• בקשת עזרה דחוף למשתמשת חדשה באינטרנט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    222 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @מירי-ה @מירי-ה אמר בבקשת עזרה דחוף למשתמשת חדשה באינטרנט: אני גרה באזור בלי קליטה טובה, ואני רוצה לדעת איזה סטיק הכי כדאי לקנות כך שהאינטרנט יעבוד לי מהר וטוב (עד שאתחבר לקו של בזק), תוכלו להמליץ לי? באתר הזה אפשר לבדוק מה הקליטה הטובה ביותר באזור מגורכם. בנוסף בדף הזה ניתן לראות את רוב דגמי הנטסטיקים ואיזה נטסטיק מומלץ לכל חברה בהצלחה
  • גוגל פיי - יש פתרון?!

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    651 צפיות
    משה 144מ
    @a0533057932 אמר בגוגל פיי - יש פתרון?!: @מאןדהו הוא דיבר על NFC שם זה לא קשור לרוט ברגע שהמכשיר (בסמסונג לפחות) נפרץ פעם אחת בסמסונג זה כפי שכתבת אבל במעבדי mtk NFC עובד גם עם רוט, ולעצם הבעיה של פותח הפוסט יש מודולים שמסדרים את זה ואחר כך גם גוגל פיי יעבוד עם רוט פעיל. אני לא משתמש בגוגל פיי ואני לא יודע את שמות המודולים. אבל תחפש ב XDA פיתרון
  • Google Assistant עובד בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    427 צפיות
    T
    @sivan22 איך הצלחתי ? אני כבר השתגעתי שבוע ולא הצלחתי ?
  • למה הורדה מיוטיוב לא עובד??

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    767 צפיות
    חיפושית 100ח
    @חנניהו ממליץ מנסיון על התוכנה החינמית הזו. קלה לשימוש, לא שוקלת הרבה, ותומכת במספר פורמטים.
  • מכשיר וויז כשר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    @rutgotliv אמר במכשיר וויז כשר: לנו יש מכשיר וויז כשר של חברת דרך המלך ברוך ה עד היום עובד לנו מעולה .שירות שלהם מעל ומעבר היה לנו שאלות וקבלנו מענה מקצועי ומהיר . אין להם שום פיקוח או כשרות...
  • איך אפשר להוריד וואטצאפ למחשב בלי שיש טלפון חכם?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    270 צפיות
    נ
    @מירי-ה ברוכים הבאים לפורום. האמת היא ששאלתכם - אינה קשורה כ”כ לפורום. עיקר הנידונים בפורום זה - הם נידונים שקשורים ישירות (ובעקיפין) ל’נטפרי’ ולסינון. ביחוד שב’נטפרי’ אפליקצית ’ואטסאפ’ חסומה כמפורסם. שאלתכם מתאימה יותר לפורום טכנולוגיה דוגמת ’מתמחים טופ’, ’תחומים’ ועוד.. בהצלחה..
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    3 צפיות
    אין תגובות
  • בדיקת תגיות לאתר פתוח

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    141 צפיות
    yzahnY
    זה פיצ'ר מבוקש. אפשר להצביע כאן: https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=22 (לא יודע כמה ההצבעה תשפיע...)
  • פורום אוצר החכמה

נעול
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    568 צפיות
    magicodeM
    @מלאכי אמר בפורום אוצר החכמה: @magicode לא אישור של נטפרי אלא של ועדת הרבנים. כך היה עד אצלי עד היום. תפתח אשכול בפרום של וועדת הרבנים. או שתתקשר אליהם. פה זה לא פרום שלהם.
  • מהי חבילת האנטרנט קווי הכי זולה שיש?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    280 צפיות
    nigunN
    @נ-חיים-0 זה כנראה תלוי בשעות או במיקום
  • כמה משתמשים רק במייל?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    167 צפיות
    אין תגובות
  • איך מורידים דרייברים מהאתר של מייקרוסופט בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    182 צפיות
    a0533057932A
    @אבצן https://www.microsoft.com/he-il/p/realtek-audio-control/9p2b8mcsvpln?tp=RHJpdmVyTm90ZWJvb2s%3D&rtc=1&activetab=pivot:overviewtab זה לא קישור להורדה מהאתר אלא מהחנות ולזה יכול להיות מקבץ סיבות למה לא עובד החל בספקים וכלה בתוכנות שנועדו למנוע עדכונים אבל משביתים גם את החנות על הדרך
  • איזה ספק הכי משתלם בהוט ונטפרי?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    320 צפיות
    י
    @מורשת-מרן אני משלם 20 שח לחודש. לא יודע 3 ניתוקים של אינטרנט נתקלתי פעם אחת. וניתוק של הסינון אני יכול לומר לך שיש לי וייפרי ואף פעם לא נחסם לי הגלישה. זאת אומרת שאין נפילות.
  • באיזו תוכנה להקלטת מסך אפשר להשתמש בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    196 צפיות
    ש
    @רחמים בודקת, תודה רבה
  • גלישה חינמית

אינטרנט מסונן
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    398 צפיות
    5484997585
    @mech אמר בגלישה חינמית: @משהו-0 אם הנתב שאתה מתחבר אליו הוא על נטפרי, כן. אם לא, לא. דרך VPN (נטפרי anyware) אפשר לגלוש דרך וויפי לא קשר ולהתחבר לסינון נטפרי. רק שצריך סיבה כדי שבמערכת הפניות יאשרו את זה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    221 צפיות
    5484997585
    מה הם יוכלו לעשות? זה מחשב עבודה, ודאי שאי אפשר לגעת בו פיזית
  • בעיה בהתקנת תעודת אבטחה עם מג'יסק

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    231 צפיות
    אחד תםא
    @אהרן-שובקס כתוב שזה נכשל (גם בלוג, וגם במשבצת למעלה)
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    9 צפיות
    אין תגובות
  • פירוט חודשי של שעות גלישה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    312 צפיות
    5484997585
    @yisroel תודה רבה! יעיל מאד אמנם עובד לפי ימים / עד עכשיו אבל עושה את העבודה!