• איטיות בלתי נתפסת בעבודה במסמכי גוגל משותפים

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @magicode אמר באיטיות בלתי נתפסת בעבודה במסמכי גוגל משותפים: תכתוב איזה ספק אתה. אני ב019. תודה על המענה המהיר. אבל, האם יש לי משהו פרקטי שיכול לעזור? אני צריך לעדכן נתונים באופן יומיומי, ומשהו שצריך לקחת דקה וחצי לוקח יותר מעשרים דקות.
  • מחשב לבן תורה לכתיבה בלבד

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    6k צפיות
    הקטןה
    @דברים-בטלים תפנה למייל שלו nituk3030a@gmail.com
  • הNOD32 משתולל על המסך שלי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    ש. סמטש
    @רמי אמר בהNOD32 משתולל על המסך שלי: אם הבנתי נכון זה האנטי וירוס של ESET גם לי יש כל הזמן קפיצות של תקשורת לא מהימן, והוא נותן אפשרות חסום או אפשר, נסיתי לפנות במייל ל957 והוא לא ענה לי זה בדיוק מה שקורה לי וזה לא כל הזמן פתאום הוא מתעורר ומתחיל לשלוח הודעות אחד אחרי השני ושוב פעם נרדם
  • מצב שינה

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    האברךה
    @קלונימוס יקירי, לידיעתך - האתר הזה שייך למנהלים שלו, וצריך להשמע לכללים. חוץ מזה, מאך מיר א'טובה, אל תעורר ... מרבצם, שלא יחסמו/ימחקו כל אשכול שלא קשור לנטפרי... גם אם היו חריגות פה ושם (גם מצידי...), עדיין בוודאי שזה הכיוון הכללי. אני אישית משתדל לפתוח אשכולות בנושאים אחרים רק אם זה קשור או עכ"פ יכול להיות קשור לנטפרי (כגון כאן), או במצבים ממש קריטיים...
  • 'ויקיפדיה החרדי'

ויקיפדיה
    9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    זה לא קשור לנטפרי.אגב, המיזם ה'חדש' הזה, כבר פתוח בנטפרי כ-10 חודשים.
  • אחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?

68
    8 הצבעות
    68 פוסטים
    11k צפיות
    S
    @aiib אמר באחסון אתרים כשר בעזרת נטפרי, מה זה אומר?: @shukiha @clickone טוען שהדבר מותר ושהוא בירר את ההלכה תוכל להתייעץ איתו @clickone אני מחפש רב לא בשביל זה ספציפית אלא לכל מיני דברים שמתעוררים גם ממוניים
  • מספר קו ב019

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @957 מי שזה עדיין מעניין אותו אפשר לנייד תשתית מפרטנר ל019 ואפשר ספק הראל לתשתית פרטנר [כ"ז מדובר על תשתית בזק של פרטנר כנ"ל]
  • הwifree חוסם אותי?!!??

48
    1 הצבעות
    48 פוסטים
    7k צפיות
    A
    @clickone השאלה אם יש אופציה להפעיל את זה באופן עצמאי.? בגלל שהחסרונות של אניוור זה לא רק היציבות אלא הקושי להתחבר -כל פעם צריך להתחבר ובכל ניתוק צריך לחכות הרבה זמן עד לחיבור חדש. יש דיבורים על שיפורים ב1.6? מהם? מתי יוצא? תודה רבה
  • דף הבית של JDN לא נפתח לגמרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @מיסטר-מ בלינק שהבאתי
  • סינון תמונות במייל

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    שלום עולםש
    @MacroShadow יישר כח על ההחכמה
  • פאנל חדש!!!!

85
    12 הצבעות
    85 פוסטים
    19k צפיות
    ChocolateC
    הייתי מציע שיהיה אפשר לסדר הסמלים לבד כמו שיש בGMAIL כשלוחצים על GOOGLE APPS
  • יש חץ אבל לא נבדק

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    זה לא קשור לחריגה עיין http://forum.netfree.link/post/28566
  • בעיה בעדכוני ווינדוס

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    הבעיה טופלה
  • פרסומות מציקות

27
    2 הצבעות
    27 פוסטים
    6k צפיות
    shragaS
    @ww199ww גם הפורום וגם ערכת הפניות משתמשים בזה, כך שזה אכן מסתנכרן @שי , א. יתכן ואתה משתמש בסוג אחר של חוסם פרסומות. ב. יתכן ואין לך V בהגדרות (ראה תמונה): [image: 1499681903134-2017-07-10_131711.png]
  • יש תמיד מענה בנטפרי?

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    6k צפיות
    ה
    הצעה נוספת, לעניין אי פספוס הודעות שנשלחו, שלא קשורה לסנכרון עם הפורום כאן. שבאיזור האישי בנטפרי, יהיה חיווי על הודעה שלא נקראה, כמו שיש כאן בפורום חיווי על הודעה או צלצול וכו' כך יהיה גם באיזור האישי איפה שכתוב פרטי משתמש כלים וכו' שם גם יהיה חיווי על ההודעה, ואז גם אם נכנס בשביל משהו אחר, יראה שיש לו הודעה חדשה.
  • WiFree במחשב נייח

11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    נפתולינ
    אכן למי שמסוגל ללכת ולקנות משהו פסול בתכלית, לזה אין שום פתרון, וזה חלק ממלחמת היצר אשר בשביל זה באנו לזה העולם. אבל מי שיש לו מחשב זמין חשוף יותר לאפשרויות שונות, אכן הוא הרי יהודי שומר תורה ומצוות והתקין אצלו את הסינון של נטפרי, כדי שלא יפול לדברים לא טובים תוך כדי שימוש ברשת לצורך פרנסתו וכדו'. אבל אם הוא יידע על אפשרות כלשהיא לעקוף את נטפרי, יתכן ויגיע איזה יום שחור או שעה של ייאוש ויעשה את זה. המטרה של תוכנות החסימות היא בעיקר בשביל המצבים האלה, שגם במצבי ירידה וכדו' לא תהיה לו אפשרות מעשית לגלוש למחוזות לא טובים.
  • בעיה בהפעלת פנגו

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    735 צפיות
    baruchB
    למה אתה לא פונה למערכת הפניות עם הקלטה? מומלץ שההקלטה תיהיה מלפני טעינת האפליקציה. אמנם רישמית אין תמיכה באפליקציות, אבל אם זה לא מורכב, יעזרו לך בשמחה.
  • מחפש פיתרון למייל של אוקיימייל עם וייפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    בן של מלךב
    @baruch תודה. ניתן להזמין דרכינו. 0722132999 yishai@isp.net.il
  • מייל לא נטען

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @למדן-וידען כתוב מפורש בויקי 'כמו"כ המפקח מטעם הקהילה יכול להגדיר שהגלישה תיחסם למחשב (עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ומעלה) שלא מותקנת עליו תוכנת WiFree'.
  • מה קורה עם האתר של @zvizvi ????

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    753 צפיות
    C
    @aiib כתבת ששרת האיכסון מצביע על זה ש @zvizvi הגיע לקצת הניצול של המעבד. משמע, שצריך לשלם במצב הנוכחי, או להמתין שישתחרר. אז... שאלת מ עושים??? עניתי: תורמים, כדי שזה ימשיך....