינטרנט המסונן.
זה פשוט מדהים
מזה רואים כמה שהם עובדים לשם שמים
הבן אדם עומד שניה לפני שהוא נהיה מנוי של נטפרי והם רק מתחננים אליו "תברח מפה!"
פשוט אין מילים -
RE: האם לשלוח מייל לכל אנשי קשר
@ליכט מדהים
אגב, שלחתי אתמול את המייל הארוך הנ"ל לרשימת אנשי קשר ובזכות זה הצלחתי להעביר שני חשבונות מאתרוג לנטפרי
כן ירבו -
RE: האם לשלוח מייל לכל אנשי קשר
הכי נהנתי לראות כמה מהאנשים ששלחתי להם את המייל מופיעים ברשימת התורמים...
-
RE: סינון נטפרי ונתיב
לנטפרי יש תוכנה שחוסמת את הגלישה מהמחשב לרשתות שאינם נטפרי, כך שאין שום עניין שתשאר עם נתיב
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מחצלת של קנים
-
RE: דרוש מידע | הקבלה החודשית של נטפרי על התשלום הקבוע של 15 ש''ח - האם הקבלה מהווה קבלת מס?
@גוגל לכאורה זה לא נחשב
כל דבר שאתה מקבל עליו תמורה זה לא נחשב תרומה -
RE: שלא לבייש
אכן.
יש כאן גם כותבים מארה"ב וכדו' ששפת העברית לא שגורה על לשונם.
זה לא אומר כלום לגבי התוכן -
RE: חיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב
@6262 אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב:
@מחצלת-של-קנים אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב:
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלהסתם כדי להבין, בשביל מה לבזבז את הסטיק והחבילה שלו בזמן שיש רשת ביתית מחוברת?
בדר"כ אני לא משתמש בשתיהם. כשאני בבית אני מבטל את הסלולרי, אבל לפעמים אני שוכח לבטל ובכל זאת הכל עובד מצויין אפי' ששניהם פעילים
-
RE: חיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלה