עצומה להוספת ספק
-
@clickone אמר בעצומה להוספת ספק:
אני מכיר הרבה לשא עוברים לנטפרי כי הם רוצים חברה גדולה ומוכרת. וזו טענה שאין לי הרבה מה לענות עליה.
אמנם אין לי את הנסיון של @clickone, אבל ממה שאני מכיר זה "תירוצים", מי שבאמת רוצה, מסתדר.
[גם למעלה התירוץ הזה לא יעבוד] -
@יהודי-פשוט אתה לקוח פרטי, נכון?
עכשיו תחשוב שיש לך משרד עם 30 עובדים, ותגיד לי אם את מוכן לסכן את העסק שלך שלא יעבוד שעה....
זה לא פשוט. תאמין לי.לגבי הטיעון של המה יגיד למעלה, אני מכיר כאלו שבשביל זה שמים VPN בראוטר ועוד פתרונות. (או שמים תוכנה של נתיב עם הגדרת אתרים פתוחים מאד מאד מצומצמת)
-
@יהודי-פשוט אתה לקוח פרטי, נכון?
עכשיו תחשוב שיש לך משרד עם 30 עובדים, ותגיד לי אם את מוכן לסכן את העסק שלך שלא יעבוד שעה....
זה לא פשוט. תאמין לי.כל מילה פנינה.
וזה ממש לא משהו תיאורטי. כמנהל קהילה זכיתי ב"ה לצרף הרבה לקוחות לנטפרי, ביניהם 2 עסקים רציניים, ותדמה בנפשך מה קיבלתי על הראש (ובצדק...) כאשר היתה תקלה ב-RL (א' מהם כמעט הפסיד 40000 ש"ח בשל תקלה כזאת).
אחרי סיפורים כאלו, כאשר אני מציע את נטפרי לאנשים נוספים בקהילה, אני צריך להתמודד עם שאלות קשות.... -
-
@יהודי-פשוט ויש גם הרבה עובדות שאין אינטרנט גם בבזק ובחברות ענקיות וגם ללא סינון
בדיוק לפני שבוע היה לי תיקון באיזה חברה ואמרו ששלחו לי מייל ושם דבר לא הגיע שאלתי לפשר הדבר ענו לי שיש בעיה בשרת ומתקנים
אין שום קשר לניתוקים ולסינון נכון שיותר שכיח אבל ... -
לדעתי ספק גדול יוסיף הרבה לקוחות שלא רוצים להתחבר בגלל בעיות וכו'
-
@CtrlAltDel כבר כתבו את זה, ולא נראה שיש מי שחולק על כך
הנידון רק אם ספק גדול לא יפיל את הקטנים [והראשונים שנתנו אמון בנטפרי] ואז בלי תחרות הוגנת נשלם יקר. -
@יהודי-פשוט @למדן-וידען איזה נזק עלול להיגרם אם יהיה ספק גדול בנטפרי?
-
- שהקיימים יקרסו.
- אל תשכח שסתם תמיד אין רצון לקיימים שיכניסו מתחרים. (גם אני לא הייתי שמח מאד אם לתחום שלי היו נכנסים מתחרים - למרות הידיעה שהכל משמיים)
-
- שהקיימים יקרסו.
- אל תשכח שסתם תמיד אין רצון לקיימים שיכניסו מתחרים. (גם אני לא הייתי שמח מאד אם לתחום שלי היו נכנסים מתחרים - למרות הידיעה שהכל משמיים)
זה ברור שלספקים הקיימים יש אינטרס שלא יהיו להם מתחרים, אך מה האינטרס של נטפרי בדבר, כך מקובלני מבית אבי אבא שהתחרות רק עושה טוב עם הלקוחות...
-
חברים שלום
לרגל התקדמות עם חברת הוט נט,
דרושים לקוחות המתגוררים באיזורים עם תשתית הוט המעונינים לרכוש חבילת אינטרנט מסונן נטפרי, אופציה עם אפשרות לחבילת טלפון
לפרטים נא ליצור קשר K4184184@gmail.com -
-
@clickone היום ישיבות עיריות ארגונים כולם עוברים לנטפרי למרות שזו לא חברה גדולה.
