• איזה אתרים יש לחסום כדי שלא יעקבו אחרי ב MAILTRACK

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    4k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @גד אמר באיזה אתרים יש לחסום כדי שלא יעקבו אחרי ב MAILTRACK: האם כשמוגדר אצלי לא לפתוח תמונות ללא בקשה, זה חוסם את התוכנה שלא תראה אם פתחתי את המייל? (שלחתי למייל אחר שלי וכל עוד לא עשיתי הצג תמונות זה לא סימן לי כנקרא) חיפשתי בפורום את הנושא הזה, אח"כ מצאתי, ובטח אתה כבר יודע שיש ל@magicode תוסף שעושה את הפעולה הזו בדיוק.
  • גוגל דרייב

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    @אפרת לפי התמונה פשוט הצלם לא נתן הרשאה לכתובת המייל שאת משתמשת בה. צריך לבקש ממנו להוסיף את הכתובת ולתת לה הרשאה.
  • תחליף לצ'אט של ג'ימייל ללא אפשרות לקבוצות

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    472 צפיות
    אין תגובות
  • מעבר בין פרופילים ללא יכולת לשנות פרופילים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    490 צפיות
    ארז מלבנוןא
    @ריקי יש אפשרות לנעול את הגדרות הסינון עם סיסמא אין אפשרות לחלק בין ההגדרות שונות
  • האם מהיום נחסם לגמרי האפשרות של צאט במייל

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @abc אמר בהאם מהיום נחסם לגמרי האפשרות של צאט במייל: @RNC פשוט מאוד אחרי ש @אלעס-גוטס העתיק כאן בפורום מה שהוא (כנראה) קיבל במייל מהקהילה שלו (יש קהילות שכבר חסמו את זה מזמן), הלכו בעלי החדשות למיניהם והדביקו למנויים שלהם בתור חדשות טריות, רק שהסירו את החתימה של קהילה הספציפית הזאת, כנראה כדי שיוכלו לפרסם זאת בתור חדשות הקשורות לכלל הציבור. אז גם לכל שאר החדשות תאמין בהם בעירבון מוגבל... אני לא קיבלתי כזה דבר העתקתי מהמכתב ששלחו לחסידי תולדות אהרן
  • מגבר וויפי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    יהושע ב.י
    @סענדער אמר במגבר וויפי: @יהושע-ב. אמר במגבר וויפי: @שוקי אמר במגבר וויפי: שלום אני רוצה להגביר קליטה של מודם שיהא לכל הבית כלומר גם לקומה עליונה מישהו מכיר אולי ואם כן מה מומלץ וטווח מחירים וכן מאייבי אם יש למישהו קישורים בתודה מראש וגמר חתימה טובה יש לי מכשיר טי פי לינק, ראוטר בלי מודם, שאני לא משתמש בו, אני יכול למכור אותו במאה שקל. הוא משמש כמאריך טווח (לראוטר עם מודם קיים) לפי כתבה שראיתי. אני מעוניין במכשיר כזה זה עדיין אצלך או שמכרת את זה כבר? אם לא (מכרת) אנא שלח לי מייל AS2DENIS@GMAIL.COM תודה tl-wr841nd ראה עליו כאן מה שכתבו בענין אפשרותו להוות מאריך טווח https://www.glouds.com/convert-old-router-to-range-extender/
  • מאז שהתקנתי נטפרי - ההיסטוריה לא נמחקת....

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    משרדימ
    @לחיל-אומר פה דיברו על יציאה/כניסה לכרום.
  • העלאה ל you tube

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @כול-העולם-גשר-צר אמר בהעלאה ל you tube: תודה לך שים לב לתמונה שאני מעלה סרטון זה נשאר במצב הזה ולא נהיה כלום [image: 1488808284985-upload-b6250fab-0d62-4ebc-a621-6a5b51c04a0e.png] @כול-העולם-גשר-צר אמר בהעלאה ל you tube: תודה לך שים לב לתמונה שאני מעלה סרטון זה נשאר במצב הזה ולא נהיה כלום [image: 1488808284985-upload-b6250fab-0d62-4ebc-a621-6a5b51c04a0e.png] אתה מעלה סרטון יותר ארוך מרבע שעה?
  • נטפרי - שיתופי?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    639 צפיות
    מ
    @magicode באופן כללי כן. אבל גם לא בנוגע לפרוייקטים חדשים בתוך נטפרי? נניח הפיתוחים החדשים הנמצאים כעת בהצבעה
  • הפורום עבר לשעון חורף

