פתיחת מנוע החיפוש בינג
-
@nigun
גם כשגוגל מובילה עדיין יש דברים מסוימים שבבינג יש מענה טוב יותר, ייתכן כפי שאתה מציין שרוב האנשים לא מרגישים צורך, דבר כזה יכול להתברר בהתגייסות של אלו שכן רוצים/צריכים לעניין ובהקמת האפשרות להצביע
(חשוב לציין שהיום זה כבר כן כולל AI)@רב-הנסתר
מול אולי לא, אבל מה עם בתוספת (ומה עם זה שהיום זה כולל AI)
ההשקעה תהיה שווה עם יהיו מספיק משתמשים שיבקשו@ברצינות
מנוע חיפוש גוגל ככל הנראה מספק חיפוש יעיל יותר
ועם כל זה עדיין בינג הוא כלי נוסףלסיכום
- 2+1>2 (גוגל עם בינג פחות יעיל מגוגל בלי בינג)
- גם את עניין הAI יש לקחת בחשבון אם מדברים מה שווה את ההשקעה [על אף שכאן אנו מדברים על בינג כבינג]
- אם נכניס למשוואה את ריבוי הבקשות גודל ההשקעה יראה סביר יותר (זאת על אף שזיהוי הצורך לפתיחת בינג על ידי משתמשי נטפרי הוא מקרה של )
-
@נו-נו
אתה יכול להביא דוגמאות מעשיות ליתרונות של בינג על פני גוגל חוץ מAI? -
@nigun
אם יש כבר נושא על זה, בעבר הייתי צריך לברר פרטים על תיק משפטי באוקראינה.
חיפוש בגוגל לא העלה תוצאות כלל.
ביקשתי ממישהו שיש לו גישה לבינג, שם הוא מצא את מה שחיפשתי.
הוא בדק לי גם בגוגל ללא סינון וגם בבינג, רק בבינג היו התוצאות המבוקשות.יכול להיות שזה מקרה מאוד חריג, אבל זה מראה שיש תוצאות באחד מה שאין בשני.
-
@איש-ימיני אמר בפתיחת מנוע החיפוש בינג:
יכול להיות שזה מקרה מאוד חריג, אבל זה מראה שיש תוצאות באחד מה שאין בשני.
אכן, כל מנוע משתמש עם אלגוריתמים משלו, ובהחלט ייתכן שתוצאה באחד המנועים תופיע במקום המיליון ובמנוע השני תופיע בין התוצאות הראשונות.
אבל בהתחשב בכך שרוב משתמשי מנועי חיפוש בעולם מסתפקים בגוגל, כנראה שהוא מספיק טוב... -
@איש-ימיני
מן הסתם אם תחפש מידע על רוסיה יהיה מידע יותר מדוייק בyandex.
אבל זה לא סיבה להשקיע לפתוח את yandex. -
@נו-נו אמר בפתיחת מנוע החיפוש בינג:
@אינו-יודע-לשאול אמר בפתיחת מנוע החיפוש בינג:
בשורה הסופית יש הרבה בעיות בבינג עם הרובוט אני ביקשתי שיפתחו את הבינג המובנה שלהם לאדג׳ החדש ואחרי שעה הצעתי לנטפרי לחסום את זה הצלחתי לקבל ממנו כתבות שלימות מאתרים חילונים מידע על כל מה שקורה בעולם גם מה שלא היה עולה בחיים בחיפוש של נטפרי וכל זה בלי לעבוד מדי קשה.
הם פתחו את הבינג המובנה כשביקשת סגרו כשביקשת ????!
עכשיו זה פתוח או לא?הם פתחו כי הם חשבו שזה כמו צ׳אט ג׳י פי טי כשעדכנתי אותם בפרצות שקיימות הם תיקנו את הנזק שנוצר (וזאת הייתה אחריותי לדווח על זה ברגע שזיהיתי שיש פרצות בפרט אחרי שבגללי זה נפתח)
-
@nigun
כל מי ששואל את השאלה הזו, שייך לעבר...
אין לי מושג מה קורה בבינג, אבל אני הפסקתי לחפש בגוגל, ועברתי לסקייפ...
אין שום עניין לחפור בקישורים ובמאמרים, אם אתה יכול לקבל מידע מיידי ומתומצת!
[לדוגמא - הכי פשוטה שיש, ניסיתי לברר אם בדגם כלשהוא של מחשב נייד יש בלוטוס. בגוגל הייתי כותב את הדגם, מקבל קישור, נכנס למפרטים ומוצא. בבינג קיבלתי מייד תשובה, כולל מסמך PDF בעברית שאין לי מושג מאיפה הוא מצא אותו, עם התשובה המבוקשת. כנ"ל בדרייברים מסויימים שווינדוס לא הוריד לי, קיבלתי קישור מיידי, כנ"ל בהסבר עם אלף עניינים.] -
@מודה-אני
אני חושב שנושא האשכול הוא בינג מול גוגל
נטועל יתרון הבינה המלאכותית
אין מפקפק -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!