@meravh23 כל הכבוד על כל הציטוטים שלי. מה עם שאר המתלוננים כאן? מה עם התגובות של מגיקוד על כל שלל התגובות כאן.
נכון שהציבור כאן רגיל לשמוע רק שבחים אודות נטפרי ומגיקוד, אז זה לא אומר שאסור להגיד את האמת.
וכבר כתבתי לעיל שאני אישית לא הייתי הולך לפתוח את הנושא הזה כאן בפורום (ולא בשום פורום אחר) אבל בגלל שפתחו את הנושא אז הוספתי את מה שיש לי לומר (ושוב אני לא היחיד כאן שהתלונן!).
אני הייתי מצפה ממגיקוד שכבר בהודעה הראשונה של פותח הנושא כאן יגיב שהוא בודק את העניין והיה אם יש באמת בעיה אז יטפל בזה, אבל התגובות של מגיקוד היו מסוג אחר לגמרי! (תעבור על כל ההודעות כאן).
ובאמת זה העבודה של מגיקוד לבדוק בעצמו אם התלונה נכונה או לא, אבל כאן הדו שיח היה סוג של ויכוח על ימין ועל שמאל בלי שיבדוק את הדברים. העיקר שהמתלוננים יקפלו ציוד וזהו. ומפה נבע כל התגובות השונות שלא מכבדות מספיק את נטפרי.
ורק בסוף אחרי כמה ימים של ויכוחים, מגיקוד ביקש באופן ברור שאשלח מחדש את החומר ששלחתי בעבר, ושלחתי לו, וזה התגובה שקיבלתי לעת עתה במייל:
"זה תינוקות
זה המסקימום שאתה מוצא?"
ומיד אח"כ:
"אוקי אני רואה גם כאלו שהם ילדות.
אוקי אני יברר מה קורה עם הטיפול של זה."
אציין עוד פעם שיהיה ברור, בעבר כבר שלחתי חומר למגיקוד במייל, וכן שלחתי כמה תלונות במערכת הפניות, בסופו של דבר הענין לא טופל עד עתה, ולכן הגבתי כאן, מי שטוען שאני צריך לפנות להנהלה וכו' את זה עשיתי כמה וכמה פעמים והענין לא טופל אז למי עוד לפנות? וכנ"ל בגלל שפתחו כאן את הנושא, אמרתי שאני יכתוב כאן את מה שיש לי לומר (ושוב אני לא היחיד פה שהתלונן) ואני מקוה מאוד שדווקא בגלל שזה הפך לנושא ציבורי, אז אולי מכאן תצמח הישועה!!
ואם מישהוא עוד לא ברור לו, אני יחזור בקצרה ש"נטפרי זה הסינון הכי טוב" (וזה לא פותר מלתקן את מה שצריך לתקן).
בהצלחה לכולם !!!