• Wifree לאנדרואיד במסלול מייל בלבד

אנדרואיד wifree לאנדרואי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    BetzalelB
    אפלקציה של bluemail עובד מצויין עם חשבון גוגל, השתמשתי בו קודם ששמתי וייפרי על אנדרויד וגם עכשיו עובד מצויין, גם עם notifications, האפליקציה של גוגל לא עובד בשבילי כלל. BlueMail אמור להיות אחד מהאפליקציות למייל הכי טוב בעולם
  • מעונין להתחבר לנטפרי וקצת מסתבך...

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    820 צפיות
    נ
    התחברתי לנטפרי!!! אין עליכם! תודה ענקית על כל העזרה! ותדעו להעריך את זה שאתם בנטפרי כי אין עליהם בעולם!
  • גיבוי וסנכרון בגוגל דרייב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    627 צפיות
    WEB developerW
    @מירי-מנדל https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_הסינכרון_של_Backup_and_Sync_from_Google_\_Drive_File_Stream
  • שגיאה 502

שגיאה 502
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    491 צפיות
    יעקב ישראלי
    @OR במקרה הזה לאתר
  • למה נט פרי לא פותח את דוסינט?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    805 צפיות
    יעקב ישראלי
    @יהודית-אלבז המקום ימלא חסרונך/ם די באמת לאיפה נגיע ?
  • בעיות בעדכון אנטיוירוס eset.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    623 צפיות
    מ
    מה ?? התמיכה של איסט נמצא בפורום נטפרי ??! יופי ! מי שיש לו בעיות עם איסט ונטפרי יש למי לפנות
  • כיכר השבת

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    900 צפיות
    מ
    @יהודה-יהודה אמר בכיכר השבת: יש אפשרות להכנס לכיכר השבת בלי שיש לי את האתר כן, בצומת הרחובות יחזקאל מלכי ישראל מאה שערים ישעיהו בירושלים, שם לא צריך אתר כדי להיכנס... (אבל רק בשעות הלילה, כי בבוקר צריך לבדוק אי ליכא דרכא אחרינא..) כאן בנטפרי, אין אתר כזה...
  • מדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    470 צפיות
    בן עזאיב
    @ruchami935 אמר במדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד: זה משנה איזה מכשיר זה? משנה הגירסא עד גירסא 7 כל האפליקציות הפתוחות פועלות אחרי התקנה של תעודת אבטחה גרסאות 7 ומעלה זה כבר יותר מסובך מוזמן לקרוא יותר כאן https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד א לחפש פוסטים נוספים בנושא (ויש הרבה) בהצלחה
  • הצא'ט נחסם לכולם ??

26
    1
    1 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @margalit אמר בהצא'ט נחסם לכולם ??: @משוש אמר בהצא'ט נחסם לכולם ??: @margalit אמר בהצא'ט נחסם לכולם ??: @משוש אמר בהצא'ט נחסם לכולם ??: @חינמי אמר בהצא'ט נחסם לכולם ??: אני לא מכיר אדם שצריך צ'אט גוגל לצרכי פרנסה... אבל אני כן מכיר רבים שמעבירים על זה שעות רבות של "לעשות כלום"... JDN זה לפרנסה? חדשות זה לא הדבר הכי חיובי לא צריך הרבה אתרי חדשות, מספיק אחד. בואו נוציא מהראש את הקלישאה הזאת שאינטרנט הוא רק לצרכי פרנסה, כי זה לא! (חלק כן, אולי פעם כולם לא היום). דיברו על מסלול מייל בלבד ולא על כלל האתרים. (מי שעושה מסלול מייל בלבד, זה כנראה לצורך ולא לבילוי...) מי שעושה מסלול למייל בלבד שיתנו לו אפשרות לשנות. הרי בכל מקרה אפשר לשנות מסלולים כל הזמן מי שרוצה לשנות מסלול, עושה את זה... מה מציק לכם שזה נחסם? מי שרוצה את זה פתוח אז שיעשה רשימה לבנה... למען האמת לי זה פתוח. אבל יש לו הרבה באגים וזה מציק. זה הרבה פעמים נחסם גם לי ורק אחרי כמה דקות חוזר
  • אתר בנק הפועלים לא עובד לסירוגין

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    488 צפיות
    משרדימ
    זה בעיה שלהם. חומת האש שלהם חוסמת את הIPים.
  • ניתוק אניוואר 2

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    814 צפיות
    yzahnY
    @שלו אמר בניתוק אניוואר 2: כי ברגע שהתוכנה מותקן א"א לגלוש על רשת שאינו נטפרי למרות שאין ווייפרי זה לא נכוון
  • מהירות גלישה בחיבור סלולרי | שתפו

