הצעת ייעול: לכולנו יוצא לראות קישורים שטרם נבדקו, אך יש בהם היתכנות גבוהה שמאן דהו כבר שלח אותם לבדיקה, חשבתי שהרובוט יזהה אותם שכבר נשלחו שהבא בתור לא יצטרך סתם לטרוח לשלוח וגם לבזבז נקודות
Ykingsmart
@Ykingsmart
צריבת גרסאות (כשרות בלבד!) לשיאומי מקשים לסוגיו
ליצירת קשר
Ykingsmart1@gmail.com
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Ykingsmart
-
להראות מתחת קישור שטרם נבדק שכבר נשלח לבדיקה
-
RE: שעות העבודה של מערכת הפניות
@מישהו12 דווקא שלחתי להם היום (שישי) בשעה 13:25 עם 3 נקודות, וענו לי תוך 2 דקות.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ykingsmart
-
RE: שעות העבודה של מערכת הפניות
@מישהו12 דווקא שלחתי להם היום (שישי) בשעה 13:25 עם 3 נקודות, וענו לי תוך 2 דקות.
-
RE: תקלה בסרטונים מ-vimeo באתרי לימוד
@avinoam אם זה רלוונטי עדיין...
זה התוכנה שמקפיצה כפתור הורדה ליד וידאו או קובץ שמע
אפשר לעשות רישיון בכל מיני אופנים, דוגמא -
RE: תקלה בסרטונים מ-vimeo באתרי לימוד
אצלי לא הסתדר, אבל הצלחתי להוריד את הוידאו דרך IDM, גם משהו
-
RE: הוספת החרגה לאפליקציה, תגובה
@צדיק-תמים אמר בהוספת החרגה לאפליקציה, תגובה:
אבל באופן כללי אני ממליץ לך להשתמש בסקריפט שמובא פה: https://wiki.netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה#.D7.94.D7.95.D7.A1.D7.A4.D7.AA_.D7.97.D7.A8.D7.99.D7.92.D7.AA_.D7.90.D7.91.D7.98.D7.97.D7.94_.D7.91.D7.90.D7.9E.D7.A6.D7.A2.D7.95.D7.AA_.D7.94.D7.A1.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.A4.D7.98_.27apk-mitm.27
הוא עושה את כל העבודה אוטומטית - מפרק, עורך/מוסיף את הקובץ xml, וחותם חזרה.זהו שהסתבכתי איתו, אין לי מושג איך מריצים אותו, כן עשיתי את ההדרכה של WSL וכמו שציינת זה לא עבד, אשמח אם תעזור לי בהרצת הסקריפט לפחות שאדע להבא
-
RE: משתמשי אנדרואיד - יומן גוגל מסתנכרן לכם?
@מודה-אני אמר במשתמשי אנדרואיד - יומן גוגל מסתנכרן לכם?:
@ykingsmart אמר במשתמשי אנדרואיד - יומן גוגל מסתנכרן לכם?:
@מודה-אני אף פעם לא עבד לי היומן באנדרואיד... ויש לי תעודות במערכת
ויצרת קשר עם התמיכה?
אמרו לך משהו?את האמת שלא, לא כל כך הפריע לי האמת, מה שמפריע לי והתייאשתי ממנו כרגע, זה גוגל תמונות וגוגל דרייב (אפליקציות) שלא עובד או לא עובד טוב
-
הוספת החרגה לאפליקציה, תגובה
תגובה: כהמשך לנושא של הוספת החרגת אבטחה באפלקציה - אופן נוסף ופשוט
@מנתק
יש אפליקציות שאין בהם את הקובץ הזה, מצילום מסך של אחד המשתמשים כאן בפורום, נראה שיש להוסיף עוד כמה מילים במניפסט, לא ציינת זאת, אם אני מבין נכון זה בגלל שדיברת על להחליף, לא להוסיף
יש לך מושג איך להוסיף את הערך? כי לא הצלחתי, נתקל לי בשגיאה בסגירת המניפסטhttps://forum.netfree.link/assets/uploads/files/1705609855909-20240118_221232.jpg
-
RE: משתמשי אנדרואיד - יומן גוגל מסתנכרן לכם?
@מודה-אני אף פעם לא עבד לי היומן באנדרואיד... ויש לי תעודות במערכת
-
צ'אט גוגל באנדרואיד לאחרונה עושה המון בעיות
השתמשתי עם מכשיר שיש לו רוט+תעודות אבטחה במערכת, עבד מעולה עד ליום בהיר שזה התחיל לעשות בעיות, יצויין שבדקתי וזה קורה רק ברשת של נטפרי, גם שנמוך לגרסה פחות מעודכנת וגם ניקוי נתונים ומטמון לא פתר את הבעיה
א. לא רואים אם קראו את ההודעה (הנקודה)
ב. אין אפשרות לראות את פרטי הצ'אט למעלה
ג. אי אפשר לשתף קבצים ותמונות
ועוד כהנה בעיות... אשמח מאודד אם מישהו יעזור לי לפתור את זה.
-
פתיחת אתרים מסוימים במסלול מייל בלבד
אחותי במסלול הנ"ל, היא רוצה שיפתחו לה את הצ'אט והבנק. יש דרך? לא ידוע לי על מסלול כזה.
היא לא מעוניינת שיפתחו הכל.
תודה מראש. -
להראות מתחת קישור שטרם נבדק שכבר נשלח לבדיקה
הצעת ייעול: לכולנו יוצא לראות קישורים שטרם נבדקו, אך יש בהם היתכנות גבוהה שמאן דהו כבר שלח אותם לבדיקה, חשבתי שהרובוט יזהה אותם שכבר נשלחו שהבא בתור לא יצטרך סתם לטרוח לשלוח וגם לבזבז נקודות