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    510 צפיות
    גבריאל פולארדג
    @יוליוס אהבתי מאוד את החתימה שלך
  • לא ניתן להיכנס לאלי אקספרס, למה?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    825 צפיות
    מ
    מחקתי קאש, לא עזר, בדפדפן פיירפוקס אותה בעיה, ובדפדפן ספארי עובד כרגיל
  • Tor Browser

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    זה ממש לא דפדפן בטוח.. ההיפך. עצם זה ששם כביכול בטוח וזה מה שגורם שמי שיש לו מה להסתיר נמצא שם, זה גם הגורם למעקב אחרי כל מי ששם. ויש מספיק מי שמנטר את הדבר הזה.
  • מה קרה לנטפרי?

40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @magicode אמר במה קרה לנטפרי?: @אורי אמר במה קרה לנטפרי?: @ליכט אמר במה קרה לנטפרי?: מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה. מוזר! אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה. צודק זה השתנה כבר מזמן אם המטרה היא עידוד המשתמשים להכניס את כל הפרטים, אז כדאי שהמשתמשים ידעו את הכללים
  • תמונות שלא נפתחות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    878 צפיות
    י
    @shraga אמר בתמונות שלא נפתחות: @אורי מבחינה טכנית לעיתים התמונות ממוקמות באתר אחר שהוא אתר לכשעצמו, ולכן בכדי שהתמונות יישלחו לבדיקה יש צורך בבדיקת האתר כולו, לכן זה לא רלוונטי שליחה דרך הפאנל, כי במצב הזה יהיה עומס במחלקת בדיקת האתרים, אולי אפשר להגדיר מלכתחילה שכל התמונות יישלחו לבדיקה גם אם האתר לא נבדק (כמו שקורה היום עם קבצי js וכדו') , אבל אני מניח שאם זה לא מוגדר כך יש לזה סיבה (לא ביררתי אותה). אכן הצעתי את הרעיון הזה כנראה יותר מפעם אחת, וכאן באופן די ברור אחר משא ומתן ארוך בעניין הנ"ל. אולי כן כדאי לבדוק את הסיבה, לפעמים נשמטים דברים פשוטים כ"כ רק מחמת שכולם בטוחים שאם זה היה מתאפשר זה היה מיושם מזמן...
  • התקנת תעודת אבטחה באנדרואיד (root)

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    Z
    אגב, פתחתי בעבר נושא בענין מדריכים לביצוע רוט בקישור הזה (http://forum.netfree.link/topic/3845/מדריך-לביצוע-רוט-למכשיר-ללא-אחריות/6) מי שצריך שיעלה שם בקשה עם שם מכשיר ודגם. וכמובן, מי שיודע יוכל לעזור... (ולחסוך לי זמן בשיטוט בפורום xda. שאגב הוא המקום למצוא כמעט את כל המדריכים שקשורים לאנדרואיד. פשוט תבצעו תרגום גוגל ותאמצו את הראש שלכם להבין דבר מתוך דבר :))
  • קו חדש ואיכותי בנושאי טכנולוגיה - בעקבות מכתב הרב קורח

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    537 צפיות
    אין תגובות
  • נטפרי-הדרן

