• רזולוציה של הפורום

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    834 צפיות
    קלונימוסק
    אוקיי אני יחסית חדש בנטפרי פתרון פשוט.... אני ככ רגיל להגדיל זום, על להקטין לא חשבתי...
  • בדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי

48
    0 הצבעות
    48 פוסטים
    11k צפיות
    ה
    @שלום-על-ישראל אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי: @ww199ww בשבילך ניסיתי להטעין רב קו בחופשי חודשי של גוש דן. ראיתי משהו מעניין. בכרטיסיה "סירקת כרטיס" מופיע החוזה של חודש 6 באפור כיון שהוא נגמר ולצידו מופיע לחצן לרכישה. דרך שם באמת א"א להשלים את הרכישה וכתוב "אנא נסה במועד מאוחר יותר". אבל אח"כ חזרתי לכרטיסיה "חוזי נסיעה" ששם מופיעים כל החוזים הקימים, חיפשתי את החוזה הנ"ל, חופשי חודשי לגוש דן, בחרתי בחברת אפיקים וזה כן נתן לי להטעין. אולי גם אצלך הדרך הנ"ל תעזור, כי כנראה אתה מנסה לחדש את החוזה הישן שזה לא עובד, אלא צריך כאילו להטעין הכל מחדש. ולכן בערים אחרות שזה לא חוזה ישן כן עובד לך. פניתי אליהם והם כתבו לי שהם תיקנו את זה.
  • שרת איחסון פתוח בנטפרי

53
    0 הצבעות
    53 פוסטים
    11k צפיות
    L
    @957 @שואף תודה חברים, כיף לשמוע! מצטער על ההקפצה אבל לא הודתי להם כראוי בברכה, תום יושעי - LowcHost
  • האם נטפרי חוסמת כניסת התראות מאתרים חסומים?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @chaimke משום מה אצלי זה לא בדיוק כך, אולי זה תקלה אצלי.
  • טאבלט יכול להיות עם נטפרי?

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    גלינגג
    @ww199ww אכן @shraga נציג נטפרי.
  • עדכון דפדפן כרום

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    http://www.askvg.com/official-link-to-download-google-chrome-standalone-offline-installer/
  • אתר שלדעתי נפתח בטעות

נעול
    16
    2 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    GolanArtG
    דיונים לגבי אילו אתרים נפחו ואילו לא נפתחו אין מקומם בפורום, (במיוחד שאף אחד לא מבין על איזה אתר מדובר) יש מערכת פניות שנועדה לכך, ואם יש לנו שאלה, שואלים רב - וכפופים להחלטה שלו. כפי שכבר @baruch ביקש, אין לפתוח דיונים מעין אלו ע"ג הפורום. הפורום נועד לאינפורמציה טכנית לכל הקשור למערכת הסינון ולא לדיונים פוליטיים, או ויכוחים עדתיים/זרמיים וכ'... בבקשה כבדו זאת.
  • סקרים ברשת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    720 צפיות
    M
    אין כלל באיזה אתרים זה עובד ובאיזה לא. אם זה לא עובד צריך לשלוח פניה בצירוף הקלטה. אם יש חסימה של הרובוט, הניסיון מוכיח שבאתרי הסקרים ברוב הפעמים החסימה מוצדקת, בכל מקרה גם במקרה זה ניתן לשלוח פניה בצירוף הקלטה. בהצלחה
  • שיתוף בדרייב למשתמשים מרובים - במצב מוסתר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    783 צפיות
    ליכטל
    @למדן-וידען אני חושב (לא בטוח, ולא בדקתי כרגע) שזה נכון רק לגבי קבצים עם הרשאות עריכה, אך לא לגבי קבצים עם הרשאות צפיה בלבד.
  • נטסטיק אחד. שני מחשבים.