נעול
    105
    1
    9 הצבעות
    105 פוסטים
    17k צפיות
    א
    https://www.speedtest.net/result/9578700868 מודיעין עילית 019
  • עזרה בהורדות מוידאוטוב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    523 צפיות
    a0533057932A
    @פינקית באם אתה מבין תבחר במספרים שיוצרים מלבן
  • תעודה לאפליקציות בשיואמי 7A

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    562 צפיות
    מאןדהומ
    @זבולי אני פעם עשיתי את האפשרות הזאת. בדרך כלל, האפליקציה לא עובדת חלק אחרי ה"טיפול" הזה. וישנם גם אפליקציות שבכלל לא עובדות. בנוסף, באם תעלה את הקובץ APK לשימוש ציבורי. הבעלים של האפליקציה יחסמו את האפליקציה המסורסת באיזשהו שלב (קרו דברים כאלה עם כמה אפליקציות)
  • סיב אופטי בנטפרי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @mashav אמר בסיב אופטי בנטפרי: @מטעמים השאלה היא אם שרת הסינון יהיה מחובר גם הוא לסיב אופטי, שאם לא מה הועילו חכמים, מהירות הגלישה תרד במעבר בשרת. @magicode כבר אמר כאן בפורום שעשו ניסיון כבר עם RL.
  • חנות האפליקציות של אפל

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    O
    @בן-עזאי מה, לא היה ברור מה שכתבתי?
  • אין אפשרות לשלוח מיילים

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    5k צפיות
    ח
    @נפתולי תודה רבה צודק ב 100% תודה ושוב פעם תודה אין עליך
  • חיפוש סרטון ביוטיוב - דרך פשוטה וקלה יותר

4
    1
    7 הצבעות
    4 פוסטים
    851 צפיות
    יוחנן בוקסבויםי
    @מטעמים אמר בחיפוש סרטון ביוטיוב - דרך פשוטה וקלה יותר: שלום לכולם, בגלל שאתר יוטיוב חסום בנטפרי, מתי שדרוש לי סרטון על נושא מסוים, אני לפעמים נובר שעות ארוכות בחיפוש. ובמקביל אני נוהג להתיש את החבר'ה במערכת הפניות בבדיקה של כמה וכמה סרטונים שאינם קשורים, עד שאני מגיעים לסרטון הנצרך.. (מהיכן לי לדעת את תוכנו של הסרטון....) באתר הויקי של נטפרי הציגו פתרון חלקי. ציטוט: ניתן לחפש סרטונים ביוטיוב באמצעות שאילתת החיפוש הזו בגוגל: site:youtube.com מילת החיפוש. או פשוט לכתוב "יוטיוב" אחרי מילת החיפוש. לאחרונה גיליתי רעיון הרבה יותר טוב, גם יחסוך לכם זמן חיפוש וגם יחסוך פניות למערכת: לאחר שאילתת החיפוש הזו בגוגל: site:youtube.com , ללחוץ על לחצן חיפוש תמונות. כך זה מציג את אותם תוצאות בדיוק. רק עם תמונת הסרטון. דוגמא: https://www.google.com/search?q=נטפרי+site%3Ayoutube.com&tbm=isch&ved=2ahUKEwikztvx_O3pAhXB_IUKHVCcCbwQ2-cCegQIABAA&oq=נטפרי+site%3Ayoutube.com&gs_lcp=CgNpbWcQA1DNowFYurQBYOq3AWgAcAB4AIABAIgBAJIBAJgBB6ABAaoBC2d3cy13aXotaW1n&sclient=img&ei=dvXbXqS7HMH5lwTQuKbgCw&bih=920&biw=1920&safe=active&hl=iw זה התוצאה: [image: 1591475562685-7be64af7-d95a-4280-ab0f-0c448ac4de48-image.png] @shraga @magicode אני חושב שכדאי להפעיל את זה בברירת מחדל. (של חיפוש סרטונים, במקום זה שמוביל לתמונה של אדמה חרוכה...) זה יחסוך למערכת הפניות הרבה בדיקות שווא. רעיון גאוני אבל בחיפוש הרגיל כשמוסיפים יוטיוב אם התוסף הזה אפשר לראות אם זה חסום או לא
  • איך אני מוריד שירים למחשב מנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    520 צפיות
    מ
    @a0504147248 אמר באיך אני מוריד שירים למחשב מנטפרי?: תגובה: ביינתים ניסיתי הרבה ולא מצאתי אתר נורמלי אתר מעולה!! https://newsmusic.blogspot.com/
  • סינון תמונות בגוגל תמונות

תוספים לכרום
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    610 צפיות
    chvC
    @mashav השואל - שואל למה לא מסננים.