• אשכול עדכונים על שידורים פתוחים ממירון תש"פ

12
    5 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @משרדי @administrators אין סיבה יותר שהאשכול הזה יהיה נעוץ
  • איזה נטסטיק לקנות

40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    4k צפיות
    י
    @משה-זוכמיר איזה קנית? איך איזה דגם וחברה ?
  • וידאו טוב - האם יש קשר לזכויות יוצרים?

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    שלום על ישראלש
    הערה צדדית,לא ראיתי שמישהו כתב על העובדה שיתכן ומעלה התוכן ליוטיוב הוא עצמו הגונב, וממילא ההורדה של הסירטון הזה בעיתית מבחינה הלכתית. @tzvi לתשומת לבך.
  • טאבלט עם וויי פרי מתחמם

וייפרי אנדרויד
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    503 צפיות
    אין תגובות
  • תמונות גוגל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    695 צפיות
    א
    @בן-עזאי אמר בתמונות גוגל: @אנוממי מניין שאבת את המידע שהכוונה רק לעמוד שני? כי פעם שאלתי במערכת הפניות למה אין בתמונות של גוגל עמוד שני ואמרו לי בגלל שלנטפרי אין מספיק יכולת לבדוק כל כך הרבה תמונות
  • תכנת אונלימייל של אאוטנט

2
    12 הצבעות
    2 פוסטים
    801 צפיות
    ח
    המנהג הזה של להאשים את הצד השני קיים בכל תחום שתלוי בשנים יעידו על כך כל מי שיש לו תשתית וספק או אינטרנט וטלפון או ספק וסינון תמיד הכי קל להאשים את הצד השני (ולפעמים גם קשה לדעת מי האשם) אבל מנסיון אאוטנט תמיד משתדלים לעזור גם בדברים שברור שלא קשורים אליהם (אולי כי הם יודעים שמה שלא יהיה יאשימו אותם) ייש"כ על המידע
  • עדכונים באפליקציות

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    446 צפיות
    אין תגובות
  • נפתח הערוץ של הרב יוסף דופרמן

1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    472 צפיות
    אין תגובות
  • אפליקצית בנק פועלים

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    537 צפיות
    י
    מעו!!!המקום בדיוק וזה לבקש הזמן כל מנסה מועלה
  • עידכון אפלקציה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    413 צפיות
    אין תגובות
  • ויפרי לאנדרויד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    504 צפיות
    shragaS
    @d2000 הכל חסום, אפשר להתקין רק מחנות האפליקציות של נטפרי.
  • שאלה קטנה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    458 צפיות
    yzahnY
    https://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
  • גוגל גרופס בנטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    468 צפיות
    אין תגובות
  • נטסטיק HUAWEI דגם e8372h-608 - התקנה באובונטו

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    605 צפיות
    K
    דיברתי עם 019 והם עזרו לי להגדיר כמה דברים. בסוף זה לא היה קשור לאובונטו, אפילו שהייתי רוצה להבין איך אפשר לעשות שהוא יזהה את הנטסטיק ולא דרך הווי פי. אבל ב"ה עובד. תודה רבה.
  • השתפרה לי המהירות של 019 באזור ב"ב

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    551 צפיות
    יעקב ישראלי
    דיברתי על 019 (והם יותר מהירים מפרטנר (גם בלי סינון) ואין לי מושג איך)
  • האם הגלישה בנטפרי VPN איטי יותר?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    501 צפיות
    M
    עקרונית vpn מוריד במהירות התעבורה ב10% לפחות. אם זה מורגש או לא זו שאלה אחרת. בדרך כלל לא מרגישים בהבדל. הייתי תקופה ארוכה מאוד עם vpn והכל זרם חלק.
  • בדיקה אם הנמען משתמש בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    549 צפיות
    yzahnY
    @מתמחה-במחשבים אמר בבדיקה אם הנמען משתמש בנטפרי: האם עצם הכניסה לקישור המקוצר עדיין נרשם באתר למרות שזה לא נכנס בפועל לאתר (שכן האתר המקצר עדיין לא נפתח)? בד"כ כן, (כמו ש-@someuser כבר כתב). יתרה מזו, נראה לי שאם התשובה היא רק redirect לאתר פתוח, זה יעבוד לגמרי בנטפרי. עריכה: רגע, אולי לא הבנתי נכון. אתה שואל אם האתר המקצר ירשום את הכניסה, או שאתר היעד? למעשה, בכל מקרה התשובה היא "כן" מכיון שנטפרי לא חוסמים redirect-ים. או אם אני שולח תמונה בגודל 1x1 שיורד מאתר שלא נבדק במידה והתמונה ירדה האם זה אומר שהנמען לא משתמש בנטפרי, או שזה תלוי בהגדרות הבדיקת תמונות של נטפרי אצלו במייל? לא יודע אם זה יעבוד בכלל בגימייל כי כל התמונות עוברות דרך פרוקסי של ג'ימייל. וגם בכל מקרה התמונה ירד כדי לייצר ממנה תמונה מפוקסלת של 3X3. @someuser אמר בבדיקה אם הנמען משתמש בנטפרי: כמדומה שהיום זה כבר לא קיים כמדומה שאתה מתכוון לזה: [image: 1592326356579-11990c0c-7f47-41cd-9a37-c18dc9c2b33c-image.png] ואם כן זה כן קיים.
  • אסור להיות סטודנט בנטפרי?!

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    729 צפיות
    בן עזאיב
    @nigun למעשה אני לא סובל ממחסור של נקודות בגלל שאני מחזיק כמה וכמה קוים עבור העובדים שלי כך שכל חודש יש לי הרבה מאד נקודות אבל הגישה שלך מאד נכונה בעיני
  • אשכול התגיות - כנסו ועזרו - תודה!

27
    3
    11 הצבעות
    27 פוסטים
    1k צפיות
    M
    maybe try here http://www.livigent.com/technology-details/p-1/
  • ניתוקים ב019 - סטיק

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    543 צפיות
    N
    לא מתנתק, אבל יש זמנים כמו מ-7 ערב, שעובד נורא. והבעיה שהנציג שלהם אחרי שעושה איפוס, אין לו עוד איך לעזור עד שלא תמצא מחשב אחר כדי לבדוק אם הבעיה במחשב או סטיק אחר, או להכניס את הסים למכשיר אחר... בקיצור אין להם תשובות. ולפי דעתי הם יודעים טוב מאוד באיזה איזורים יש קליטה טובה ובאיזה אין, והם פשוט לא רוצים לומר לנו שיכול מאוד להיות שיש אנטנה אחת בכל האזור וזמני עומס פשוט גורמים לקריסה של הקליטה.