@beri-zip אני מתנצל על הפוסט שהעלתי וממש מבקש סליחה לא חשבתי שיש עם זה בעיה כלשהי עכשו הבנתי מחקתי הכול ושוב סליחה
אייל הסופר
@אייל הסופר
מפתח אתרים מיקצועי יש לי כמה אתרים ואחד מהם http://5dde74935793f.site123.me/ אייל גילבוע בקרו אותי באתר ואשמח לדעת מה יש לשפר לפי דעתכם ?
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אייל הסופר
-
RE: יש אפשרות לעשות רשת חברתית חרדית ?
-
RE: האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
@zvizvi אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@dLive אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אחד הדברים היפים שרואים כאן גם אצל המנהלים וגם אצל המשתמשים הוא זריקת הקרדיט על השני...
@ברוך-השם אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
איזו ענווה!
אני לא יודע מה אתם רוצים, אני בניתי את האתר, הוא מאחסן את הקבצים.
מגיע לי קרדיט - מגיע גם לו.אשריך ואשרי חלקך
-
RE: בעיה בחיבור נטסטיק
@bbn אוקי תודה אני יבדוק .
אגב איך מודים כאן על תגובות ? ברוב הפורמים יש אפשרות של שלח תודה כאן אין ? -
RE: בדיקה מהירה אלו קישורים פתוחים בנטפרי
@יהושע-ב אמר בבדיקה מהירה אלו קישורים פתוחים בנטפרי:
אם מישהו שלח אלי מסמך רלוונטי של קישורים רבים (כמה עשרות אלפים) האם יש דרך לעשות בדיקה מהירה מראש (לפני פתיחת כל אתר בנפרד ולבדוק כל אחד בנפרד) אלו מתוכם פתוחים בנטפרי ואיזה לא?
אולי התוסף לכרום לחיפוש גוגל עובד באיזה אופן גם ברשימות אישיות?אשמח לקבל את המסמך וכולם כאן יעזרו לך לבדוק
-
RE: לְרבּוֹת מודעות של הפורום לחבר החדש, אחרת אין שום סיכוי להשפעה של המשתמשים!
@charoset אמר בלְהַרבּוֹת מודעות של הפורום לחבר החדש, אחרת אין שום סיכוי להשפעה של המשתמשים! תצביע כאן!:
אכן כן מאז שנודע לי הדבר שהוא "פורום נטפרי" לא עובר יום ואני לא מעיין בו ולא מוצא פה דברים אשר לא ידעתי עד הנה איך להשתמש בהם.
ונראה לענ"ד שכאן המקום גם להודות לכל אלו אשר מלבד ידיעתם בשלל הנושאים המדוברים כאן משתפים את האחרים כדי להקל להם
חזקו ואמצו!!!אני לא חושב ככה בכלל . אין הרבה מה לעשות כאן הרי הפורום מדבר על נטפרי וזהו אני נכנס רק שיש לי בעיה במכשיר
-
RE: לזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית
@שמחו אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
לפעמים צריך להמתין זמן רב על טיפול בפניות, על אף שמציינים 3 נקודות, ועל אף שמפרטים את מהות הבעיה דיי הצורך.
ישנם מקרים שהצורך בכל מיני אתרים שנחסמו בטעות הוא דחוף ביותר!מסכים איתך לגמרי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אייל הסופר
-
RE: יש אפשרות לעשות רשת חברתית חרדית ?
@beri-zip אני מתנצל על הפוסט שהעלתי וממש מבקש סליחה לא חשבתי שיש עם זה בעיה כלשהי עכשו הבנתי מחקתי הכול ושוב סליחה
-
RE: לזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית
@מ-פינחסי אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
@magicode אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
ואנחנו עובדים במתינות ולא מתוך לחץ.
חשוב...
בהחלט ככה מתנהלים נכון
-
מומחה לנושא נטפרי ?
שלום לכל החברים אני משתמש אמממ.. אפשר לומר די חדש ומה שאני רואה פה מפליא אותו מאוד אז כמה שאלות 1 . לפי דעתי הפרסום של האתר אתרים נפוצים גבוה מאוד !!! בגלל שכל משתמש נטפרי חדש ישר בסיום ההרשמה מקבל קישור לשם והפורום הנכבד שלנו נמצא שם אז איך שיש כאן ממש קצת משתמשים שמגיבים ?נגיד לעומת פרוג זה אולי 10 אחוז -בקטע של משתמשים מחוברים .
-
RE: המחיר ההזוי על גלישה כשרה
@bbn אגב החברה שאני נמצא בה כרגע דובר פה רבות שיש לה הרבה ניתוקים ולכן ישר שראיתי שיש ספק 019 חברה מצוינת ומחיר מעולה!!! קפצתי על זה
-
RE: שגיאת פרטיות באתר אמזון
@אייל-הסופר אמר בשגיאת פרטיות באתר אמזון:
@Chocolate מה הפירוש בלי נטפרי ...? אתה באמת מתכון לזה ?
-
RE: המחיר ההזוי על גלישה כשרה
@bbn לפני שאני מתכנן לעבור ברור קטן -אפשר לעבור באמצע החודש ולא צריך לשלם כלום לספק שממנו עוברים ? במילה אחת- קנס
-
RE: בעיה בחיבור נטסטיק
@bbn אוקי תודה אני יבדוק .
אגב איך מודים כאן על תגובות ? ברוב הפורמים יש אפשרות של שלח תודה כאן אין ?