רישום פטנטים לנטפרי
-
הענין נוגע לליבי, אז חשבתי על רעיון
אולי שנטפרי תשקיע ברישום פטנטים שלה מהר מהר... ואז החברה ההיא לא תוכל לעולם ליצור סינון כזה,
וכך יהיה לכם קלף מיקוחאז אולי צריך לפתוח גיוס תרומות לרישום פטנטים כמה שיותר וכו' וכו' וכו' @magicode זריז...
-
@שלום-עולם אין לנטפרי כוונה כזו
מצד נטפרי אם שאר החברות יאמצו את שיטת נטפרי זה יהיה מצוין כי אז תרבה הטהרה בישראל@נטפריס אמר בקיבלתי סימן.:
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
לדעתי, הרעיון של אתרוג הוא פשוט, נטפרי יגישו כתב הגנה, בכתב ההגנה יפורט כיצד עובדת מערכת הסינון, נטפרי לא רשמו פטנט על שיטת הסינון ולכן אין איסור להעתיק את העיקרון או חלקו. אחרי שכל החומר יהיה רשום באופן מסודר, באתרוג פשוט יעתיקו אותו ככתבו וכלשונו לתוך המערכת שלהם...
אני הייתי שולח בתור שלב ראשון מכתב תלונה ללשכת עורכי הדין על ניסיון של עו"ד להלך אימים על אזרחים פשוטים באצטלה של עו"ד.ואז הם יחקו את נטפרי? אמן כן יהיה רצון, אבל לא הגיוני לדעתי. הם לא חושבים לעבוד ולא ניסו אפילו את הכיוון הזה, הוא גדול עליהם.
-
@שלום-עולם חוץ מהתשובה המצויינת של @מעמד
אין אפשרות להגיש פטנט על משהו שכבר התפרסם, ואפילו על משהו שנכתב בפורום או הוזכר באופן שולי בכתבה בעיתון וכדומה.
ולכן א"א לעשות פטנט על משהו כזה (אגב אותה סיבה לדעתי שהפטנט המגוחך של נטספארק לא תקף, כי כל הזמן הם אמרו שיש להם בינה מלאכותית וסינון בתוך הדף, עוד לפני שהגישו פטנט על זה) -
@clickone אמר ברישום פטנטים לנטפרי:
@שלום-עולם חוץ מהתשובה המצויינת של @מעמד
אין אפשרות להגיש פטנט על משהו שכבר התפרסם, ואפילו על משהו שנכתב בפורום או הוזכר באופן שולי בכתבה בעיתון וכדומה.
ולכן א"א לעשות פטנט על משהו כזה (אגב אותה סיבה לדעתי שהפטנט המגוחך של נטספארק לא תקף, כי כל הזמן הם אמרו שיש להם בינה מלאכותית וסינון בתוך הדף, עוד לפני שהגישו פטנט על זה)אז למה מישהו דואג כאן?
-
@שלום-עולם כי מבירור שנעשה עולה שכדי להגיד את זה בבית משפט בצורה שיקשיבו לך אתה צריך לשלם לייצוג משפטי ומקצועי סכומים של שש ספרות!!! מאיפה הם יביאו את זה?
אל תשכח שלא מדובר כאן בדין אמת עפ"י תוה"ק.
-
@שלום-עולם אמר ברישום פטנטים לנטפרי:
אז למה מישהו דואג כאן?
"ה' לי לא אירא מה יעשה לי אדם"
זה סיבה חזקה כדי לשאול למה מישהו דואג כאן.
-