@frize37
נטפרי פתחו בסבלנות אדירה את התקשורת למצלמות הביתיות האלה
https://he.aliexpress.com/item/4000098340754.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dF2TGZX
היה לי צורך מאד חשוב במצלמות ונטפרי התחשבו בכך מאד.
זה היה מאד מאד מורכב עם המון ניסיונות עד שהיה ברור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים.
בהתחלה הצליחו לפתוח שיעבוד רק באמצעות הרשת WIFI המקומית, אבל לא היה ניתן לגשת למצלמות עם אינטרנט אחר של נטפרי, ולאחר בירור ארוך הם הצליחו לפתוח גם את זה.
זה דורש גם מצד הלקוח של נטפרי הרבה סבלנות לעשות הקלטות תעבורה שוב ושוב כדי לגלות מה הכתובות המדויקות שקריטיות למצלמה, ואם זה לא חשוב כ"כ ללקוח אין תועלת שנטפרי יעבדו על זה סתם בלי שיתוף פעולה רציף.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yofi
-
RE: מצלמות
-
RE: בזק מצב מהירות האינטרנט
אני בבזק עם נטפרי במסלול של 100 מגה לא סיבים.
בזק אומרים שבסביבה שלי התשתית תומכת עד 40 מגה.
בפועל יש לי מקסימום 20 מגה.
והכי לא נסבל, שבימים האחרונים כל הזמן ניתוקים, זה מראה כאילו זה מחובר אבל אין אנטרנט, וזה קורה כל כמה דקות ובדקתי בכמה מחשבים.
מבחינת הראוטר הכל תקין, כל הנורות דולקות כמו שצריך. -
RE: בעיות גלישה בנטפרי 019
אני ב019 גם בקווי וגם בסלולרי
המצב בלתי נסבל, איטיות מחרידה, וניתוקים לרוב.
נהיה מצב שברוב שעות היום א"א לראות באנטרנט הקווי וידאו ביוטיוב באיכות סבירה יותר מכמה דקות, זה פשוט נתקע.
זה לא היה כך פעם, זה רק בחודשים האחרונים וזה הולך ומחמיר, אני ממש רוצה לעזוב אותם ולא יודע למי כדאי.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yofi
-
RE: מאתמול בעיות גלישה בפרוג ורק בפרוג
גם אצלי פרוג ועוד דברים לא עובדים גם ברגע זה.
מכונת חסימה
dc01-netfree2 -
@davd אמר
בנוסף, לגבי הראוטר, ייתכן וניתן לבטל את השכירות, ופשוט לא להחזיר את זה, ואז יש חיוב על אי החזרת ציוד, שזה משהו בסביבות 400-500 ש"ח, ואז הראוטר לכאורה שלכם!, ומדובר בראוטר איכותי שבחנות עולה קרוב ל 1000 ש"ח.
רק לציין שהראוטר של בזק חסום לשימוש בחברות אחרות.בעבר בשלב מסוים עזבתי את בזק לטובת 019, והם חייבו אותי סכום מופרז הרבה יותר על ראוטר למרות שלא שכרתי מהם כלום והיה לי ראוטר שקניתי מחנות פרטית, וכשפניתי אליהם הם התעלמו, ורק כשהראתי להם שאני מגיש תלונה נגדם למועצה לצרכנות הם ביקשו שאראה להם קבלה על הראוטר, ובנס מצאתי אותה למרות שעבר עליה כמעט שנה, ואז הם אמרו שבהוראת מנהל הם באים לקראתי לפנים משורת הדין וביטלו לי את החוב.
והסכום שהם דרשו ממני היה יותר גבוה ממחיר של שכירות לכמה שנים בגלל שמחיר השכירות לטענתם הוא אחרי הנחה. -
@nirel אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
כאמור,
בעיית נחיתת המהירות הדרמתית בתשתית הסיבים של בזק + נטפרי
איננה קשורה לבזק ומבחני המהירות יעידו
כנראה שצריכים מומחים לבדיקה זוכנראה לא הובנתי נכון, בהודעה הראשונה שלי כתבתי שאני בבזק עם תשתית רגילה, לא עם סיבים. ולמרות זאת סבלתי מאיטיות מחרידה ומניתוקים כל כמה דקות, וחשבתי שזה קשור לתקלות שיש בנטפרי שבזק מוכרים, ואחרי שטכנאי בזק תיקן משהו בארון בזק הבעיה הסתדרה, ולכן עדכנתי שהבעיה לא היתה בנטפרי, כך שבתשתית רגילה אין בעיה עם נטפרי, כנראה הבעיה קיימת רק בסיבים. (גם בלי נטפרי המהירות של בזק היא 35 מגה בבנין שלנו)
-
@yofi אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
והכי לא נסבל, שבימים האחרונים כל הזמן ניתוקים, זה מראה כאילו זה מחובר אבל אין אנטרנט, וזה קורה כל כמה דקות ובדקתי בכמה מחשבים.
מבחינת הראוטר הכל תקין, כל הנורות דולקות כמו שצריך.עדכון, מתברר שהתקלה אצלנו היתה בבזק, ולא קשורה לנטפרי כלל.
היום היה אצלנו טכנאי בזק, הוא טוען שסידר משהו בארון של בזק, ומאז ב"ה האינטרנט יציב על מהירות 35 מגה (במקום 100, אבל זה תוצאה של התשתית הישנה בבנין שלנו).
לילה טוב -
מבחינת הראוטר הכל תקין, כל הנורות דולקות כמו שצריך. -
RE: הרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.
@י-ב תלחץ על הכפתור השמאלי למעלה, ואז תבחר תרגום.
-
@י-ב
כנראה שאתה צודק, בדקתי כעת 2 מיילים שהרובוט חסם בכרום, והם נפתחים באפליקציה.
אבל בכל זאת יש חסרון עצום באפליקציה, שאין שם אפשרות של תרגום הודעות באנגלית, זה נצרך מאד. -
@י-ב
בעבר היה לי אפליקציה של מייל והיא תפסה המון מקום בזיכרון של המכשיר, וכל הזמן התנפחה. -
@י-ב אמר בהרובוט של נטפרי חוסם כניסה למייל או מחליף לאיקסים באנדרואיד.:
@yofi הסר דאגה מלבך לנטפרי אין דבר נגדך, גם לי זה קורה לעיתים,גם אני עובר את המסלול המיגע של מחיקת מייל מכל הבא ליד עד שאני מוצא את האשם, זה אכן מרגיז.
פניתי למערת הפניות ואמרו לי שצריך שליטה מרחוק, הבעיה שלא הצלחתי לעשות שלטה מרחוק אז התיאשתי.
למעשה הפתרון מאוד פשוט, החסימה הנ”ל היא רק בדפדפן, אתה צריך למצוא איזה אפליקציה שעובדת בנטפרי שמציגה מיילים ושם הכל יעבוד.
אם יש לך את הוויפרי החדש, או שעשית רוט למכשיר, אתה יכול להשתמש באפליקציה של ג’ימייל.אתה בטוח שבאפליקציה אין את החסימה?
זה לא מעצבן אותך שזה תופס מקום במכשיר כל המיילים כשמשתמשים באפליקציה?
אודה לך אם תפנה אותי לקישור שפתוח בנטפרי להורדת האפליקציה .