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    @מעמד נכון, בדיוק זה מה שכתבתי. כדי לשנות את הגדרות הסינון שלך חייבים לעשות זאת בחשבון נטפרי שאליו משוייך החיבור שלך. לחשבון הזה (אליו משוייך החיבור שלך) ניתן ליכנס מכל מקום בעולם (עם השם משתמש והסיסמא) ולהגדיר שם מה שרוצים. הגדרות שתגדיר בכל חשבון אחר בנטפרי לא יחולו אצלך גם אם תיכנס לחשבון מהמחשב שלך.
  • גאולה fm

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    yossiY
    תודה רבה! זה עובד .
  • עוד שיפור בנטפרי

14
    2 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @מעמד בעבר לא היה את הלינקים כלל.
  • הפעלת טאבלט אנדרואיד 5.1

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @שואף היה לי אותו בעיה בחיבור מכשיר לרשת ביתי, עשיתי הקלטת תעבורה על המחשב וראיתי שמנסה כל הזמן ליכנס ל IP מסוים. המכשיר דרש אימות מול השרתים של אנדרויד, ע"י כתובת מייל וסיסמא שהוגדר לו בעבר ועקב הבעיה בתעודה לא יכולתי לעשות את זה על נטפרי.
  • צ'ק פוינט

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    ניתן לבקש מבזק שיחליפו לך שם את הספק בתוך ה-צ'ק-פוינט. אם נפלת על נציג שלא מסכים לבצע, תתקשר שוב לנציג אחר. אני ניסיתי פעמיים, בפעם השנייה החליפו לי.
  • באג קטן בדיווח על תמונות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    742 צפיות
    למדן וידעןל
    @איש-טוב זה לא באג. זה פשוט מוגדר שהתמונה נמצאת מאחור ומעליו יש אובייקט אחר ולכן לא ניתן לתפוס אותו. אם אתה יודע איך לבדוק ב'בדוק רכיב' (F12) אם לא דווח באמצעות הדיווח על תוכן לא ראוי עם קישור לדף וכמה שיותר טקסט שימקד אותם למה כוונתך. זו דעתי, יתכן ויש דרך פשוטה יותר. בכל מקרה דיווחתי על מה שכתבת.
  • דחוף אתר איביי

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    ר
    @baruch עכשיו נפתח לי כבר תודה לכולם אין על נטפרי
  • אנטי וירוס

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    י
    @מעמד זה קישור להורדה ולא את כל התכנה
  • WAZE בלבד של הדרן, מישהו התנסה?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    מנתקמ
    @N.O אמר בWAZE בלבד של הדרן, מישהו התנסה?: רציתי לשאול האם במכשיר וויז בלבד שלהם, הם חסמו את התמונות? כגון תמונות של בתי עסק שנמצאים על המפה וכד' תודה תמונות לא חסומות אך יתכן ועוברים סינון זה לא בדקתי (לאחרונה מישהו נתן לי כמה דקות לראות על מה מדובר). אך בעת לחיצה על תמונות בתי עסק כשעוברים לידם בכביש לא רואים למעלה כלום לגבי פרטי זמני פתיחת הבית עסק וכן לא רואים את הלוגו שלהם. אך תמונות חיות של מקומות שונים כמו תחנות דלק חנויות וכדו' כן פעילות
  • צלצול הודעה נכנסת בגימיל

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @ww199ww בעקרון לבדוק אם יש שם לינקים שלא נגשת אליהם דרך הדפדפן, האמת שזה קצת מסובך, כי יש כל מיני אתרים שנגשים לכתובות אחרות. אז מצד אחד, הייתי ממליץ לך לפתוח דף מסויים, אח"כ להקליט תעבורה נגיד חצי שעה, ואז לבדוק אם יש לינקים. אך מצד שני, ייתכן שהוא סוחב גלישה רק בטעינת אתרים וכדו'. מה שבטוח שChecker Plus for Gmail ודומיו, [ואפי' 'הודעות שולחן העבודה' שמובנה בג'ימייל], סוחבים תעבורת רשת, וכנ"ל.
  • upload

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @יעקב.ק אמר בupload: @WWW כנראה אוהבים אותי שם אתה מתכוין ששלחת שאלה ולא ענו? או שאתה לא מצליח לעשות הדבק - עצם העניין