• כללי חריגה מהכללים

49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    7k צפיות
    BestikB
    @IDB אמר בכללי חריגה מהכללים: @מעמד אמר בכללי חריגה מהכללים: אין מצב שהרבנים יגידו לנטפרי משהו ונטפרי תפעל אחרת !!! מנין לך זאת? מעצם זה שנטפרי לא קמה מתוך מטרת ביזנס אלא מתוך מטרה קדושה להציל את עם ישראל מהסכנות של האינטרנט ואין להם שום סיבה לפעול אחרת ממה שיורו להם הרבנים אולי אתה מכיר את זה ממקומות אחרים וחושב שפה זה אותו דבר, תשכח מזה !!! אם אתה חושב שיש במקומות אחרים כאלו דברים, אז למה שאשכח מזה? למה שנטפרי יהיה שונה? תגיד! בסינונים האחרים גם יש לך פורום שניתן להשתלח בו נגד המנהלים? כנראה שלא!!!! אז הנה לך סיבה למה שנטפרי יהיה שונה והם באמת שונים!!!!!! וחוץ מזה, אם אין לך שום תועלת מהאשכול הזה, עזוב - אל תגיב. בסיידר! אם אתה אומר לא להגיב, אז אני לא מגיב!
  • הגדרה אישית של זמני גלישה בפרופיל הנעול ע"י קהילה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    651 צפיות
    ש
    @ליכט אמר בהגדרה אישית של זמני גלישה בפרופיל הנעול ע"י קהילה: אם מנהל הקהילה שלך נעל עבורך את ההגדרות, פנה אליו ותבקש ממנו שיפתח לך. כאמור, לכאו' אין סיבה שיהיה בזה בעיה מצידו. לפעמים אנשים טועים ונועלים לבד את ההגדרות.
  • לא מצליח להוריד JAVA

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    שלום17ש
    ככה? עדיין לא עובד אחרי נטרול אנטיוירוס וחומת [image: 1529360593376-%D7%9E%D7%A0.png]
  • סגרו את יוטיוב?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    621 צפיות
    BestikB
    @957 מה שהבנתי זה שנטפרי סגרו אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי הכוונה שבקהילה סגרו לכולם
  • איך אני משפר גלישה אלחוטי?

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    5k צפיות
    א
    @לחיל-אומר אז הסברתי שההבדל היחיד בין המודם סלולרי שאתה הבאת לנטסיק שאני הבאתי הוא הבטריה! זה אותו צ'יפ. לגבי הנסיון הרע שלך: צריך רק לדעת איזה חברה לקנות, הטובות הן מנסיון אישי והן מהמומלץ בפורום זה ZTE ו- huawei. אגב, לדעתי ZTE יותר טובה מ huawei, גם שיאי המהירות בפורום נמדדו ב ZTE ולא ב huawei, אבל שניהם מצוינות. עוד נקודה שהרבה טועים בה: על הרבה נטסטיקים כתוב שמות כלשהם על הפלסטיק ואנשים חושבים שזה היצרן או הדגם כמו בתמונה שהובאה לעיל. זה פשוט שם של חברה סלולרית בעולם כמו סלקום וכדו'. היצרן והדגם כתוב באותיות קטנות על מדבקה/מלמטה/מתחת למכסה.
  • התקנת תוספים לכרום

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    @א פיינער איד כתב כאן מצאתי פתרון !!! לחיצה ימנית על תוסף כלשהו>נהל תוספים ולשם לגרור.
  • WIFREE

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @מעמד אמר בWIFREE: @דברים-בטלים החתימה שלך מאד גדולה אולי תקטין קצת ? @מעמד אולי תעזור לו... @דברים-בטלים עשה לו טובה, פנה אליו...
  • תחליף לוינדוס מובי-מייקר מכירים?

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    6k צפיות
    לחיל אומרל
    להלן movie maker בעברית התוכנה אמורה לעבוד גם בווינדוס 10 שאי אפשר להתקין movie maker, הקובץ עבר סריקה שאין בו ווירוסים לכן אפשר להתעלם מההודעה "הקובץ נגוע בווירוס" https://drive.google.com/open?id=1Yq4i_YexhOPcWeHAp3KFp2JUH9snFnyf יש להסתכל בהדרכה ובסרטו בשביל לקבל עברית. תהנו.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • טעות בדף הבית

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    377 צפיות
    אין תגובות
  • קבוצות גוגל

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    משרדימ
    @שלו' תודה על ההסבר, הבנתי.
  • החנות של ווינדוס

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    358 צפיות
    אין תגובות
  • אנטי וירוס eset

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    לחיל אומרל
    https://help.eset.com/ess/10/he-IL/idh_page_status.html תבדוק בזה, לכאורה זה בעיית עדכון התוכנה.
  • הדף "מה לא טוב לי בנטפרי"

19
    2 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    כל הכבוד על מהירות השינוי ועל שמיעה לרחשי הציבור! תודה!
  • שליטה מרחוק - מה מומלץ

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @shraga אוקי אבדוק בהזדמנות אגב איזה אנטי וירוס יש לך? כי בזמנו כתבו לי שאולי האנטי וירוס חוסם
  • WiFree נגד Wifi בתח"צ

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    סופרס
    @האברך עכשיו שמתי לב ש @למדן-וידען בכלל פתח את האשכול הזה לפני שנתיים, ו@shraga הקפיץ את זה עכשיו. וחוץ מזה, לא התכוונתי להתייהר לפניו שגם אני שמתי יד על הבעיה, אלא שלחתי לו מראי מקום לתגובות נוספות בנושא.
  • עוד פיתוח חדש בנטפרי

3
    17 הצבעות
    3 פוסטים
    779 צפיות
    דברים בטליםד
    מדהים עלו והצליחו
  • 0 הצבעות
    50 פוסטים
    14k צפיות
    שלום על ישראלש
    פשוט, באף אחד אי אפשר חוץ מהוט מובייל.
  • קבצים מדרייב יורד לא בקידוד נכון

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    538 צפיות
    לחיל אומרל
    על פי רוב אין פתרון, הקובץ פגום (הרבה פעמים הורדה מחדש פותרת את הבעיה). אתה יכול לנסות לפתוח בwinrar רק כדי לראות את הקובץ (לדוגמא אם זה קובץ שמע לראות אם יש שם mp3) ולא לפתוח אותו, אם אין שם קובץ מתאים וודאי שהקובץ פגום.
  • https://check-host.net/

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    568 צפיות
    משרדימ
    @NDS הוא מנסה לגלוש לאתר משרתים שונים הפזורים ברחבי תבל ומציין את זמן תגובת השרת בכל מקום כמו כאן לדוגמא ומוצא גם את מיקום השרת של הכתובות אותו בדקת כמו כאן למעשה יש עוד בדיקות שניתן לראות שם אבל אני לא מבין בזה... @957 בבקשה תקן אם טעיתי