• חיפוש פתרונות לסינון אתר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    766 צפיות
    מרדכימ
    @KERENBRESLEV ברוכים הבאים לפורום ! המקום לשאלות כאלו הם במרכז הפניות ובפורום אם תרצה מענה מהמנהלים תזכיר אותם ככה : @administrators
  • עזרה בהגדרת פרופיל שעתי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    יוליוסי
    @האברך לא כנראה שזה מוגדר שתמיד השעון השני יהיה הפעם הבאה שתהיה השעה הזו ואפילו אם זה יום אח''כ
  • הורדה מוידאו טוב

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    7k צפיות
    5
    @אליהו-1 יוטיוב עשו שינויים ובעקבותיו כפתור ההורדה (שלא תמיד פעל, כפי שכתב @משה-זוכמיר) נעלם. אם אתה מסתבך עם הורדה מיוטיוב תכתוב מייל או אופן ליצירת קשר אישי.
  • פורום במייל בלבד ?

21
    2 הצבעות
    21 פוסטים
    3k צפיות
    5
    @לוי תזכיר לי מה אתה מחפש? (חשבתי שמדובר על פורום לא?)
  • Netfree Anywhere

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ד
    עכשיו הצלחתי להבין. תודה רבה!!
  • ניתוקים

42
    0 הצבעות
    42 פוסטים
    8k צפיות
    י
    @האברך כל ישראל קרובים
  • ואטצאפ בנטפרי?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מנתקמ
    בהאנגאוטס אין כזו אפשרות? אגב אם הוא היה שולח דרך וואטס אפפ זה אומר שיש לו טל' טיפש (המכונה חכם) וודאי שיש אפלקציות שלוחצים "הקלט הודעה ושלח במייל" ומיד אחרי ההקלטה הוא רק מתחיל לרשום את האותיות הראשונות של המייל שלך ומיד הוא משלים את עצמו ועליו רק ללחוץ "שלח"
  • smsToMail - שליחה וקבלת הודעות SMS

29
    3 הצבעות
    29 פוסטים
    10k צפיות
    M
    @6262 פנה במייל, תקבל את כל הפרטים במלואם. בעז"ה.
  • מדהים!!! לכל הקונים מאיביי

נעול
    5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    לא קשור לנטפרי. ולא עושים פרסומת עיסקית בפורום. האשכול ננעל
  • כתובת IP קבוע או משתנה

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    8k צפיות
    magicodeM
    @יוסף-אילוז אני בטוח שאתה צריך את זה למטרות חיוביות. אבל השיטה של איפי משתנה משמש בדרך כלל ספמרים. (שולחי דואר זבל). ולכן הספקים של נטפרי לא מסכימים לתת את האופציה הזאת.
  • ניתוקים בג'ימייל ובגוגל בRL

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    לליל
    הוא לא מתיאש בכל אופן לא כל כך מהר כמו שאני מתיאשת אבל לפעמים במקום לפתוח כרטיסיה חדשה הוא כותב לי Error: connect ETIMEDOUT 216.58.206.99:443
  • אניוור...

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    chaimkeC
    הציבור זה אלו שנמצאים בתמונה המקורית מאחורי הח"ח. ולא, אין קשר משפחתי מלבד זה שכל ישראל אחים
  • חידונים ותשבצים לסוכות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    994 צפיות
    זהירז
    @אריה-30 יש את האתר הזה http://www.izmargadsys.com/Default.aspx, לא נכנסתי לשם אבל הבנתי שהוא מוצלח מאד.
  • המחשב נתקע

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    974 צפיות
    A
    @אני-הקטן אצלי זה קורה פה ושם, כשאני מרגיש שהמחשב תקוע אני אכן בודק ומוצא שהתהליך הזה הוא במספרים דומים ולפעמים הרבה יותר ואז מפיל את התהליך וכמו ש @נטפריס כתב, וכאן המחשב מתעורר לחיים. במרבית הפעמים אני רואה שהתהליך הזה הוא ממשתמש וינדוס אחר של המחשב, והתהליך במשתמש הנוכחי הוא בסדר, ומפיל את התהליך של המשתמש השני ואכן עוזר. אצלי מותקן גרסה 2.8 @magicode
  • בעיות עם עדכוני וינדוס, בוינדוס 10

30
    1 הצבעות
    30 פוסטים
    6k צפיות
    וועד הבנייןו
    @WWW @שי תודה רבה ברה ממש עזרתם לי אני משתמש בזה רבות וזה ממש היה חסר לי תודה רבה רבה גמר חתימה טובה
  • התחברות לנטפרי דרך RL במחשב עם תוכנת מנב"ס

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    שלום על ישראלש
    @בן-של-מלך כוונתך לאפוקי פרטיים? נתון חשוב.
  • יש אפשרות להתחבר מרחוק בנטפרי?

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    למדן וידעןל
    @men אמר ביש אפשרות להתחבר מרחוק בנטפרי?: התחברות מרחוק של windows עובדת היטב RDP בלע"ז
  • תוקף נקודות ברכישה

12
    6 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @magicode אמר בתוקף נקודות ברכישה: @WWW כן מופיע בשאלה ". אבל נקודות ברכישה במחיר מלא מדוע שיפוג תוקפם לאחר 40 יום" וסה"כ אמרתי שזה לא נכון. לא דנתי לכף חובה חס וחלילה. היה פה אי הבנה: אני חשבתי שהתכוונת ש @Shalom12 יודע מזה שזה לא המחיר, וגם כתב את זה בשאלה. ואתה התכוונת שלא כפי שהוא כתב שזה המחיר, אלא וכו'. סליחה! לכף זכות...
  • "מחפש רשת" בוויז

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    11k צפיות
    מושטמ
    @WWW אמר ב"מחפש רשת" בוויז: זה לא התפקיד של נטפרי. מסכים עם זה שנטפרי אינה מטפלת כרגע באפליקציות ואני מבין שהם לא רוצים להיכנס לזה כרגע, אבל אם יורשה לי וייז זה היום מוצר צריכה בסיסי, זה שונה מכל האפליקציות שזה רק ענין של נוחות, כלומר עם כמעט כל האפליקציות אפשר להשתמש במחשב. אבל וויז זה אפליקציה ללא תחליף היא שימושית ונצרכת כל הזמן, תראה כמה יש עליה דיונים פה, (תראה רק כמה כסף השקיעו חברות כהדרן ונתיב בשביל פירסום רק למוצר זה). בבקשה, ודאי שלפי הקרטירונים אתם לא חייבים אבל @administrators אנא אם תוכלו לסדר שרק וייז יעבוד חלק, יודו לכם המוני המוני אנשים. בהודאה על העבר בתקווה על העתיד.
  • נטסטיק עם כבל מאריך

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @5566NEWbrs בשבילי זה חידוש תודה