אני נכנס לאתר רובי הבוט ושואל שאלה כמיום יומיים, ולפתע המסך הופך ל
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי איסתרק
-
אתר רובי הבוט נחסם לשימוש?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי איסתרק
-
אתר רובי הבוט נחסם לשימוש?
אני נכנס לאתר רובי הבוט ושואל שאלה כמיום יומיים, ולפתע המסך הופך ל
-
RE: זיהוי תמונה חסומה בHTML
@צדיק-תמים אני לא יודע בכלל איך להתעסק בתחום הזה. מה אוכל לעשות? אולי בכל זאת יש דרך JSית? אולי אתה מכיר כאן מישהו/ים שעשוי/ים לדעת.
-
@צדיק-תמים אמר בזיהוי תמונה חסומה בHTML:
@איסתרק למה אתה צריך לדעת בדפדפן אם התמונה שמוצגת חסומה? בשביל מה יש עיניים?
כשמעדכנים / מייבאים במכלול ערך מוויקיפדיה ויש בו תמונות חדשות, צריך לוודא שכולן כשרות. אם המעדכן מנוטפר הוא לא יכול לדעת בוודאות איזו תמונה באמת בעייתית כי לפעמים ההודים מתבלבלים או מחמירים מדי. בשביל זה יש במכלול רשימה של "בודקי תמונות" – משתמש לא־מנוטפרים שאותם יש לתייג כדי לבדוק תמונות חדשות.
זה קצת מסורבל, להשאיר את הערך פתוח ולערנן אותו מדי פעם במשך כמה דקות עד שאפשר לדעת סופית אם יש תמונות חסומות ואלו הן, שצריך לתייג בשבילם את בודקי התמונות.
יש לי רעיון לכתוב סקריפט שיפתור זאת, על ידי איתור התמונות החסומות לאחר כל עדכון, ושליחת הודעה מתאימה לדף השיחה עם תיוג על התמונות החסומות.
אז את כל חלקי הסקריפט אני יכול לכתוב, רק בחלק הזה אין לי ידע.
אולי חשוב לציין, שכל התמונות האלה יושבות על שרת ויקיפדיה או ויקישתוף.
-
@צדיק-תמים אני מבין שזה מה שמסביר את השגיאה: "fused to get unsafe header "x-netfrekjhe-human-image--value".
אז האם אני יכול לתקן משהו בקודconst xhr = new XMLHttpRequest(); xhr.open('GET', 'https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/88/FA_Yershov.jpg/250px-FA_Yershov.jpg'); xhr.onload = function() { const netfree = xhr.getResponseHeader('x-netfree-human-image--value'); console.log(xhr, netfree); }; xhr.send();
או שאין לי דרך לבדוק אם תמונה שמוצגת בעמוד במכלול חסומה?
-
@צדיק-תמים איך אני מקבל את זה לJS?
הבנתי שצריך קוד כזהconst xhr = new XMLHttpRequest(); xhr.open('GET', 'https://www.google.com/search?q=%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&newwindow=1&safe=active&sxsrf=APwXEdcIEY96kGbH6CY4p6_Z7spFMwZRWA:1680611866751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj0l8qKn5D-AhWtgv0HHexfC-oQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625&dpr=1'); xhr.onload = function() { const contentType = xhr.getResponseHeader('image/png'); console.log(contentType); }; xhr.send();
אבל זה לא מחזיר כלום.
-
זיהוי תמונה חסומה בHTML
האם יש הבדל כלשהו בHTML של תמונה חסומה מתמונה רגילה?
אני מחפש איזשהוסימן שעל ידו יוכל סקריפט לזהות תמונות שחסומות בנטפרי.