• איך אנ י מצלם לתמונה אשכול שלם

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    894 צפיות
    מ
    @אוריויל זה לא תוסף, זה תוכנה לי נראה שלא, כי זה מצלם את כל העמוד, וכל פעם עמוד אחד (אני עניתי כי גם לי יש את זה)
  • רישום פטנטים לנטפרי

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    שלום עולםש
    @magicode הסיבה שיש לדאוג אעפ"כ הוא כל זמן ש... מה שבעוד מספר ימים כולנו יחדיו נכריז בקול גדול וְיֹאמַר כֹּל אֲשֶׁר נְשָׁמָה בְאַפּוֹ: יְהֹוָה אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל מֶלֶךְ, וּמַלְכוּתוֹ בַּכֹּל מָשָׁלָה כתוב בלשון עתיד ועדין אנו כמו שכתב @אלי-TZA כתב, אז א"כ הדאגה במקומה @magicode כולנו מאחוריך
  • Gmail Offline

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @beri.zip תודה חיפשתי להתקין את זה הרבה זמן ובזכותך עכשו הצלחתי.
  • מחיקת תבניות בוורד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    936 צפיות
    שלום על ישראלש
    @שואף אם יש לו תוכנת חיפוש, שיחפש קבצים עם סיומת .dotx "פתח תקיה מכילה" ושם יש את כל התבניות. הוא יצטרך לפתוח אחת אחת לבדוק מה לא טוב ומחוק, אא"כ הוא יצליח לקשר בין השם של הקובץ לאיזו תבנית זה אמור להיות. אצלי ספציפית זה נמצא בנתיב הבא: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Templates\1037
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    32 צפיות
    אין תגובות
  • שאלה לגבי נט סטיק

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @מתמחה-במחשבים אמר בשאלה לגבי נט סטיק: האריזה הראשונה לא הגיע עד היום כנראה שוכבת במרכז מיון "המשוכלל" במודיעין, הכלל שם הוא שמה שמגיע אחרון מטופל ראשון !! כך שאם יש תקופת עומס יש שקים שנשארים בצד עד להודעה חדשה... מישהו תיאר לי משם תאורי זוועה.
  • עברה חצי שנה ויותר

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    765 צפיות
    האברךה
    @חים אמר בעברה חצי שנה ויותר: משתלם ביותר, הכל חלק אין שום בעיות אף פעם לא נתקלתי בתקלה (חוץ בהתחלה היו בעיות מהירות, וכהיום האינטרנט הוא במהירות שיא), ואני מבין ראשוני המצטרפים למבצע, ממליץ ביותר! גם אני מצטרף להנ"ל.
  • ניתוק פיזי של קליטה אלחוטית מרכב

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    759 צפיות
    מנתקמ
    @Chocolate אמר בניתוק פיזי של קליטה אלחוטית מרכב: תפנה לאאוטנט בטל' 0722613613 שלוחה 2 ואז 4
  • ייעוץ בקשר לנטפרי

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @957 אמר בייעוץ בקשר לנטפרי: במסלולי נטפרי זה מה שהוא צריך, אבל.. בסדר
  • תעודת אבטחה בגוגל דרייב

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    מתמחה במחשביםמ
    @נטפריס צריך לעדכן גם כאן תחת שימו לב להוסיף שאם מוסיפים חשבונות נוספים יש להריץ התוכנה שוב
  • הפיכת נטפרי לספק בפ"ע

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    960 צפיות
    א
    @magicode אמר בהפיכת נטפרי לספק בפ"ע: @אבק אמר בהפיכת נטפרי לספק בפ"ע: @magicode אמר בהפיכת נטפרי לספק בפ"ע: אנחנו לא רוצים לצמצם את עצמנו. רק להפיץ כמה שיותר. לדעתי הקמת ספק זה לצמצם את עצמנו. מדוע זה צמצום? זה רק הרחבה והפצה ובנוסף וזה לא פחו חשוב זה גם מאד ריוחיאולי באמת הגיע הזמן להפוך לריווחים כי שאתה ספק אף אחד לא ירצה להתחרות בך. ככה אתה יוצר תחרות בין הספקים ומביא את המחיר הכי טוב ללקוח. אנחנו רוצים שנטפרי יהיו בכל הספקים. לגבי הרווחים לא הבנתי מתי זה נקרא שאתה מרוויח ומתי לא? גם היום העובדים שלנו ואני בתוכם ברוך השם מתפרנסים מהדבר הזה. אם תציע את המחיר הזול ביותר, אין לך צורך שיתחרו בך ואל תרוויחו תגדלו תפרחו תתעצמו! תלמדו לחשוב בראש גדול!
  • שאלה בהגדרות פרופיל סינון לפי שעות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    565 צפיות
    חיבורח
    @אלי-TZA מהבדיקה נראה שאחרת. גם בהגדרת כתובות סדר הכתובות הוא הקובע. ככל שהכלל למעלה ברשימה הוא גובר על הוראות סותרות שיבואו אחריו . (ציטוט) כנראה שגם כאן. בכל מקרה כדי לא ליפול עשיתי כמו שכתבת. אולי @administrators יודעים לענות.
  • מצלמות הכותל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    540 צפיות
    9579
    @OR אנחנו מפעילים את האתר אך לא את המצלמות עצמם, במוצ"ש יש הרבה פעמים בעיות, מצלמת קשת וילסון פועלת כרגיל
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    2 צפיות
  • איפה אפשר לקנות נסטיקים

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @נטפרנד ביקורת גרועה!
  • התבלבלתי סופית

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @חיבור טענו כאן שהפשוטים לא מפעילים אותו וכנראה צריך מטען שנותן 2 אמפר (מעניין כי במחשב או במטען בשקע הוא עובד מצוין בלי לקבל 2 אמפר), אני ניסיתי עם מה שיש לי ועובד מצויין אבל המטען שלי הוא 2.1A 4000mha.
  • http://414.co.il/

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    4k צפיות
    magicodeM
    אמור להעביר לפה https://netfree.link/shortcuts
  • סקר מהירות העלאה, 019 נייח.

59
    0 הצבעות
    59 פוסטים
    7k צפיות
    ח
    @derid מנסיון מהשבוע האחרון, עם בעל בית דפוס שיש לו כזה ראוטר, הראוטר היה דפוק (או שככה זה תמיד) בכל מקרה החליף את הראוטר לשל בזק והכל בא על מקומו.
  • כשיהיה את תוכנת וויפריי לאנדרויד יהיה תמיכה לאפליקציות?

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    יהושע ב.י
    @Chocolate אמר בכשיהיה את תוכנת וויפריי לאנדרויד יהיה תמיכה לאפליקציות?: @יהושע-ב. אמר בכשיהיה את תוכנת וויפריי לאנדרויד יהיה תמיכה לאפליקציות?: @Chocolate אמר בכשיהיה את תוכנת וויפריי לאנדרויד יהיה תמיכה לאפליקציות?: הבעיה הוא שא"א לסנן אפלקציות ברמת הסים באר את דבריך. באם יש תמונה לא צנועה בעיקרון ההכוונה של נטפרי לא לאשר אפליקציות עם תמונות כאלו, וגם כשהאפליקציה מציגה דף אינטרנט לסנן את התמונות או לפקסל אותם. אם אתה אומר מידיעה שאין מספיק סינון או שיש בעיות של תמונות שנפגשת אותם, אתה צריך לדווח.
  • במה לבחור

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @NDS זה נובע מכך שהשרת מולו מתבצעת בדיקת המהירות חסום בנטפרי, נסה לבחור שרת אחר