כאחד שרואה כיצד יום יום עוד מישהו מזמין מערכת לרכב שלו בזול דרך כל מיני אתרים אני חושב שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולפתח וויפרי מותאם לרכבים שיעבוד טוב שכן המצב הנוכחי שבו צריך ללכת למנתקים ולמומחים הוא מצב שבו צריך לבזבז זמן וכסף וזה גורם להרבה אנשים להשאר עם מערכת פרוצה ברכב וחבל... אני ישמח אם מישהו ירים את הכפפה ויעלה את זה להצבעה בנטפרי כי אני לא יודע איך לעשות את זה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רשי
-
מערכות מולטימדיה לרכב
-
RE: אני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים
@הכריש אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
אני לא מצליח להכינס לעלי אקספרס כבר שבוע וצי
אתה יודע כמה כסף חסכת?
-
RE: מערכות מולטימדיה לרכב
@אחד-תם יתכן שפעם זה לא היה נצרך כ"כ כי לא היתה לזה מודעות ולא יכולת של אנשים לקנות. מה ששבר אותי והחלטתי לכתוב את הפוסט הזה הוא לאחר שראיתי מישהו עם "טרנטה" שקנה כזאת מערכת ואמר לי שבעיקרון הוא קנה את זה למצלמה אחורית ולשמוע רבנים וכו' [זה עלה לו בס"כ 300 שח! זה המחיר היום למערכות שכאלה! ]וכשהסברתי לו שיש שם גם אינטרנט הוא אמר שלא נתן דעתו לזה ומ"מ הוא לא הולך להשקיע זמן וכסף בשביל שיחסמו לו. ולכן לפי דעתי הגיע הזמן לנסות יפתח אפליקציה שתעבוד בהתקנה פשוטה ושתגרום למכשירים האלו לקבל רק אינטרנט של נטפרי.
-
RE: בעיה באתר ההורדות מיוטיוב
שלום רציתי לעורר על בעיה של הורדת קבצים ארוכים מיוטיוב ל MP3 זה דבר מאוד נחוץ בהרצאות של רבנים ואשמח אם יוכלו לאפשר זאת.
-
הורדת סרטים ארוכים מיוטיוב בפורמט MP3
תגובה: הורדת סרטים (מאושרים) מיוטיוב כרגע יש בעיה שאי אפשר להוריד הרצאות ארוכות של רבנים בפורמט MP3 מהאתר VIDEOWNLOAD אשמח אם יוכלו לתקן את זה
-
RE: בעיה בהורדת סרטונים שמאושרים בנטפרי
@צדיק-תמים סליחה לא שמתי לב שכבר כתבת...: פשוט יש לי את הבעיה הזאת בערך פעם בחודש כל פעם עם קובץ אחר כך שאני צריך לראות מה לעשות עם זה. הכי מפריע לי שתוכנה מקצועית כמו IDM לא מצליחה להוריד וטוענת שזה חסום ע"י נטפרי. אמשיך לנסות. תודה רבה על המענה
-
RE: רעיון: אפשרות חסימת האינטרט לגמרי
@dovidstroh אאוטנט קיים כבר שנים והם שמים תוכנה על המחשב שחוסמת לגמרי והסרת התוכנה עולה 200 ש"ח. הטלפון שלהם הוא: 0722613613
-
@5566newbrs אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
יש אפשרות להכנס לאתר
https://www.google.com/recaptcha/about/
לפתוח את כלי המפתחים >
application >
cookies >
https://www.google.comלמחוק את הקוקיס הבאים:
__Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID
זה עוזר לפעמיםוכן אם אתם רוצים לבדוק אם נחסמתם
במקום ללחוץ על פתרון האתגר, לחצו על סמל האוזניות
אם נחסמתם זה יהיה כתוב שם במפורשאיך אני שומר שינויים שם? בדקתי באוזניות ובאמת נחסמתי.
-
מקום שירכז את כל האפליקציות שמאושרות בנטפרי
לאחר שאתר מתמחים טופ נחסם לאפליקציות וכל אפליקציה צריכה לעבור בדיקה רציתי לשאול האם אפשר לרכז במקום אחד את כל האפליקציות שמאושרות בכדי שלא נצרך לשלוח לבדיקה אפליקציות שכבר מאושרות
-
@magicode אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
@ברצינות
נטפרי כרגע לא תומכת טכנית ב IPv6. ואני מסכים שיתכן שזה כיוון טוב לפתור את הבעיה. אבל זה רק יתכן.טוב אז בינתיים מה עושים? חוזרים ליונות דואר? להתחיל להתקשר לספק שלי ולשגע לו את המוח?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רשי
-
@ben-nair אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
@כתבן
מייל תגובה מתמיכה של עלי אקספרס בנידון דידן
מצרף שוב לאחר תרגום :
אני ניסיתי ולא עזר
-
RE: חסימת וידיאו בלינוקס
@אורי-ט אמר בחסימת וידיאו בלינוקס:
@רשי איך אפשר לחסום התקנת קבצי APK?
