Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אין תגובות
י
תודה ל @מנתק על התשובה,
עכשיו השאלה היא למה בעצם אין סים של נט-פרי עם קו-טלפון ? לכאורה אין כאן שום בעיה של כשרות וכדומה , אשמח לקבל תשובה
תוכל לקרוא על זה פה https://netfree.link/wiki/פרטיות_ומידע_אישי
info@chocolatey.ga
@ירדן למה אתה מקפיץ אשכולות ישנים ?? תפתח נושא חדש !
@magicode אמר בדיווח על תמונות בגוגל תמונות:
והיום Edge זה גם גוגל.
התכוונת: זה גם כרום. ח"ו גוגל 🙂
@hagai-w לא הבנתי, מצאת פתוחים בנטפרי או לא?
@מענטש-אמיתי אמר בהאם נטפרי יכול לחסום אתרי קניות שמוכרים מוצרים מזוייפים:
צריך להיות דף התראה על דיוג, סטייל גוגל, לפני האתר.
אני לא חושב שכדאי דף התראה. אולי הודעה למעלה כמו שיש בויקיפדיה.
A
אולי התראת push ע"י OneSignal לדוגמא זה פתרון נח
@לחיל-אומר 89 ש"ח ל-011 + 15 ש"ח לנטפרי. (אני משלם למעשה 119 ש"ח כי אני משלם עוד 15 ש"ח ל-011 על כתובת ip קבועה).
אז כשצועקים זה עובד...
@yzahn אמר בבעיית אבטחה:
@ari62 עדיין לא הסתדר? שלחתי פנייה לנטפרי שהפנו אותי ל-019, שהפנו אותי חזרה לנטפרי... בסוף איכשהו זה הסתדר על ידי ש-019 תיקנו משהו אצלם. (תודה מיוחדת ל@magicode)
מעולה,תודה.
@יעקב-אא שאלתו של פותח השרשור התפתחה לגבי פריצות תוכנות וכדו' ובכל מקרה אינו קשור לנטפרי
זה לא עובד ביוטיוב כי זה מאשר את כל הסרטים שנמצאים תחת הדומיין, ואי אפשר לאשר את כל יוטיוב
@Edaher כתבו שם שזה קורה גם ברימון אז מסתבר שזה לא קשור לנטפרי ב. הביאו שם פתרונות ניסית אותם ? לא עזר ?
א
@אברהם-הצפתי אמר בעדכנתי בלוסטאקס - והוא הפסיק לעבוד - מה עושים?:
שם מדובר על גירסאות ישנות, הפיתרון שהובא אז לא תקף
אז מה עושים? יתכן ששנמוך יעזור?
E
@שואף שאלתי סתם בכללי אם כל הקוי טלפון האלה שעובדים על סים אם אפשר לשלוח בהם פקס כמו בקו קוי רגיל ?