-
- טובת הציבור גוברת על הכרת הטוב...
- התלבטתי אם לכתוב ובסוף מחקתי...
-
האמת, ככל שיצטרפו יותר ארגונים ואנשים- זה יהפוך את נטפרי לחברה גדולה
-
@בן-של-מלך בא נחלק.
יש את נטפרי.
ויש את הספקים.לגבי נטפרי, אני מאחל לעצמי ששירות הלקוחות בעסק שלי ידפוק כמו בנטפרי.
במהירות. בגמישות. ובמקצועיות.לגבי הספקים, עדיין הספקים לא מחזיקים שירות לקוחות ברמה של נטפרי עצמה.
בכלל, אין ספק אינטרנט בארץ (ולא רק ספק אינטרנט...) שנותן שירות בכזו צורה ורמה.
ואני מאמין שגם אם יביאו את החברה הכי גדולה היא לא תצליח לתת שירות בצורה הזו.בכל מקרה, אני באופן אישי ממליץ במיוחד לבעלי עסקים שעוברים לנטפרי לעשות את זה דרך אר-אל, בגלל שבנקודת הקצה הם צריכים לקבל שירות יותר מדוייק.
אבל עדיין חייבים להכיר בעובדה שיש שלא עוברים כי על אר-אל הם לא שמעו. (אישית מכיר כמה כאלה)
אחרי שנכיר בעובדה הזו, אפשר לחשוב ביחד איך גורמים לזה להיעלם. (אני מאמין שיש דרכים) [כל קופירייטר מתחיל יכול לתת תחושה ללקוח RL/019, מה אתה לא מכיר אותם? איפה אתה חי?? וכו'...]
-
אבל עדיין חייבים להכיר בעובדה שיש שלא עוברים כי על אר-אל הם לא שמעו. (אישית מכיר כמה כאלה)
יש עוד סיבות... התלבטתי אם לכתוב ובסוף לא כתבתי...
-
השיקול הוא נטו לטובת נטפרי ולטובת הציבור. אנחנו חייבים שהספקים יוכלו להתחרות זה בזה כדי שיהיה מחירים הוגנים.
ברגע שיהיה לנו ספק גדול אנחנו יכולים למצוא את עצמנו רק אם ספק אחד ובלי תחרות. וזה אסון לנטפרי. -
@magicode אמר בעצומה להוספת ספק:
השיקול הוא נטו לטובת נטפרי ולטובת הציבור. אנחנו חייבים שהספקים יוכלו להתחרות זה בזה כדי שיהיה מחירים הוגנים.
ברגע שיהיה לנו ספק גדול אנחנו יכולים למצוא את עצמנו רק אם ספק אחד ובלי תחרות. וזה אסון לנטפרי.סוכ"ס יש תגובה רשמית
שני כתובים המכחישים זה את זה עד שיבוא השלישי.... -
כאשר דיברו כאן על ספק גדול כגון נטוויז'ן,
הציפיה היא שנטפרי ידרשו מחיר אחיד לכלל הלקוחות כולל נטפרי, וכך אם אפשר לקבל בנטוויזן תשתית + ספק ב70 ש"ח ל40 מגה (שימור לקוחות). זה יהיה גם עם נטפרי.
כפי שכבר היום יש בחברת 019.
וכן ספק בלבד יעלה 20 ש"ח ולא 37 כמו בRL!!!
ובמקסימום תוספת לנטפרי תהיה 5 ש"ח לחודש ולא 17 לספק או 47 ש"ח לתשתית + ספק.ולכן אין חשש מפני התחרות היות ונטויזן כחברה, מתחרה עם שאר החברות הגדולות ולא תהיה לה סיבה להעלות מחירים בגלל נטפרי.