הדרן
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    @shukiha אמר בנטפרי-הדרן: @משה-זוכמיר אמר בנטפרי-הדרן: @shukiha אמר בנטפרי-הדרן: יש לי טאבלט שלהם טאב a2 וכל פעם עד שהוא מתחבר לוי פי אן לוקח די הרבה זמן וגם הגלישה עצמה לא בשמיים אבל יתכן שהבעיה ספציפית אצלי רק לא היה לי רת הזמן לבדוק את זה מולם ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקוע @shukiha אמר בנטפרי-הדרן: יש לי טאבלט שלהם טאב a2 וכל פעם עד שהוא מתחבר לוי פי אן לוקח די הרבה זמן וגם הגלישה עצמה לא בשמיים אבל יתכן שהבעיה ספציפית אצלי רק לא היה לי רת הזמן לבדוק את זה מולם ויש עוד משהוא מוזר שהרבה פעמים שאותו אתר אם אני נכנס מהמחשב התמונות פתוחות ושם זה תקוע אכן ההתחברות לvpn לוקח זמן, הם מדגישים את זה בקניה, זה משתפר עם הזמן. יש לי את זה כבר שנה בערך ולא ראיתי שיפור זה לפעמים ככה ולפעמים סתם בשביל הידע מה הסיבה לזה ? לא בדקתי אבל מה קורה עם וי פי אן של נטספארק בהדרן זה גם אותו דבר או שזה דוקא עם הוי פי אן של נטפרי? לא יודע איך נטספרק עובד אבל אל תתקרב לזה. התמונות שאתה לא רואה קשור לסינון של הדרן שמתכנתים את המכשיר לסינון של האפלקציות אני מדבר על סינון בדפדפן לא באפליקציה או שהדפדפן זה גם אפליקציה שהם מסננים ואם הם מסננים את בדפדפן כמו באפליקציה אולי זה מסביר את הבעיה כי זה בעצם סינון כפול כן אני יודע על מה אתה מדבר, אני מסביר שבגלל שהדרן מסננים את האפלקציות זה גם משפיע על פעילות הדפדפן, עוד דוגמה: באפלקצית ג'מייל לא תראה כלל תמונות.. עוד דוגמה: סרטוני יוטיוב המאושרים בנטפרי-ישנם שלא תצליח לראות טוב כל כך.
  • תהליך הצטרפות

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    by6199B
    אחרי בדיקה של @957 התברר שאני אכן משמש בשם משתמש שלכאורה לא קיים, כבר כי אני משלם על משהו אחר היום, עם זאת ייתכן ועשו משהו ידני
  • המעבר מויקיפדיה לנמכלול

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    754 צפיות
    by6199B
    @יצחקSW אמר בהמעבר מויקיפדיה לנמכלול: הא מעניין... היה לי את הבעיה הזו גם כשהייתי באתרוג... אז כנראה הבעיה שהיייתה סודרה ואני כשראיתי את זה חשבתי שהיא נשארה דא"ג היוזמה של מכלול קשורה לנטפרי? מכלול זה אתר שכבר קיים 4 שנים במהלכם השתנה תוכניות ומדיניות כמו גרביים, הייתה תקופה של שיתו"פ אח"כ היה הפסק ועכשיו יש שוב שיתו"פ, לא משוכנע שבחנוכה כשהאתר שלהם יהיה מוכן לדבריהם או בכל מועד אחר המדיניות תשתנה והשיתו"פ ייפסק.
  • מגינים על המגן שלנו

96
    5 הצבעות
    96 פוסטים
    15k צפיות
    חיםח
    @ליכט אמר במגינים על המגן שלנו: @מעלה-ומוריד אמר במגינים על המגן שלנו: הדברים האלו זה הקוסם או ההוא מהגולן? @GolanArt אמר במגינים על המגן שלנו: אתה צריך להזכיר את השם של הבוס. אני בורג קטנטן, מה שהוא מחליט אני עושה (או מתעצבן ועושה ) מצד שני, כבר מתחילת הדרך @GolanArt החליט לתת את כל הבמה ל @magicode, ראה כאן: https://www.prog.co.il/threads/אינטרנט-100-כשר.130508/#post-1868982 וואו! @ליכט תודה על הקישור, אף פעם לא ראיתי את זה. זה מדהים לראות איך ש @magicode ביקש בכלל מלכתחילה לעבוד בשיתוף עם אתרוג ונטצח עד שהוא ראה שיש להם שיקולים כלכליים, אני מדמיין לעצמי שהם מתחרטים כיום על כל רגע שלא הכניסו אותו למערכת, כי היום הם צריכים להוציא על זה הרבה כסף בשביל הפרת פטנט מדומה וכדומה