יש פעמים שצריך לפנות בנושא אחד לגבי הרבה כתובות ונטפרי דורשים פנייה נפרדת לכל כתובת כנראה בשביל הנקודות
לפעמים זה לא כ"כ נח לכתוב בכל פנייה מחדש
ובפרט שלפעמים יש סוגים של פניות "מיוחדות" שבשביל לפתוח עוד פניה צריך להסביר שזה קשור לפניה הקודמת
אני עכשיו סיימתי 22 פניות שזה רק כתובות שונות של אותו דבר - התוצאה רבע שעה אני רק הקלדתי
אני חושב שיועיל אם תהיה אופציה של פניה שמכילה בתוכה הרבה פניות ויתחייבו נקודה על כל אחת מהם
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מנצפכ
-
הצעה - פניה מרוכזת
-
1000 גיגה ענן בחינם
דיברו בפורום על ענן לגיבוי בנפח גדול בחינם
שמתי לב שב- Yahoo Mail יש טרה וזה יכול לשמש גם כגיבוי -
RE: בקשה | להחזיר את הדיסלייק
לדעתי בדיוק מהסיבה שיש בזה מעלה יכול להיות גם בעיה
זה גורם א. שיחששו לכתוב דברים שלא יהיו מקובלים על אחרים ב. גורם לזלזול בהודעות שיש להם מוניטין נמוך
יכול להיות שמה שכתב @asherke להגדיר שלא כל אחד יוכל לעשות דיסלייק יכול להועיל לכך שזה לא יהיה ממש ספאם אבל זה לא פותר לגמרי כי גם מי שיש לו מוניטין גבוה יכול להיות לו דעות שונות מכותב הפוסט -
RE: 1000 גיגה ענן בחינם
@ua אם ככה לא הרווחנו כלום כי גם בלי זה יש את האתר הסיני שדורש לשלוח SMS
רק שבאתר הסיני גם כשהשגתי מכשיר עם SMS הוא לא שלח לי שום הודעה ולא הצלחתי לפתוח חשבון QQ
אני מתכוון לאתר הזה -
RE: אייקונים של רשתות חברתיות עבור משתמשי נטפרי
@בערל הדרך הכי טובה לראות את המספר המזהה הוא בארכיון התמונות מופיע אחרי הכתובת הזאת /https://get.google.com/albumarchive
(אני מגיב לנושא מאוד ישן כי זה יכול מאוד להועיל למי שייכנס לזה בהמשך ולפתוח נושא חדש בשביל הערה כזאת קטנה... לא לעניין)
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מנצפכ
-
RE: הורדות שירים וסירטונים
@s213 אם זה הקובץ המקורי הוא לא מסוכן אם זה פרוץ הוא יכול להיות וירוס אבל גם יכול להיות שהוא מזהה אותו כוירוס בגלל שהוא עושה פעולות חריגות
-
RE: ההצהרה החדשה בצ'אט גוגל הצעות לייעול
@טהור-נט אמר בההצהרה החדשה בצ'אט גוגל הצעות לייעול:
בשביל זה יש את כלי הדיווח על הצ'אט שעדיין עובד.
אני לא מעוניין לדווח על עצמי כשקרן
וחוץ מזה שלא תמיד אני רוצה לדווח שהצ'אט בעייתי לדוגמא אם הייתי בטוח שמדובר באנשים מסויימים והתברר לי שזה לא נכון -
RE: בקשה | להחזיר את הדיסלייק
לדעתי בדיוק מהסיבה שיש בזה מעלה יכול להיות גם בעיה
זה גורם א. שיחששו לכתוב דברים שלא יהיו מקובלים על אחרים ב. גורם לזלזול בהודעות שיש להם מוניטין נמוך
יכול להיות שמה שכתב @asherke להגדיר שלא כל אחד יוכל לעשות דיסלייק יכול להועיל לכך שזה לא יהיה ממש ספאם אבל זה לא פותר לגמרי כי גם מי שיש לו מוניטין גבוה יכול להיות לו דעות שונות מכותב הפוסט -
RE: מי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?
@dovidstroh אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?:
@נ-חיים-0 אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?:
@אלף-אלף אמר במי מסנן את התמונות שמדווחים עליהן?:
@snoopy-0 תנוח דעתך, רק גויים מהודו.
וזאת מנין לך?
https://netfree.link/wiki/סינון_התמונות#:~:text=דיווח זה ישלח את התמונה לבדיקה חוזרת
בדיקה חוזרת זה לא בהכרח ע"י גויים
ודווקא זכור לי ש @magicode כתב באיזה מקום שזה עובר בקרה שלהם -
RE: הצעה - פניה מרוכזת
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהצעה - פניה מרוכזת:
Ctrl+c
Ctrl+vאני מדבר על כתובות שונות ולכן אני צריך להעתיק מכל כתובת
@ברצינות אמר בהצעה - פניה מרוכזת:
@מנצפכ שלח פנייה עם הקלטת תעבורה ותציין שמשהו לא עובד...
מה זה יעזור לי אני צריך לפתוח הרבה כתובות
-
הצעה - פניה מרוכזת
יש פעמים שצריך לפנות בנושא אחד לגבי הרבה כתובות ונטפרי דורשים פנייה נפרדת לכל כתובת כנראה בשביל הנקודות
לפעמים זה לא כ"כ נח לכתוב בכל פנייה מחדש
ובפרט שלפעמים יש סוגים של פניות "מיוחדות" שבשביל לפתוח עוד פניה צריך להסביר שזה קשור לפניה הקודמת
אני עכשיו סיימתי 22 פניות שזה רק כתובות שונות של אותו דבר - התוצאה רבע שעה אני רק הקלדתי
אני חושב שיועיל אם תהיה אופציה של פניה שמכילה בתוכה הרבה פניות ויתחייבו נקודה על כל אחת מהם -
RE: אייקונים של רשתות חברתיות עבור משתמשי נטפרי
@בערל הדרך הכי טובה לראות את המספר המזהה הוא בארכיון התמונות מופיע אחרי הכתובת הזאת /https://get.google.com/albumarchive
(אני מגיב לנושא מאוד ישן כי זה יכול מאוד להועיל למי שייכנס לזה בהמשך ולפתוח נושא חדש בשביל הערה כזאת קטנה... לא לעניין) -
RE: 1000 גיגה ענן בחינם
@ua אם ככה לא הרווחנו כלום כי גם בלי זה יש את האתר הסיני שדורש לשלוח SMS
רק שבאתר הסיני גם כשהשגתי מכשיר עם SMS הוא לא שלח לי שום הודעה ולא הצלחתי לפתוח חשבון QQ
אני מתכוון לאתר הזה -
1000 גיגה ענן בחינם
דיברו בפורום על ענן לגיבוי בנפח גדול בחינם
שמתי לב שב- Yahoo Mail יש טרה וזה יכול לשמש גם כגיבוי