למחוק מתקין חבילה ע"י רוט [או יותר נכון לערוך אותו] או להשתמש באפליקצייה קיידרואיד שלאחרונה פותחה
-
@הכריש אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
אני לא מצליח להכינס לעלי אקספרס כבר שבוע וצי
אתה יודע כמה כסף חסכת?
-
RE: סים במערכת מולטימדיה
@shalomk אמר בסים במערכת מולטימדיה:
הכנסתי סים של נטפרי ( 019) למערכת מולטימדיה ע"פ מה שהבנתי רק וויז אמור לעבוד אבל הוויז לא עובד מה עושים ?
אתה צריך לכתוב בשמות נקודות גישה apn את שם נקודת הגישה של 019. ראה כאן
-
RE: חסימת וידיאו בלינוקס
@אורי-ט אמר בחסימת וידיאו בלינוקס:
אותה שאלה לגבי אנדרואיד.
לגבי אנדרואיד אתה צריך לשים מנהל קבצים וגלריה ללא וידאו ולחסום התקנת אפליקציות חדשות כדי שלא יתקינו שוב אפליקציה עם אפשרות לוידאו. בנוסף לעבור על האפליקציות הקייימות ולראות שאין אפליקציה עם אפשרות לוידאו
-
@magicode אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
@ברצינות
נטפרי כרגע לא תומכת טכנית ב IPv6. ואני מסכים שיתכן שזה כיוון טוב לפתור את הבעיה. אבל זה רק יתכן.טוב אז בינתיים מה עושים? חוזרים ליונות דואר? להתחיל להתקשר לספק שלי ולשגע לו את המוח?
-
@5566newbrs אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
יש אפשרות להכנס לאתר
https://www.google.com/recaptcha/about/
לפתוח את כלי המפתחים >
application >
cookies >
https://www.google.comלמחוק את הקוקיס הבאים:
__Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID
זה עוזר לפעמיםוכן אם אתם רוצים לבדוק אם נחסמתם
במקום ללחוץ על פתרון האתגר, לחצו על סמל האוזניות
אם נחסמתם זה יהיה כתוב שם במפורשאיך אני שומר שינויים שם? בדקתי באוזניות ובאמת נחסמתי.
-
RE: אתר שיעורי דף היומי של הרב אורי בריליאנט
@רשי אני חושב שהאפשרות הכי טובה היא לשלוח כמה שיותר סרטונים שלו לבדיקה. בפרט מי שיש לו כמות נקודות מיותרות בסוף חודש
-
RE: אתר שיעורי דף היומי של הרב אורי בריליאנט
@עדי-חתימה אמר באתר שיעורי דף היומי של הרב אורי בריליאנט:
אני מבקש לפתוח את אתר סיני, ואת ערוץ היוטיוב שלו.
מדובר באתר של שיעורי דף היומי מעולים ב15 דקות, עם סרטון שמראה תרשים חזותי שמלווה את השמע, ומועיל מאד להבנה כמובן, כמו כן יש חידוש שהוא גם מראה את דף הגמרא.
מי שמכיר את האתר מבין, ומי שלא מכיר מוזמן להנות.
לחפש בגוגל 'שיעור דף היומי ב15 דקות'. התוצאה הראשונה היא אתר סיני.בקשתי לפתוח את כל האתר, נענתה בכך 'שיש באתר זה סרטונים שלא תואמים לכללים של נטפרי'.
פניה נוספת נענתה 'אין לנו מידע איזה תוכן מועלה בכל ווידאו'.כיצד בעצם ניתן לאשר את כל האתר?
גם אני פניתי לרב אורי דרך אמצעי ההתקשרות שהוא פירסם ולא זכיתי לתגובה. נראה לי שהוא מצידו לא רוצה להתחייב ויאן לו עניין ב"שיגעונות" של החרדים... מצד שני אני מבין את נטפרי שלא מוכנים לפתוח למי שלא התחייב
-
@רשי אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
@רשי חשוב לציין שלאחרונה האימות נותן גם תמונות לא צנועות כך שיש פה עניין גדול גם לנטפרי להתערב